Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Schi Austria”

”4* Demipensiune”

Berghotel Holzer Jochberg Kitzbühel Tirol 5fulgi5fulgi5fulgi5fulgi

Austria Austria (Jochberg)

Berghotel Holzer Jochberg Kitzbühel Tirol 4* | Site Oficial
Adresă | Pass Thurn Straße 35, A-6373 Jochberg, Kitzbühel, Tirol, Austria Austria
Localizare | amplasat la 1274 m altitudine, idilicul sat de munte Jochberg se află la graniţa între Tirol şi Salzburger-Land, la doar 15 km depărtare de celebra staţiune Kitzbühel şi doar 35 km de Zell am See. Staţiile de transport pe cablu se află în imediata apropiere a hotelului.
Facilități | lobby, restaurant, cramă, cameră pentru depozitarea ecipamentului sportiv, saună, baia de abur, cabină cu raze infraroşii, cameră relaxare, aparate fitness (Hometrainer, bandă alergat). Masă: mic dejun bufet, cină (3 feluri, meniu fix), bufet pentru salate. Observaţii: taxa locală este inclusă în preţ. Nu sunt acceptate animalele de companie. Ziua hotelieră începe după orele 14:00 şi se încheie cel târziu la 10:00;
Camere | amenajate în stil rustic–tirolez, camerele dispun de sat-tv, radio, telefon, dus/wc, uscător de păr, unele au balcon (dimensiune cameră 25 m²). Capacitate max: 3 adulţi.
Prezentare oficială | Berghotel Holzer Jochberg Kitzbühel Tirol 4*

ALTCO Tour 25x14

Verifică disponibilitate | Berghotel Holzer Jochberg Kitzbühel Tirol 4*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Berghotel Holzer Jochberg Kitzbühel Tirol nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Berghotel Holzer Jochberg Kitzbühel Tirol. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!