Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Croația”

”2* Demipensiune”

Ad Turres Hotel Crikvenica scoicăscoică

Croația Croația (Crikvenica)
[wptab name=’Hotel‘]

Ad Turres Hotel Crikvenica 2* | nu are site
Adresă | Kralja Tomislava 111, Crikvenica 51260, Croația Croația
Localizare | în apropiere de plajă (aproximativ 250m) la 2 km de centrul localității Crikvenica;
Facilități | restaurant cu specific croat şi internaţional, terasă, sală TV, Internet Wi-Fi, piscină, parcare, sală conferințe; Sport & fitness: Barca banana, Schi nautic, Scufundări, Plimbare cu barca, bord cu motor, Teren de tenis, Tenis de masa, Mini Golf, Volei, Tenis.
Camere | dotate cu aer condiționat, televizor, balcon, baie. Multe dintre camere oferă vedere la parc.
Prezentare oficială | Ad Turres Hotel Crikvenica 2*

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Ad Turres Hotel Crikvenica 2*
Pentru acest hotel tarifele sunt doar la cerere.

[/wptab]

[wptab name=’Am vizitat!’]

ALTCO Tour 25x14 03 septembrie 2016 | ”Condițiile de cazare au fost bune, pentru nivelul de 2*, într-unul dintre cele cincisprezece pavilioane aparținătoare hotelului Add Turres. Camera modestă, dar foarte curată, a avut balcon cu vedere la mare. Curățenia s-a efectuat zilnic, prosoape albe au fost schimbate de asemenea zilnic, lenjeria a fost curată și călcată. Mâncarea a fost gustoasă, diversificată, în regim de bufet suedez, într-o sală de mese curată și spațioasă. Plaja publică, având pietricele mici, întreținută, are pini care țin loc de umbrele, șezlongurile sunt contra cost, dar se poate face plajă și pe prosop. Marea este impresionant de limpede. De-a lungul întregii stațiuni sunt amenajate pe plajă toalete curate, cu multe cabine și tot ce este necesar, care pot fi folosite gratuit, ca și vestiarele. Excursiile opționale pot fi efectuate la Plitvice – distanță aproximativă 125 de km; croazieră pe Adriatică într-un vapor de 5* – Sfera – , cu mic dejun și masa de prânz incluse, la 38 de euro de persoană, cu vizitarea a două insule; plimbare de 2-3 ore cu vaporaș Aqua Vision, spre insula Silo, în timpul căreia se poate admira, prin mesele de sticlă, marea. Prețul a fost de 16,5 euro de persoană.”; Adela, Arad. ALTCO Tour ID 144 .

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | Ad Turres Hotel Crikvenica 2*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.

[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Ad Turres Hotel Crikvenica nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]