Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Activități”

Activitati Tenerife

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.

1. Playa de Las Teresitas | este o plajă artificială la oceanul Atlantic, făcută din nisip adus din Sahara și este singura plajă din Insulele Canare care nu are nisip negru. Turiștii pot înota în ocean, se pot bronza și relaxa la maxim cu un asemena peisaj. Plaja are o serie de facilități: băi, dușuri în aer liber, cabine de schimb și standuri cu alimente. spania-tenerife-playa-de-las-teresitas
2. Parque Rural de Anaga | ocupă cea mai mare parte din zona de nord-est a insulei Tenerife. Parcul este foarte mare și include zone de junglă dense, precum și versanți slab populați. Vizitatorii pot face drumeții pe traseele marcate pentru a vedea unele dintre cele peste o sută de animale native, dar pe cale de dispariție. Sunt posibile și plimbările cu autobuzul, iar cei care optează pentru călătoriile ghidate, pot vizita unele dintre cele 26 de sate care se află pe tot cuprinsul parcului.
3. Museo de la Naturaleza y el Hombre | muzeul, situat în Santa Cruz de Tenerife, conține cele mai importante obiecte native, sculpturi din perioada în care Insulele Canare nu erau sub dominație spaniolă. Aici se găsesc și o serie de mumii conservate într-un mod unic în întreaga lume.
4. Auditorio de Tenerife | una dintre cele mai distinctive piese ale arhitecturii moderne din Tenerife. spania-tenerife-auditorio-de-tenerife Clădirea este situată în Santa Cruz de Tenerife și găzduiște o serie de evenimente muzicale, diferite festivaluri culturale pe tot parcursul anului, cum ar fi popularul Festival de Muzică din Insulele Canare.
5. Grădinile Botanice Puerto de la Cruz | grădinile botenice de pe dealurile din apropierea orașului Puerto de la Cruz acoperă mai mult de 65.500 metri pătrați. Grădinile include o largă varietate de plante tropicale și subtropicale din insule și de pe continent (flori exotice, copaci, alte plante).
6. Piramidele din Gimar | un ansamblu de șase piramide construite în Secolul al XIX-lea, în afara orașului cu același nume, în centrul unui mare sit arheologic, incluzând și un muzeu. Lucrul interesant în legătură cu aceste piramide este faptul că ele au fost construite fără mortar. Accesul la piramide este liber pentru toti vizitatorii, însă pentru a nu rata nico informație despre istoria acestor piramide, se recomandă un tur cu ghid specializat.
7. Loro Parque | o grădină zoologică, un refugiu al animalelor sălbatice situată în apropiere de Santa Cruz. Parcul dispune de o varietate de animale sălbatice cu un accent pe speciile de papagali, în acest sens existând și un muzeu al papagalilor, prezentând peste o sută de tipuri diferite de papagali. Loro Pargue include un loc de joacă pentru copii, o piață locală, fiind frecventat de spectacole cu animale. spania-tenerife-parcul-national-teide
8. Parcul Național Teide | fiecare turist care ajunge în Tenerife trebuie să viziteze parcul din jurul muntelui Teide, care are o serie de trasee integrate într-un peisaj unic. Principalul punct de atracție este plimbarea cu telecabina, care pornește din parcarea principal a parcului și ajunge până în partea superioară a muntelui Teide, cel mai înalt munte de pe teritoriul Spaniei. De aici se poate vedea întregul peisaj al insului Tenerife.
9. Stâncile Gigantice | Sunt un reper natural al insulei și atrag anual mulți vizitatori. Stâncile au fețe abrupte, care sunt aliniate pe vertical, cu o inălțime de 487 m de la nivelul Oceanului Atlantic. Pentru a le vedea din apropiere, turiștii fac plimbări cu barca până la baza stâncilor, sau se pot mulțumi cu o vedere panoramică de la restaurantele sau barurile orașului din apropiere, situate pe malul oceanului.
10. Bazilica din Candelaria | o biserică din Candelaria, care se evidențiază prin arhitectura distinctivă, interiorul balizicii este umplut cu picture clasice și bolți înalte, sculpture uimitoare și minunate vitralii. Turiștii care sosesc aici în lunile august și februarie au parte de slujbe oficiale cu ocazia festivalurilor religioase.

Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor excursiilor opționale; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile excursiei opționale pe care doriți să o efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]