Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Bulgaria”

”4*, Ultra All Inclusive Gold”

Berlin Green Park Hotel Nisipurile de Aur Bulgaria scoicăscoicăscoicăscoică

Bulgaria Bulgaria (Nisipurile de Aur)
[wptab name=’Hotel‘]

Berlin Green Park Hotel Nisipurile de Aur Bulgaria 4* | Site oficial
Adresa | Nisipurile de Aur, 9007 Varna, Bulgaria Bulgaria
Localizare | Hotelul Berlin Green Park este situat în partea liniştită a staţiunii Nisipurile de Aur, în parc, la câteva minute distanţă de plajă, în apropierea portului de yachturi.
Facilități | Hotelul are 216 camere, 6 etaje, restaurant principal, restaurant a la carte, lobby bar, fitness bar, bar la piscină, bar pe plajă all inclusive, magazin cu suveniruri, reviste, seif, casă de schimb valutar, sală de animaţie, mini club, internet, shuttle bus până la plajă. Sport şi activităţi: Gratuit: fitness, piscină exterioară şi interioară, şezlonguri cu saltele, umbrele, prosoape de plajă la piscină şi la plajă (cu depozit), masă de tenis, darts, boccia, volei pe plajă, fitness. Contra cost: biliard, masaj, saună, internet, mini bar, seif, teren de tenis. Animalele de companie nu sunt acceptate. Parcare: Păzită – se plăteşte la recepţie în limita locurilor disponibile. Facilităţi copii: Loc de joacă pentru copii, discotecă, mini club pentru copii cu vârstă între 4-12 ani, evenimente cu teme diferite, piscină cu secţiune pentru copii, meniu pentru copii, jocuri electronice, pătuţuri pentru bebeluşi, scaune pentru bebeluşi în restaurant.
Camere | duble spaţioase, confortabile, aer condiţionat, telefon, mini bar (contra cost), cablu TV cu peste 40 programe, feon, baie cu duş/cadă, balcon, camere cu vedere la mare sau la parc; studiourile sunt cu o încăpere însă mult mai spaţioasă cu posibilitatea de a fi cazată a 3-a sau a 4-a persoană; apartamentele au min. 60 mp – living + dormitor.
Prezentare oficială | Berlin Green Park Hotel Nisipurile de Aur Bulgaria

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Berlin Green Park Hotel Nisipurile de Aur Bulgaria 4* – Tarife 2017
Tip cameră / Perioada 20.09-29.09 01.06-19.06
07.09-19.09
20.06-30.06
25.08-06.09
01.07-24.08
Loc in Dubla (max. 2+2/ 3) 30,5 43 54 68
Single 42 51 67 85
Loc in Apartament (min 2+1 copil, max 2+3) 42 51 67 85
Tarife in euro/pers/noapte cu All Inclusive Gold

Early Booking Special:
• 27% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.01.2017
Early Booking:
• 25% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.01.2017
• 20% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.03.2017
• 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 30.04.2017
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.
 
Extras: 7=6; 8=7; 9=8; 10=9; 11=10; 12=11; 13=12 pentru sosiri in perioada 01.06-10.06 si dupa 10.09
* Noptile gratuite se acorda din perioada cu cel mai mic tarif.
Extras SE cumuleaza cu Early Booking!!!
 
Reduceri:
• Copil 0 – 1,99 ani – gratuit;
• 1 copil 2-11, 99 ani cazat in camera Dubla cu 2 adulti – reducere 100% (pat suplimentar);
• 1 copil 2-11, 99 ani cazat in camera Dubla cu 1 adult = tarif de camera Single (pat normal);
• 2 copii 2-11, 99 ani cazati in camera Dubla cu 1 adult = primul are 50% reducere, al doilea 100% reducere;
• 2 copii 2-11, 99 ani cazati in camera Dubla/ Apartament cu 2 adulti – 100% reducere (ambii copii);
• 3 copii 2-11, 99 ani cazati in Apartament cu 2 adulti – primul si al doilea copil 100% reducere; al 3-lea copil – 50% reducere;
• Adult in pat suplimentar – 30% reducere.
 
Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur;
* pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.

[/wptab]

[wptab name=’Activități Bulgaria‘]
Activitati Bulgaria

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.

