Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Activități”

Activitati Corfu

 

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.

1. Seară grecească – Zorba Corfiota | O seară extraordinară in stil grecesc. Aveți la dispoziție mâncare și băutură tradiționala grecească, servită în renumita și cea mai veche tavernă de pe insulă, taverna Tripa deschisa în anul 1936. În drum spre tavernă veți trece printr-un sat tradițional.  La intrare în taverna veți servi Ouzo și veți putea admira fotografiile celebrităților care au călcat pragul tavernei. În timp ce serviți masa veți asculta muzică live grecească cântată la Bouzouki și veți învăța dansuri tradiționale.
2. Croaziera Peșterilor Albastre Paxi și Antipaxi | Veți pleca din portul Insulei Corfu cu vaporul ”Ionian Sun”, care are o capacitate de 300 persoane, spre Insula Paxi. Prima oprire va fi după aproximativ 2h la Peșterile Albastre (peșterile marine). Albastrul impecabil al apei și năucitoarele înalțimi ale peșterei sunt experiențe de neuitat pentru noi toți.Veți merge apoi în Antipaxi unde veți face sărituri de pe vapor în minunata apă albastră la o distanță de cca 100 m de țărm. Ultima oprire a zilei este de 2h în Gaios orașul -capitală al insulei Paxos. Gaios este un orășel viu, un loc excelent pentru a savura mâncarea tradițională grecească sau pentru a cumpăra souveniruri fabricate pe insulă. Întoarcerea în portul Insulei Corfu.
3. Marele tur al Insulei Corfu | În acest tur avem ocazia să vizităm cele mai frumoase atractii , atât naturale cât și istorice ale insulei Corfu. Este cea mai importantă excursie pentru cei care doresc să se familiarizeze cu minunățiile acestei superbe insule. Veti merge în Gastouri la Palatul Imparatesei Sisi “Achilleon”. Palatul AchillionSe merge apoi în Perama unde veți coborâ la Biserica Vlaherna și unde veți putea fotografia Insula Pontikonisi (Insula Soarecelui). Pe Pontikonisi se află Biserica schimbării la față a lui Isus. Ne îndreptăm spre Corfu Town admirand Esplanada orașului Kerkira și vom merge pe celebrul Liston către Catedrala Sf. Spiridon (părintele spiritual al insulei) și către Mitropolie unde sunt moaștele Sf.Teodora.Vom sta în Corfu Town 1h. Mergem apoi la o distilerie,unde vom degusta din produsele fructului local Kuam-Kouat. Continuăm drumul spre Paleokastrita ,unde vom vizita vechea Mănăstire a Maicii Domnului (Panaghia). După Mănăstire oprim în portul Paleokastritei pentru o plimbare cu Submarinul Galben (opțional) explorând adâncurile mării și dantelăria stațiunii. Ne vom îndrepta apoi spre satul Lakones și vom opri la Bellavista unde vom admira cea mai fascinantă panorama a intregii zone.
4. Croazieră la grotele Nausicai | Plecarea se face din cel mai pitoresc port al insulei, Alipa, situat în Paleokastrita. Ne plimbăm de-a lungul coastei de vest a insulei îndreptandu-ne către prima grota ,Grota Nausicai. Cea dea doua o vom descoperii chiar pe plaja pustie pe care vasul acostează. Pe plajă găsiți sezlonguri și umbrele contra cost. Aici vom vizita grotele, vom face plajă și snorkeling. Vasul are pe podea geamuri în felul acesta putând descoperi secretele lumii subacvatice.
5. Croazieră Paxos – Parga | Veți pleca din portul Insulei Corfu cu vaporul ”Ionian Sun” care are o capacitate de 300 persoane spre Insula Paxi. Prima oprire va fi după aproximativ 2 ore în Gaios, orasul – capitală al insulei Paxos. Insula PaxosGaios este un orășel viu, un loc excelent pentru a savura mâncarea tradițională grecească sau pentru a cumpăra souveniruri fabricate pe insulă. Vom pleca apoi spre partea continentală și vom opri pentru 3 ore în orașul port Parga.
6. Aqualand | Aqualand Corfu vă oferă acces la toate toboganele, piscinele și celelalte surprize amenajate pe teritoriul parcului. Piscina cu valuri oceanice, Black Hole, Kamikaze, Tobogane uriașe, Lazy River, Crazy River, Jacuzii și multe altele pe o suprafață de 12.000 metri pătrați, vă așteaptă pentru a petrece aici o zi de neuitat.
7. Scuba diving | Lumea subacvatică este pe cât de multicoloră și uimitoare , pe atât de misterioasă – ceea ce o face și mai atractivă iubitorilor de diving. Divingul reprezintă o excepțională posibilitate de a cunoaște misterele și bogățiile acestei lumi, fiind un amalgam de senzații noi, plăceri estetice, romantism, cunoașterea de sine și desigur o adevărată aventură. Veți fi preluați de la hotel cu mașina sau microbus și veți merge până în stațiunea Ipsos de unde veți urca pe barcă și veți merge spre partea de nordest a insulei până în Nissaki.
Din Corfu se mai poate vizita organizat:
8. Aventuri in Albania | Pătrundeți pentru o zi în lumea fascinantă și totodata enigmatica lume a Albaniei, alăturându-vă croazierei noastre unde veți avea șansa să vizitați Albania din portul Agii Saranda, un port – oraș cu un bogat trecut și o bogată istorie. Puteți merge cu Pasaport sau C.I. și veți plăti pe vapor 9 euro taxa vamală spre Albania.Turul catre Butrint (opțional cu ghid in limba engleză, costa 19 euro), un mic univers cu 3000 de ani de istorie mediteraneeană, univers situat într-un mediu de o frumusete excepțională. Acesta a fost locuit înca din timpuri preistorice și a fost recunoscut ca oraș de Epirus al-IV-lea d.C. Alături de ghid vizitatorii vor vizita teatrul antic, băile, Basilica, castelul și multe alte monumente înfrumusețate de pădurea care inconjoară orașul antic. Pe drumul către Butrint veți admira micile orașe albaneze, canalul pietros din Tsounka si râul Bistrica, lacul din Butrint și frumoasele insule Vivari Kanali cu cetatea lui Ali Pasha.

Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor excursiilor opționale; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile excursiei opționale pe care doriți să o efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

 


[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]