Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Grecia”

”4*, Mic Dejun”

Aliki Hotel Nikiana Lefkada Grecia scoicăscoicăscoicăscoică

Grecia Grecia (Lefkada)
Transport Individual/Autocar din toată țara/Avion din București

Aliki Hotel Nikiana Lefkada Grecia 4* | Site Oficial
Adresa | Nikiana, Lefkada, Grecia Grecia
Localizare | situat 49 de metri deasupra nivelului mării, într-o zonă liniştită de pe insula Lefkada, la 1,5 km de Nikiana, 4 km de Nidri şi la 10 km de oraşul Lefkada. Aliki oferă vederi la Marea Ionică şi la insulele verzi din apropiere, cum ar fi celebra insulă Skorpios.
Facilități | Personal multilingv, aer condiţionat, seif, Wi Fi gratuit în zone publice, lift, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoanele cu mobilitate redusă, room service, închirieri auto/biciclete, check-în/check-out express/privat, birou de turism, recepţie 24/24, transfer de la/la aeroport (contra cost), schimb valutar, serviciu de concierge, cameră de bagaje, cameră cu TV, spălătorie, curăţătorie, serviciu zilnic de menaj, facilităţi VIP în cameră, săli de conferinţă şi petreceri, bar, mic dejun în cameră, meniuri dietetice (la cerere), piscină în aer liber, grădină, terase, teren de tenis.
Camere | Aer condiţionat, TV, telefon cu linie directă, conexiune la internet, room service (până la ora 21:00), paturi spaţioase şi confortabile, minibar, dulap, baie privată cu duş, balcon cu vedere panoramică la grădină sau la mare.
Prezentare oficială | Aliki Hotel Nikiana Lefkada Grecia

Aliki Hotel Nikiana Lefkada Grecia
Plecare individuală 05 septembrie 2017
Adult în cameră Standard Garden View *282 €

* Tarifele afișate sunt valabile la momentul publicării pe site, fiind parte din anumite oferte speciale. La cerere se pot realiza oferte si pentru alte intervale și tipuri de cameră.
** Pentru plecările cu autocarul (din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Craiova, Arad, Ploieşti, Oradea, Slatina, Piteşti, Orșova, Drobeta Turnu Severin, Buzău, Câmpina, Deva, Lugoj, Caransebeş, Reşiţa, Râmnicu Vâlcea, Focşani, Brăila, Brașov, Sinaia, Galaţi, Baia Mare, Satu Mare, Sibiu, Bacău, Târgu Mureș, Bistrița, Sighișoara, Constanţa, Suceava, Piatra Neamț, Turda, Luduș, Iernut, Sebeş, Alba Iulia), tarifele se oferă la cerere.
*** Pentru plecările cu avionul (din București), tarifele se acordă la cerere.
 
Servicii incluse:
• Cazare 7 nopţi
• Masa: Mic Dejun;
 
Nu sunt incluse:
• Transportul;
• Taxele de intrare la obiectivele turistice;
• Alte taxe și cheltuieli personale;
• Programe opționale;
• Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno.


Activități posibile din Lefkada

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.

1. Turul insulei Lefkada | Se pleacă la ora 09:00 din Nidri şi se vizitează principalele obiective ale insulei, nefiind un circuit practic al acesteia. Aventură începe cu o incursiune în istorie, prin vizită Castelului Santa Maura (Agia Mavra) construit în anul 1300, de franci. Castelului Santa Maura Lefkada Următoarea oprire este la Mănăstirea Faneromeni, construită pe vremea apostolului Pavel, fiind astăzi un loc de pelerinaj internaţional. Continuăm turul cu vizitarea capitalei insulei, Lefkada sau Lefkas, unde vom vizita Muzeul Arheologic. Vom face un popas pe superba plajă Kathisma, una dintre cele mai frumoase din Lefkada, bucurându-ne de o privelişte nemaipomenită. Ultima oprire se va face în Vasiliki, o staţiune recunoscută pentru practicarea sporturilor nautice (în special windsurfing).
2. Croaziera Odysseia | Se pleacă la ora 9:30 din Portul Nidri şi este o adevărată aventură. Prima oprire este în Peştera Papanikolis unde curajoşii pot face o baie, sărind direct de pe vas, apoi se vizitează un sat tradiţional pe insula Meganisi şi o fabrică de ulei de măsline. Porto Katsiki Lefkada Urmează distracţia cu muzică şi dans pe vas, plajă, baie, masă şi băutură pe o plajă, fiind asigurat şi echipamentul pentru snorkeling. La întoarcere un mic popas pentru plaja pe Skorpios, aflată cândva în proprietatea armatorului Onasis. Întoarcerea se face tot în Portul Nidri la ora 17:30.
3. Croaziera Nidri Star | Se pleacă la ora 10:00 din Portul Nidri şi este un mic circuit în jurul Insulei Lefkada. Primul popas se face pe una din cele mai frumoase plaje ale insulei, premiată la concursurile de turism şi anume Porto Katsiki. Culoarea turcuaz a apei şi peisajul de vis poate rivaliza cu multe zone exotice din lume. Vom face apoi un popas de o ora în Fiscardo, pe Insula Kefalonia, denumit şi diamantul Mării Ionice. Următoarea destinaţie este Insula lui Ulise, Itaka, pentru plimbare şi suveniruri. Oprim în faimoasa peştera Papanikolis de pe Insula Meganisi, iar la întoarcere vom face baie şi plajă pe faimoasa Insula al lui Onasis, Skorpios. Întoarcere ora 18:00 tot în Portul Nidri.
4. Seara greceasca | Începe la ora 21:00 şi veţi avea parte atât de o masă bogată formată din o salată grecească, specialităţi ale bucătăriei greceşti, un desert şi o băutură, iar distracţia este asigurată de dansurile populare Sertaki şi Zorba, muzică şi evident spartul farfuriilor.

ALTCO Tour 25x14

Verifică disponibilitate | Aliki Hotel Nikiana Lefkada Grecia 4*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Aliki Hotel Nikiana Lefkada Grecia nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Aliki Hotel Nikiana Lefkada Grecia. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!