Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Grecia”

”5*, All Inclusive”

Azure Hotel Resort Spa Tsilivi Zakynthos scoicăscoicăscoicăscoicăscoică

Grecia Grecia (Zakynthos)
Avion din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași

[wptab name=’Hotel‘]

Azure Hotel Resort Spa Tsilivi Zakynthos 5* | Site oficial
Adresa | Zarkadi, Planos 291 00, Tsilivi, Zakynthos Grecia Grecia
Localizare | Hotelul Azure Resort Spa se află la 200 m de plajă, la 4 km de capitala Zante Town şi la 10 km de aeroport.
Facilități | recepţie, restaurant, salon TV, lobby bar, room service, acces internet Wi-Fi, casă de schimb valutar, seif (contra cost), babysitter (la cerere şi contra cost), piscină exterioară pentru adulţi şi copii, grădină plină cu verdeaţă şi flori. În apropierea hotelului se regăsesc numeroase taverne, baruri, magazine de suveniruri şi un supermarket, Tenis de masă, tenis de câmp, biliard şi sporturi nautice – contra cost; Babysitting (la cerere şi contra cost), piscină exterioară; cea mai apropiată plajă publică se află la 200 metri de hotel. Şezlongurile şi umbrelele sunt contra cost (aproximativ 8 euro/ 2 şezlonguri).
Camere | dispun de telefon, TV satelit, aer condiţionat (inclus în preţ), mini-bar (contra cost), facilităţi pentru preparea cafelei şi a ceaiului, seif (contra cost – 20 €/săptămâna), uscător de păr, baie cu cadă sau duş şi balcon. Există şi camere pentru persoane cu dizabilităţi.
Prezentare oficială | Azure Hotel Resort Spa Tsilivi Zakynthos

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecare București Cluj-Napoca Timișoara Iași
Data 04 Septembrie 2017 04 Septembrie 2017 04 Septembrie 2017 04 Septembrie 2017
Adult în Standard GV *719 € *742 € *742 € *742 €

*Tarifele afișate sunt valabile la momentul publicării pe site, fiind parte din anumite oferte speciale. La cerere se pot realiza oferte si pentru alte intervale și tipuri de cameră.
 
Servicii incluse:
• Bilet avion cursă charter: București/Cluj/Timișoara/Iași – Zakynthos – București/Cluj/Timișoara/Iași;
• Taxe de aeroport;
• Transfer de grup: aeroport-hotel-aeroport;
• 7 nopți cazare;
• Masa: All Inclusive;
• Asistență turistică locală.
 
Nu sunt incluse:
• Taxele de intrare la obiectivele turistice;
• Alte taxe și cheltuieli personale;
• Programe opționale;
• Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno.
 

Orar de zbor
informativ *

plecare București

Tur Retur
Ora Aeroport Ora Aeroport
Decolare 07:00 Otopeni (OTP) International 08:45 International (ZTH)
Aterizare 14:30 International (ZTH) 16:10 Otopeni (OTP) International
* Până la data plecării, orarul de zbor poate suferi modificări.
Orar de zbor
informativ *

plecare Cluj – Napoca

Tur Retur
Ora Aeroport Ora Aeroport
Decolare 09:40 Cluj-Napoca (CLJ) 11:40 International (ZTH)
Aterizare 17:15 International (ZTH) 19:15 Cluj-Napoca (CLJ)
* Până la data plecării, orarul de zbor poate suferi modificări.
Orar de zbor
informativ *

plecare Timișoara

Tur Retur
Ora Aeroport Ora Aeroport
Decolare 14:50 Timișoara (TSR) 16:30 International (ZTH)
Aterizare 12:25 International (ZTH) 14:05 Timișoara (TSR)
* Până la data plecării, orarul de zbor poate suferi modificări.
Orar de zbor
informativ *

plecare Iași

Tur Retur
Ora Aeroport Ora Aeroport
Decolare 10:10 Iași (IAS) 12:15 International (ZTH)
Aterizare 13:00 International (ZTH) 14:55 Iași (IAS)
* Până la data plecării, orarul de zbor poate suferi modificări.

[/wptab]

[wptab name=’Activități Zakynthos‘]
Activitati Zakynthos

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.

