Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Activități”

Activități posibile din Lefkada

 

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.

1. Turul insulei Lefkada | Se pleacă la ora 09:00 din Nidri şi se vizitează principalele obiective ale insulei, nefiind un circuit practic al acesteia. Aventură începe cu o incursiune în istorie, prin vizită Castelului Santa Maura (Agia Mavra) construit în anul 1300, de franci. Castelului Santa Maura Lefkada Următoarea oprire este la Mănăstirea Faneromeni, construită pe vremea apostolului Pavel, fiind astăzi un loc de pelerinaj internaţional. Continuăm turul cu vizitarea capitalei insulei, Lefkada sau Lefkas, unde vom vizita Muzeul Arheologic. Vom face un popas pe superba plajă Kathisma, una dintre cele mai frumoase din Lefkada, bucurându-ne de o privelişte nemaipomenită. Ultima oprire se va face în Vasiliki, o staţiune recunoscută pentru practicarea sporturilor nautice (în special windsurfing).
2. Croaziera Odysseia | Se pleacă la ora 9:30 din Portul Nidri şi este o adevărată aventură. Prima oprire este în Peştera Papanikolis unde curajoşii pot face o baie, sărind direct de pe vas, apoi se vizitează un sat tradiţional pe insula Meganisi şi o fabrică de ulei de măsline. Porto Katsiki Lefkada Urmează distracţia cu muzică şi dans pe vas, plajă, baie, masă şi băutură pe o plajă, fiind asigurat şi echipamentul pentru snorkeling. La întoarcere un mic popas pentru plaja pe Skorpios, aflată cândva în proprietatea armatorului Onasis. Întoarcerea se face tot în Portul Nidri la ora 17:30.
3. Croaziera Nidri Star | Se pleacă la ora 10:00 din Portul Nidri şi este un mic circuit în jurul Insulei Lefkada. Primul popas se face pe una din cele mai frumoase plaje ale insulei, premiată la concursurile de turism şi anume Porto Katsiki. Culoarea turcuaz a apei şi peisajul de vis poate rivaliza cu multe zone exotice din lume. Vom face apoi un popas de o ora în Fiscardo, pe Insula Kefalonia, denumit şi diamantul Mării Ionice. Următoarea destinaţie este Insula lui Ulise, Itaka, pentru plimbare şi suveniruri. Oprim în faimoasa peştera Papanikolis de pe Insula Meganisi, iar la întoarcere vom face baie şi plajă pe faimoasa Insula al lui Onasis, Skorpios. Întoarcere ora 18:00 tot în Portul Nidri.
4. Seara greceasca | Începe la ora 21:00 şi veţi avea parte atât de o masă bogată formată din o salată grecească, specialităţi ale bucătăriei greceşti, un desert şi o băutură, iar distracţia este asigurată de dansurile populare Sertaki şi Zorba, muzică şi evident spartul farfuriilor.

Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor excursiilor opționale; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile excursiei opționale pe care doriți să o efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

 


[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]