Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Schi Austria”

”3* Fără Masă”

Apartamente Arzt Zell am See Salzburg 5fulgi5fulgi5fulgi

Austria Austria (Zell am See)

Apartamente Arzt Zell am See Salzburg 3* | Site Oficial
Adresă | Hahneckstrasse 1, 5700 Zell am See, Salzburg, Austria Austria
Localizare | în Zell am See, la doar 50 m de staţia de skibus, la 10 minute de mers pe jos de telecabină Areitkabinenbahn ce vă duce direct pe pârtiile însorite ale munţilor Schmitt.
Facilități | acces gratuit la saună, solarium, fitness, spaţiu încălzit pentru depozitarea schiurilor.
Camere | apartamente spaţioase, recent renovate, cu 2 dormitoare separate, grup sanitar propriu,living room cu loc pentru servirea mesei, canapéa extensibilă pentru 2 persoane,bucătărie complet utilată,telefon,radio,televizor plasmă, internet gratuit, balcon.Capacitate maximă per apartament – 6 persoane. Disponibile 4 apartamente. tip C (maxim 24 persoane). Apartamentele se pot închiria împreună sau separat.
Prezentare oficială | Apartamente Arzt Zell am See Salzburg 3*


 

Hartă schi Regiunea Zell am See

Hartă schi Zell am See

Localizare | Zell am See este situat în Landul Salzburg din Austria şi împreună cu Kaprun formează regiunea turistică Zell am See – Kaprun, care oferă numeroase evenimente cu o mare varietate de oportunităţi sportive şi recreative (Schi – de asemenea, în timpul verii pe gheţar, golf, ciclism montan, înot, drumeţii). Pentru a ajunge în această regiune este relativ uşor cu ajutorul mijloacelor de transport public, cu conexiuni bune de tren, rutiere pe autostrăzi sau aerian – Aeroportul Salzburg fiind cel mai convenabil, dar Munchen şi Innsbruck sunt, de asemenea potenţiale opţiuni.
Transport | Aerian: Distanţa până la aeroport Salzburg: 100 km; Distanţa până la aeroport Innsbruck: 148 km; Distanţa până la aeroport Munchen: 228 km; Aeroportul Salzburg este cu siguranţă cel mai popular aeroport, fiind în apropiere, însă există şi alte variante cu aeroporturile din Munchen şi Innsbruck; Feroviar: Cea mai apropiată staţie este gara principală de cale ferată din Zell am See sau staţia regională din Fürth (la 2 km de Kaprun). Gara din Zell am See este situată la aproximativ 7 kilometri de Kaprun. Trenurile circulă în mod regulat de la Zell am See la Salzburg şi Innsbruck, cu conexiuni între aceste rute atât spre nordul cât şi spre sudul ţării; Rutier: Autobuzele circulă frecvent de la staţia din centrul staţiunii Kaprun, iar taxiurile sunt de asemenea disponibile pentru călătoriile scurte.
Zona de schi | Cele două staţiuni (Kaprun – Zell am See) sunt unite într-un singur birou de turism – zona administrativă: Zell am See are numele şi marca internaţională, în timp ce Kaprun se poate lăuda cu unul dintre principalii gheţari, fiind cea mai apropiată staţiune de partea de est a ţării. Aşezat la 786 metri altitudine, Kaprun este o staţiune liniştită, fără agitaţia din centrul oraşului Zell am See, acesta fiind şi motivul pentru care mulţi vizitatori sunt atraşi de Kaprun.
Instalații de transport pe cablu | Trenuri de gheţar – gondolă: 2; Telecabine: 11; Teleschi: 27; Telescaun: 17; Total pârtii: 138 km din care pârtii negre (dificile): 32 km, pârtii roşii (medii): 49 km şi pârtii albastre (uşoare): 57 km.

5fulgi Zell am See, la fel că multe aşezări din Austria, a fost iniţial o staţie construită de călugări la intersecţia drumurilor comerciale dintre Nord şi Sud.
5fulgi Staţiunea s-a dezvoltat treptat în jurul lacului Zeller datorită faptului că locuitorii luau parte la comerţul cu sare şi vin, transportate în toate direcţiile.
5fulgi Construcţia căii ferate Giselabahn în secolul 19 a fost un impuls pentru dezvoltarea oraşului ca destinaţie turistică şi prima instalaţie de schi a fost construită la Schmittenhöhe în secolul al 20-lea. De atunci, extinderea în continuare a instalaţiilor de schi în munţii din jurul Zell am See a impulsionat numărul de vizitatori în zonă la peste 2 milioane de înnoptări pe an.
5fulgi Zell am See este mai mare decât cele mai multe staţiuni de schi din Austria, comparabil cu Kitzbühel sau Chamonix.
5fulgi Tunelul rutier din oraş a atenuat unele probleme de trafic (oraşul fiind un important nod de transport); centrul pietonal oferind o stare de linişte în lipsa maşinilor.

Activități Kaprun Zell am See

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.

1. Drumeţiile | vă vor prezenta vederi panoramice minunate, lacuri de munte spumante, păşuni montane, cabane alpine rustice şi restaurante montane care aprovizionează călătorii obosiţi cu delicatese tradiţionale. Indiferent dacă preferaţi drumeţii provocatoare, escaladarea unui vârf sau pur şi simplu plimbări mai relaxante, regiunea Zell am See-Kaprun are câte ceva pentru fiecare.
Pârtii pe Gheţarul Kitzsteinhorn Kaprun Salzburg Austria2. Gheţarul Kitzsteinhorn | un ”paradis” al sezonului rece, poate fi folosit pentru schi sau snowboard aproape tot timpul anului, fiind acoperit de zăpadă zece luni pe an. Privelişti ameţitoare asupra împrejurimilor se pot vedea de pe platforma gheţarului, la peste 3.000 m altitudine.
3. Schi şi snowboard | Vă aşteaptă peste 138 km de pârtii, de la cele pentru profesionişti până la cele pentru începători, de dificultate redusă. Sezonul de schi începe de toamna şi ţine până la începutul verii oferind iubitorilor de zăpadă, cea mai lungă perioadă de activitate.
4. Spa & Wellness | Peste tot în Zell am See şi Kaprun puteţi găsi ofertele de spa şi wellness Complexul Tauern Spa Wellness Kaprun Salzburg Austria. Bucuraţi-vă de piscine, baie de aburi, saună, masaj, solar, etc. Unul dintre cele mai renumite hoteluri spa din zona este complexul modern “Tauern Spa” situat în imediată apropiere a gheţarului Kitzsteinhorn şi care se întinde pe o suprafaţă de 20.000 mp. După o zi plină de activităţi sportive, seară este bine-venit un răsfăţ de relaxare spa şi wellness.
5. Gastronomie | Indiferent de preferinţe, aici veţi găsi o gamă diversificată de mâncare tradiţională şi internaţională, de la cea rustică din cabanele turistice până la fastuoasele dish-uri servite în restaurante elegante, un deliciu culinar pentru papilele gustative. Însă cel mai bun mod pentru a va bucură de stilul de viaţă şi ospitalitatea austriacă sunt hanurile rustice montane din arealul gheţarului Kitzsteinhorn, unde vă puteţi întâlni cu localnici şi discuta despre drumeţii şi pârtii de schi pentru a două zi în timp ce vă bucuraţi de bucătăria locală.

ALTCO Tour 25x14

Verifică disponibilitate | Apartamente Arzt Zell am See Salzburg 3*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Apartamente Arzt Zell am See Salzburg nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Apartamente Arzt Zell am See Salzburg. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!