1. Excursie cu vaporul | Ne îmbarcăm la ora 09:30 din portul Zakynthos pe un vas de croazieră care va avea opriri la: Peşterile Albastre pentru fotografii (se disting prin arcele create de eroziune prin care se poate pătrunde în peşteri şi prin culoarea apei – azur – care se reflectă în ele), la plaja Navagio pentru înot (cea mai celebră plajă de pe insulă, datorită naufragiului unui vas în anii ‘80 ), la Keri pentru fotografii ale rocilor Mikri Megali şi Mikri Myzithra care ţâşnesc din mare ca nişte piramide şi pentru înot şi la Vassilikos pentru înot. Peşterile Albastre
2. Turul insulei | Plecare la ora 09.00 într-un tur al insulei în care vom vizita Biserica Sf. Dionysios, din oraşul Zakynthos, una din cele trei clădiri care au scăpat intacte după cutremurul din 1953 unde se găseşte sicriul Sfântului Dionysios – patronul insulei, precum şi Muzeul Eclesiastic al Mănăstirii; Bohali care se află la 3 km de oraş, unde veţi putea admira un castel veneţian construit pe ruinele vechii acropole. Excavaţiile din această zonă au adus la suprafaţă biserici din toate perioadele, din antichitate până în timpul dominaţiei britanice; Anaphonitria, mănăstirea unde Sf. Dionysios, patronul insulei, a fost călugăr. Oprire pentru cumpărături în staţiunea Volimes care este celebră pentru covoarele şi mătasea fabricate manual; plaja Navagio se poate admira de pe stâncă, aceasta fiind accesibilă doar de pe mare. La Agios Nikolaos vizită opţională la Peşterile Albastre. Vizită la o cramă locală unde puteţi degusta şi cumpăra vinuri.
3. Excursie la Marathonisi | Mic dejun. Plecare la ora 15.00 din portul Agios Sostis către Lithakia. Vizită pe Insula Marathonisi pe a cărei plajă broaştele ţestoase Caretta-Caretta (specie pe cale de dispariţie şi protejată prin lege) se adăpostesc şi îşi depun ouăle. Olympia
4. Olympia – locul nașterii Jocurilor Olimpice | Ne îmbarcăm pe feribotul care pleacă din portul Zakynthos către portul Killini. În mijlocul văii Iliei, unul dintre cele mai vechi oraşe-stat din Peloponez, se află Olimpia, unde în epoca preistorică la fiecare 4 ani erau organizate jocuri în onoarea lui Zeus Olympianul. Chiar şi în zilele noastre flacăra olimpică este aprinsă la fiecare patru ani în sanctuarul antic al Olympiei şi de aici transportată în statul unde se vor desfăşura jocurile. Vizita la situl arheologic. Timp liber pentru cumpărături şi prânz.
5. Kefallonia | Traversare cu feribotul din portul St. Nikolas către portul Pessada din Kefallonia, de unde vom porni în turul insulei cu autocarul. În Kefallonia, cea mai mare insulă din Marea Ionica veţi putea vizita Mănăstirea şi Biserica Sf. Gherasim (patronul insulei), cea mai venerată biserică de pe insulă, sub ea aflându-se o peşteră în care a locuit şi s-a rugat sfântul. În mănăstire se află moaştele sfântului într-un sicriu de argint; Peştera Drogarati – localizată la câţiva km de Sami, are două părţi dintre care una este accesibilă publicului, aici având loc concerte datorită acusticii foarte bune; Peştera Melissani situată tot lângă Sami are forma literei B, cu 2 camere separate de o mică insulă în centru. Apa este incredibil de limpede şi curată, un amestec de apă de mare şi apă dulce, văzându-se perfect fundul lacului şi în locurile cele mai adânci. De asemenea vom vizita Argostoli, capitala insulei, asezată în golful Livadi, care desparte insula în două părţi inegale. Timp liber pentru prânz şi cumpărături.

[/wptab]

[wptab name=’Am vizitat!’]

ALTCO Tour 25x14

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | Azure Hotel Resort Spa Tsilivi Zakynthos 5*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.

[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Azure Hotel Resort Spa Tsilivi Zakynthos nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Azure Hotel Resort Spa Tsilivi Zakynthos. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]