Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Grecia”

”3*, Demipensiune”

Astris Sun Hotel Thassos scoicăscoicăscoică

Grecia Grecia (Thassos)
Transport Individual/Autocar din toată țara

[wptab name=’Hotel‘]

Astris Sun Hotel Thassos 3* | Site Oficial
Adresa | Astrís 640 02, Thassos, Grecia Grecia
Localizare | Hotelul Astris Sun 3* a fost deschis în anul 1996 şi este situat în staţiunea Astris, aproape de cele mai bune plaje ale insulei Thassos (Astris, Psili Ammos, Salonikios şi Alice). Este localizat în partea de sud a insulei Thassos, la aproximativ 200 de metri de plajă şi la 8 km de staţiunea Potos. Distanţă faţă de cea mai apropiată staţie de autobuz este de doar 100 de metri, iar aeroportul din Kavala este la aproximativ 90 km.
Facilități | Hotelul Astris Sun a fost renovat în anul 2012 şi pune la dispoziţia oaspeţilor săi recepţie 24 h, un restaurant à la carte (turiştii pot alege din 4 feluri de mâncare), snack bar, lobby bar, acces internet, piscină, bar la piscină, terasă, teren de tenis, tenis de masă şi parcare gratuită. Plaja este publică cu nisip şi pietricele. Şezlongurile şi umbreluţele sunt contra cost, dar cei ce aleg să consume băuturi de la barul de pe plajă pot beneficia de un set gratuit.
Camere | Toate camerele hotelului Astris Sun dispun de TV, radio, telefon, frigider, aer condiţionat (conta cost – 5 €/zi/cameră), acces internet Wi-Fi gratuit, seif şi balcon. Camerele nu au chicineta şi pot fi duble sau triple cu vedere la mare, la piscină sau la grădina. Baby cot disponibil la cerere (gratuit).
Prezentare oficială | Astris Sun Hotel Thassos

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Astris Sun Hotel Thassos
Plecare individuală 07 septembrie 2017
Adult în cameră Double Standard *179 €

* Tarifele afișate sunt valabile la momentul publicării pe site, fiind parte din anumite oferte speciale. La cerere se pot realiza oferte si pentru alte intervale și tipuri de cameră.
** Pentru plecările cu autocarul (din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Craiova, Arad, Ploieşti, Oradea, Slatina, Piteşti, Orșova, Drobeta Turnu Severin, Buzău, Câmpina, Deva, Lugoj, Caransebeş, Reşiţa, Râmnicu Vâlcea, Focşani, Brăila, Brașov, Sinaia, Galaţi, Baia Mare, Satu Mare, Sibiu, Bacău, Târgu Mureș, Bistrița, Sighișoara, Constanţa, Suceava, Piatra Neamț, Turda, Luduș, Iernut, Sebeş, Alba Iulia), tarifele se oferă doar la cerere.
 
Servicii incluse:
• Cazare 7 nopţi
• Asistenţă turistică pe perioada sejurului
• Masa: Demipensiune;
 
Nu sunt incluse:
• Biletul de ferryboat – 10 euro/persoană/dus-întors;
• Transportul;
• Taxele de intrare la obiectivele turistice;
• Alte taxe și cheltuieli personale;
• Programe opționale;
• Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno.

[/wptab]

[wptab name=’Activități Thassos‘]
Activitati Thassos

 

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.

1. Situl arheologic de la Philippi | Vestigii ce reprezinta trecerea de la epoca Macedoneana la cea Romana (sec. IV i.Hr) dar și perioadele următoare, până la sec. 7 d. Hr. În sit se vizitează: teatrul antic, agora romana, închisoarea Sf. Paul și ruinele primelor biserici creștine. Ruinele antice din Aliki
2. Situl Arheologic Lydia | Locul în care a fost creștinizată prima femeie din Europa de către apostolul Pavel. În apropierea sitului se află Râul Zigaktis cunoscut ca și cel de-al doilea Râu Iordan;
3. Localitatea Kavala | Orașul natal al lui Mehmet Ali (întemeietorul uneia dintre cele mai longevive dinastii otomane și mai apoi Guvernatorul Egiptului, supranumit și „părintele Egiptului modern”). Se vizitează casa și statuia lui Mehmet Ali și nu în ultimul rând Cetatea Kavalei – situată în vârful unei micuțe peninsule aflată în apropierea portului Kavala.
4. Mănăstirea Sf. Arhanghel Mihail | Aici se află unul dintre Sf. Cuie cu care a fost răstignit Iisus Hristos. Mănăstirea are și un magazin cu icoane pictate de maicuțe, apă sfințită, etc.
5. Aliki | Unde se vizitează ruinele a doua temple și ale unei biserici creștine.
6. Golden Beach | Cea mai renumită plajă a insulei Thassos.
7. Localitatea Panagia | Se va vizita o fabrică în care se face uleiul de măsline; veți avea parte de o demonstrație de fabricare a uleiului cu aparatură din anul 1915, apoi veți vizita și fabrica modernă și magazinul de prezentare. Se mai vizitează un magazin în care puteți degusta miere de pin, dulcețuri thassiene și dulcețuri cu miere, toate ecologice. Satul Theologos
8. Turul golfurilor cu vaporul Victoria | În aceasta excursie veti face opriri în unele dintre cele mai frumoase golfuri ale insulei. Se vor face mai multe opriri în diferite golfuri ale insulei pentru sărituri de pe vapor și înot; în una dintre opriri se va putea pescui de pe vapor (se vor distribui undițe și momeală). Turul golfurilor va continua cu o oprire pe o plajă, acolo unde veți avea timp pentru înot și plajă. Excursia se continuă cu înconjorul câtorva insulițe (traseul va fi stabilit de către căpitan, în funcție de vreme și curenți);
9. Seară Grecească în satul Theologos | Veți participa la o seară grecească cu adevarat tradițional thassiană. Cântăreți și muzică bouzouki live, alături de dansatori îmbracati în costume naționale specifice insulei vă vor iniția în tainele folclorului thassian;
10. Lecții de navigare – ”Thassos Saling Academy” | Este probabil mult mai ușor de învățat cum să navigați cu o barcă cu pânze decât vă puteți închipui. Alături de instructori specializați și folosind echipament de siguranță veți fi îndrumați pentru început în a învăța părțile principale ale unei ambarcațiuni cu pânze și modul lor de utilizare (de la vele până la cârmă). Instructorii vă vor învăța regulile de bază în navigare, vă vor arăta cum să vă folosiți de direcția ăn care bate vântul, vă vor învăța cum să manevrați cârma și pânzele în același timp și vă vor învăța să navigați cu barca în larg, iar mai apoi să reveniți pe plajă.

[/wptab]

[wptab name=’Am vizitat!’]

ALTCO Tour 25x14

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | Astris Sun Hotel Thassos 3*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.

[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Astris Sun Hotel Thassos nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Astris Sun Hotel Thassos. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]