Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Activități”

Activități Kaprun Zell am See

 

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.

1. Drumeţiile | vă vor prezenta vederi panoramice minunate, lacuri de munte spumante, păşuni montane, cabane alpine rustice şi restaurante montane care aprovizionează călătorii obosiţi cu delicatese tradiţionale. Indiferent dacă preferaţi drumeţii provocatoare, escaladarea unui vârf sau pur şi simplu plimbări mai relaxante, regiunea Zell am See-Kaprun are câte ceva pentru fiecare.
Pârtii pe Gheţarul Kitzsteinhorn Kaprun Salzburg Austria2. Gheţarul Kitzsteinhorn | un ”paradis” al sezonului rece, poate fi folosit pentru schi sau snowboard aproape tot timpul anului, fiind acoperit de zăpadă zece luni pe an. Privelişti ameţitoare asupra împrejurimilor se pot vedea de pe platforma gheţarului, la peste 3.000 m altitudine.
3. Schi şi snowboard | Vă aşteaptă peste 138 km de pârtii, de la cele pentru profesionişti până la cele pentru începători, de dificultate redusă. Sezonul de schi începe de toamna şi ţine până la începutul verii oferind iubitorilor de zăpadă, cea mai lungă perioadă de activitate.
4. Spa & Wellness | Peste tot în Zell am See şi Kaprun puteţi găsi ofertele de spa şi wellness Complexul Tauern Spa Wellness Kaprun Salzburg Austria. Bucuraţi-vă de piscine, baie de aburi, saună, masaj, solar, etc. Unul dintre cele mai renumite hoteluri spa din zona este complexul modern “Tauern Spa” situat în imediată apropiere a gheţarului Kitzsteinhorn şi care se întinde pe o suprafaţă de 20.000 mp. După o zi plină de activităţi sportive, seară este bine-venit un răsfăţ de relaxare spa şi wellness.
5. Gastronomie | Indiferent de preferinţe, aici veţi găsi o gamă diversificată de mâncare tradiţională şi internaţională, de la cea rustică din cabanele turistice până la fastuoasele dish-uri servite în restaurante elegante, un deliciu culinar pentru papilele gustative. Însă cel mai bun mod pentru a va bucură de stilul de viaţă şi ospitalitatea austriacă sunt hanurile rustice montane din arealul gheţarului Kitzsteinhorn, unde vă puteţi întâlni cu localnici şi discuta despre drumeţii şi pârtii de schi pentru a două zi în timp ce vă bucuraţi de bucătăria locală.

[wpgmza id=”218″]

Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor excursiilor opționale; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile excursiei opționale pe care doriți să o efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]