Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Activități”

Activitati Costa del Sol

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.

1. Plajele | În Costa del Sol găsiţi multe plaje clasificate cu ”Steag Albastru”, Playa del Cañuelo Costa del Sol Spaniaiar pe lângă asta, ca un plus, clima blândă ajută ca aici să fie cel mai lung sezon de plajă din întreagă ţară, cu căldură încă din aprilie şi până la sfârşitul lunii octombrie. Toate plajele au farmecul lor, dar dacă doriţi un loc mai retras unde să vă relaxaţi din plin atunci Playa del Cañuelo de lângă Nerja este locul ideal.
2. Playa del Cañuelo | Ascunsă la poalele stâncilor Maro, Playa del Cañuelo este considerată de mulţi că fiind cea mai bună plajă din Costa del Sol. Din cauza nisipurilor sale neobişnuite cu tentă gri și a mării extrem de limpede, veţi putea vedea peştii înotând în jurul picioarelor.
3. Nerja | Odată un sat liniştit, acum este una dintre cele mai populare staţiuni din Andaluzia . Aici nu trebuie să rataţi Balcon de Europa, un fort, Puerto Banus Marbella Costa del Sol Spaniapunct de belvedere, construit în secolul al XIII-lea, pentru vederi uimitoare ale Mediteranei. Alte atracţii sunt şi peşterile ”Cuevas de Nerja”, un labirint masiv de stalagmite şi stalactite. În timpul verii, peşterile găzduiesc Festivalul Internaţional de Muzică şi Dans, unde puteţi vedea spectacole de flamenco şi muzică clasică care vă vor încânta cu acustica lor impresionantă.
4. Malaga | Din păcate, majoritatea oamenilor cunosc Malaga doar datorită aeroportului, însă oraşul de coasta cu farmec andaluz, este incredibil de compact, cu toate atracţiile principale la doar câţiva paşi distanţă de malul mării. Ca şi obiective turistice: amfiteatru roman, impunătoarea Alcazaba şi Muzeul Picasso, care aduce un omagiu celui mai cunoscut rezident al oraşului.
5. Marbella | Cine ajunge în Costa del Sol nu trebuie să rateze, chiar şi pentru o vizită scurtă, această staţiune extravaganţă, ”locul de joacă” pentru cei bogaţi şi faimoşi; aici, cel mai probabil, veţi întâlni unele personaje contemporane celebre, Vechiul pod din Ronda Costa del Sol Spaniafie pe mega-iahturile lor ancorate în Puerto Banus, fie în cluburile exclusiviste situate de-a lungul ”Golden Mile”. Şi dacă tot aţi ajuns aici, vă recomandă o vizită prin parcul Alameda, este că o trecere succesivă printr-o grădină botanică şi o piaţă centrală.
6. El Caminito del Rey | Până nu demult, cea mai ”palpitantă” cărare din Spania, El Caminito del Rey, a fost închisă publicului, dar acum va puteţi plimbă prin aceste chei înguste, cu privelişti ameţitoare şi la propriu şi la figurat, bineînţeles, doar dacă aveţi curaj ”la purtător”. Considerată a fi cea mai periculoasă cărare, El Caminito del Rey are patru kilometri de trasee la mai mult de 100 de metri înălţime. Recomandat în principal ”iubitorilor de adrenalină” care pot vedea peisaje destul de impresionante ale defileului.
7. Ronda | În acest oraş veţi putea face cele mai frumoase poze, Ronda fiind situat în vârful unui ”taluz” înconjurat de stânca extrem de abruptă. Obiectivul principal al acestui oraş îl constituie podul din secolul al XVIII-lea, Puente Nuevo, care traversează cheile El Tajo la o înălţime de 120 metri. Odată ajunşi în oraş, trebuie să treceţi prin centrul vechi, care este ”ornat” cu biserici şi palate medievale: Alminar de San Sebastián – minaretul supravieţuitor de la moscheea maură a oraşului.

Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor excursiilor opționale; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile excursiei opționale pe care doriți să o efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!