Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Activități”

Activitati Costa Blanca

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.

1. Parcul de distracții Elche Palmeral Aventuras | Un adevarat parc de distracții pentru întreaga familie, Palmeral Aventuras oferă multă acțiune, adrenalină si bună dispoziție. Ca și activități principale: tir cu arcul, tiroliană, lupte cu laserul, perete de alpinism înalt de 20 de metri, plimbare cu barca pe lacul navigabil. Există, de asemenea, opt circuite de aventură, cu mai mult de 120 de provocări cu jocuri pe diferite teme, cu leagăne, poduri, precum și puzzle-uri. Există activități chiar și pentru cei mai mici dintre copii, dar și provocări extreme pentru adolescenții curajoși. Detalii parc aici.
2. Printre dinozauri la DinoPark | DinoPark-ul, situat chiar lângă orașul Algar, este cu siguranță o Activitati Costa Blanca DinoPark Algar companie placută pentru iubitorii de reptile gigantice. Aici sunt peste 30 de fiare preistorice de dimensiuni reale, care oferă copiilor un minunat simț al dimensiunii, în timp ce privesc diversele specii: Triceratops, Velociraptors, Diplodocus și, desigur, impunătorul Tyrannosaurus Rex. Efectele sonore și mișcările robotice vor încânta copiii mai mici sau pe cei mari la cinematograful 3D. Luați un picnic și stați printre dinozaurii incredibil de reali; va fi ca și cum vei intra în propriul tău film Jurassic Park. Detalii parc aici.
3. O plimbare ”cu gust” la Museo del Chocolate | Spuneți-le copiilor că veți merge să vizitați un muzeu și cu siguranță n-o să fie prea încântați. Apoi amintițile că este vorba despre un muzeu de ciocolată și e posibil să-i faceți fericiți! Amplasat în fermecătorul oraș din Villajoyosa și găzduit într-o casă rurală din secolul al XIX-lea, este muzeul companiei Valor Chocolate. Compania a realizat dulciuri din anul 1881, iar batoanele, bomboanele și ciocolata caldă sunt unele dintre cele mai iubite produse de cofetărie din Spania. Veți găsi o istorie a companiei, precum și mașinile și uneltele utilizate în producție de-a lungul deceniilor. Și da, vor exista o mulțime de oportunități de a degusta și niște ciocolată. Detalii muzeu aici.  Activitati Costa Blanca Museo del Chocolate Villajoyosa 
4. O călătorie subterană la Coves del Canelobre | Situate la doar 24 de kilometri de Alicante, la o altitudine de 700 de metri deasupra nivelului mării, pe Muntele Cabeco, aceste peșteri sunt un labirint impresionant de forme ciudate. Există camere mari, asemănătoare celor din catedrale (unele dintre cele mai mari din Spania), precum și milioane de stalactite și stalagmite, dintre care unele se întâlnesc în mijloc pentru a crea coloane înalte. Încercați un tur de 30 de minute ghidat pentru a afla cât mai multe informații despre geologia acestor peșteri. Detalii despre peșteri aici.
5. Navigați spre insula Tabarca | Plecați spre insula mică și liniștită Tabarca, parte a unui mic grup de insule chiar lângă coasta orașului Alicante. Deși Tabarca are o lungime de doar 1800 de metri și o lățime de 400 de metri, insula oferă copiilor activități pentru o zi întreagă. Încercați snorkeling-ul într-o rezervație marină protejată sau explorați ruinele vechiului fort. Spuneți copiilor povești despre pirații care au folosit odată această insulă pentru a-și ascunde comorile și încurajați-i să descopere ascunzătoriile piraților din zona țărmului stâncos. Optați și pentru o barcă cu fundul de sticlă, vă oferă o senzație plăcută în momentul în care vedeți lumea marină chiar la ea acasă. Detalii insula Tabarca aici.  Activitati Costa Blanca Parcul de distractii Terra Mitica Benidorm 
6. Parcul Terra Mitica | Distracție fără limite este motto-ul parcului Terra Mitica din Benidorm, un parc de distracții construit în jurul temelor Greciei, Egiptului și Romei antice. Există tot felul leagăne, tiribombe, care oferă garantat creșterea adrenalinei, dar sunt și jocuri mai liniștite pentru copiii mai mici, precum și spectacole în care gladiatorii romani se luptă pentru onoare, mumiile din Egiptul antic revin la viață sau care trase de cai ce-l poartă pe celebrul Hercule. Detalii parc aici. Activitati Costa Blanca Castelul Santa Barbara Alicante 
7. Castelul Santa Barbara | Nu puteți rata acest castel impresionant, care oferă vederi extraordinare asupra orașului Alicante. Este una dintre cele mai mari cetăți medievale din Europa și acoperă complet vârful muntelui Benacantil. Inițial construit de mauri în secolul al X-lea, castelul și-a primit numele de la cuceritorul său, regele Alfonso cel Înțelept (Alfonso al X-lea al Castiliei), care a avut loc la 4 decembrie 1248: ziua Sf. Barbara. În secolele următoare a fost dezvoltat și extins pe trei domenii principale, toate datând din epoci diferite. Castelul Santa Barbara are tot ceea ce vă așteptați să aibă un castel care se respectă: tunuri, un palat, temnițe, ruinele unei biserici mici și bineînțeles acel turn de observare celebru. Detalii castel aici.

Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor excursiilor opționale; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile excursiei opționale pe care doriți să o efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!