Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Activități”

Activitati Mallorca

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.

1. Plajele | Insula Mallorca are o gamă diversă de plaje, de la plajele lungi cu nisip alb din partea estică, până la cele izolate din golfurile stâncoase, preponderente pe partea de vest. De toate aceste plaje se bucură atât turiștii, cât și localnicii, fiind plaje foarte populate aflate în arealul stațiunilor: Playa de Palma, Puerto Pollença, Puerto Alcudia, Magaluf, Cala Millor, însă, este încă posibil să găsiți și plaje retrase, mult mai liniștite.
2. Castelul Bellver | spania-mallorca-castel-bellver O capodoperă gotică, a fost construit pentru regele Jaume al II-lea de Mallorca în Secolul al XIV-lea. Este situat pe un deal la 3km nord-vest de capitala insulei, Palma de Mallorca. Partea superioară a castelului oferă o vedere excelantă asupra orașului; recomandat, mai ales, iubitorilor de istorie.
3. Parcul Natural Mondragó | Situat în regiunea de sud-est a insulei Mallorca, la sud de stațiunea Cala d’Or, parcul dispune de o parcare proprie, care este punct de plecare spre mai multe direcții, pe toată suprafața parcului. Aria parcului Mondrago cuprinde păduri mixte și golfuri frumoase, unde vă puteți relaxa, în timp ce habitatul de aici are peste 70.000 de specii de păsări care pot fi văzute mai ales în timpul perioadelor de migrare.
4. Catedrala La Seu | Catedrala romano-catolică Santa Maria, în stil gotic, din Palma de Mallorca, situată în mijlocul centrului istoric, este cunoscută și sub denumirea de ”La Seu”, fiind atracția principal a stațiunii, un simbol atât pentru oraș, cât și pentru întreaga insulă. Este o catedrală impunătoare care merită ”explorată” pe interior, chiar dacă asta presupune să aveți la dispoziție ceva timp. spania-mallorca-palma-mallorca-catedrala-la-seu
5. Alcudia | Port d’Alcudia este cea mai mare stațiune din partea de nord a insulei Mallorca. Zona oferă un peisaj de dune nisipoase, parcă ”fără sfârșit”, care se întind până la masivul montan din apropiere. Vechiul oraș, situat la 20 de minute de mers pe jos din port, parcă te duce înapoi în timp până în Secolul al XIII-lea, cu aleile sale fermecătoare și piața locală din zona centrală a orașului.
6. Serra de Tramuntana | Lanțul muntos care străbate insula de la nordvest spre sudvest oferă un peisaj care îți taie respirația, indiferent dacă ești la o plimbare sau doar în trecere. Un lucru este cert: acestă zonă, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO, este una dintre locurile de pe insulă unde vă puteți deconecta cu adevărat și vă simțiți într-adevăr ca în vacanță!

Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor excursiilor opționale; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile excursiei opționale pe care doriți să o efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]