Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Activități”

Activitati Gran Canaria

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.

1. Plajele din Gran Canaria | Insula deţine aproximativ 160 de plaje, cele mai îndrăgite fiind Maspalomas şi Playa del Ingles. Aceste plaje nisipoase, lungi de cstiva kilometric sunt străjuite de hoteluri, restaurant şi cluburi. Nisipul cel mai închis la culoare se găseşte pe plaja San Augustin, iar iubitorii sporturilor nautice vor îndrăgi plaja Puerto Rico.
2. Parcul de distracţii Palmitos Park | În sudul spania-insulele-canare-gran-canaria-parcul-de-distractii-palmitos-park insulei se găseşte unul dintre cele mai frumoase parcuri subtropicale spaniole, cunoscut sub denumirea de Parcul Palmitos. Acesta are o suprafaţă de 20 ha, regăsindu-se aici aproximativ 1000 de palmieri, 160 tipuri de cactuşi, 1500 de păsări exotice dar şi foarte multe specii de animale (maimuţe, manguste, crocodili, etc.).
3. Satul de vacanţă din Insula Gran Canaria | În sudul insulei se află una dintre cele mai populare destinaţii de agrement cunoscută ca şi ”Lumea Vacanţei”. În centrul acestui complex se află cel mai mare parc de distracţii al Insulelor Canare, fiind menit să satisfacă toate gusturile în materie de distracţie: plimbări cu Roller Coster, Corabia Piraţilor şi Sky Drop pentru adulţi dar şi plimbări cu ponei, piscine cu mingi şi carusel pentru cei mici.
4. Puerto de Mogan | Aceasta este o spania-insulele-canare-gran-canaria-puerto-de-morgan staţiune de vacanţă cu o arhitectură foarte frumoasă, cu străduţe care vă vor aminti de Veneţia italiană, însă mult mai pline de viaţă şi de o ”avalanşă” de flori multicolore. La numai câţiva metri de portul unde ancorează ambarcaţiunile de pescuit se află o plajă construită artificial, acoperită cu nisip.
5. Parcul acvatic Aqualand | Aqualand este cel mai mare parc de pe cuprinsul întregii insule Gran Canarias și acoperă o suprafaţă de 130.000 m2, acesta oferind o multitudine de spectacole acvatice pentru orice vârstă. De asemenea, aici se regăsesc şi grădini întinse pe suprafeţe destul de mari, teren de golf, restaurant şi cafenele.
6. Muzeul şi Parcul Arheologic Cueva Pintada | Unul dintre cele mai importante atracţii turistice de care dispun spaniolii este Muzeul şi Parcul Arheologic Cueva Pintada din nord-vestul insulei Gran Canaria. Acest muzeu este găzduit într-o mică peşteră cu picture geometrice murale, locuită în trecut de regii Guanche.

Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor excursiilor opționale; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile excursiei opționale pe care doriți să o efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!