1. Mănăstirea Rila | Cunoscută şi sub numele de Ierusalim al Bulgariei, această mănăstire ortodoxă pitorescă din munţii împăduriţi care se află la sud de Sofia, merită cu siguranţă o vizită. bulgaria-manastirea-rilaNumită după Sfântul Ivan Rilski, un pustnic din secolul al X-lea, care a trăit într-o peştera din apropiere, mănăstirea a fost construită, arsă, şi reconstruită de-a lungul secolelor, cu ultima construcţie datând din 1800. În curte vei fi uimit de armonia perfectă a bisericii, cu arcade graţioase în dungi îndrăzneţe cu nuanţe de alb-negru sub un rând de garguiele sculptate, acoperişul din ţiglă şi cinci cupole ridicându-se spre cer. În depărtare, vârfurile Munţilor Rila, complimentează o oază de linişte perfectă atât pentru pustnicii religioşi cât şi pentru vizitatorii moderni deopotrivă.
2. Sozopol | Unul dintre cele mai vechi oraşe de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre – Sozopol este un sat de pescari şi staţiune de litoral. Situat la 35 km sud de Burgas, Sozopol, cunoscut în secolul al VI-lea î.Hr. sub denumirea de Apolonia, nume dat de la templul dedicat lui Apollo. Oraşul este suficient de mic pentru o plimbare relaxantă. Puteţi merge pe jos de-a lungul cheiului sau prin vechiul oraş cu casele sale de lemn. Dacă găsiţi marea prea adâncă sau prea ”abulgaria-plovdiv-orasul-vechispră” pentru înot, puteţi face întotdeauna plajă pe stâncile ”înșirate” de-a lungul ţărmului.
3. Plovdiv – oraşul vechi | Plovdiv, al doilea oraş că mărime din Bulgaria, are ceva în plus faţă de Sofia – un oraş vechi situat pe un deal. Oraş care a fost fondat acum 6.000 de ani şi s-a dezvoltat pe şapte coline, dar una dintre ele a fost distrusă la începutul secolului al XX-lea. În centrul oraşului nu trebuie să rataţi vechile turnuri cu structuri din diferite epoci şi amfiteatru roman, toate extraordinar de bine conservate. Oraşul vechi mai este cunoscut pentru stilul său arhitectural renascentist bulgar, casele fiind colorate pe fiecare colţ cu simboluri unice ale renaşterii naţionale. O scurtă plimbare prin aceste locuri este o încântare, pe dealuri sau vizitând numeroasele galerii de artă şi muzee.
4. Fortăreaţa Belograbulgaria-fortareata-belogradchikdchik | este o construcţie făcută de mâna omului într-o zonă stâncoasă înaltă. Combinaţia este atât de unică şi pitorească, încât pare să fii fost ridicată dintr-un basm Disney. Ce este chiar mai unic decât cetatea este peisajul din jur. Belogradchik Rocks, numit în 2009, că şi candidat al Bulgariei să fie selectat pentru cele şapte noi minuni ale naturii, este un aranjament uimitoar de gresie şi formaţiuni de rocă cu diverse forme ciudate.
5. Nessebar | De multe ori se face referire la Perla Mării Negre, oraşul istoric Nessebar datând din antichitate, când a fost fondat ca o aşezare tracă cunoscută sub numele de Menebria. Ulterior, grecii, romanii, bizantinii, bulgarii, cruciaţii şi otomanii au fortificat oraşul antic, şi peninsula îngustă pe care acesta este situat. Astăzi, o plimbare pe străzile sale pietruite vă va duce la cele aproximativ 40 de biserici de cărămidă, datând chiar din secolul al V-lea. Oraşul face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO.bulgaria-cele-sapte-lacuri-din-rila
6. Veliko Târnovo | Aceasta a fost capitala istorică la al doilea Imperiu Bulgar între secolele XII şi XIV; situată în centrul Bulgariei este o atracţie turistică populară. Reconstruită, fortăreaţa Tsarevets nu are nici o asemănare cu palatele medievale ale ţarilor bulgari care au condus Bulgaria până la înfrângerea lor de către otomani în 1393. Cu toate acestea, se simte fosta măreţia fostului imperiu când vă plimbaţi pe la porţile acestui bastion pitoresc.
7. Cele Şapte Lacuri din Rila | Unul dintre principalele obiective turistice din Bulgaria este un grup de lacuri glaciare situate în munţii Rila. Momentul oportun pentru a vizita lacurile este în lunile de vară, când şi în luna iunie lacurile pot fi îngheţate. Lacurile sunt situate unul deasupra celuilalt, într-o vale de munte, interconectate prin cursuri de apă şi cascade. Accesul la lacuri nu este uşor, cu toate că un telescaun scurtează distanţă până la coasta muntelui abrupt. Legendele spun că lacurile s-au format din lacrimile unei femei gigantice, care plângea după iubitul ei.

[/wptab]

[wptab name=’Condiții Generale‘]

ATENŢIE!!!!! ”Condiţiile Generale” sunt parte componentă a Contractului de servicii turistice.
• Taxa de staţiune: 1 euro/zi/adult; 0.5 euro/zi/copil 2 – 11.99 ani;
• Camera standard de hotel în staţiunea Albena are 2 paturi normale (twin) sau 1 pat matrimonial şi 1 pat suplimentar (fotoliu / canapea extensibilă).
• În cazul cazării a 2 adulţi şi 2 copii sau 3 adulţi şi 1 copil într-o DBL, nu se acceptă plângeri ulterioare privind confortul şi spaţiul!
• Hotelurile îşi rezervă dreptul de a percepe la momentul check-în-ului un depozit de 50 eur/cameră/sejur pentru posibile pagube cauzate de turişti. Depozitul se returnează la check-out dacă nu se înregistrează pagube.
• În staţiunea Albena există o singură cale de acces (intrare/ieşire), păzită şi cu barieră. Toţi oaspeţii staţiunii sosiţi cu automobilul propriu sunt rugaţi să declare că au venit în staţiune cu transport personal şi să achite la recepţia hotelului în care sunt cazaţi o taxa de 6 leva (3 euro), valabilă pentru întreg sejurul şi pentru ieşiri / intrări multiple.
• 2 copii (2 – 11.99 ani) în Family Room (2 DBL interconectate) cu 2 adulţi – adulţii plătesc tariful de loc în dublă, copiii plătesc 50% din tariful de adult în dublă la care se adaugă suplimentul pentru Family Room (2 euro/persoană/noapte).
Suplimente de masă pentru apartamente, studiouri şi vile:
ATENŢIE: pentru unităţile de cazare cu capacitatea de 2+1 / 4+1, “+1” se referă la 1 copil 2+11.9 ani.
Dacă această capacitate este depăşită, persoanele în plus vor fi taxate cu suplimentele de masă de mai jos:
– Mic Dejun (excepţie Flamingo 4* şi Flamingo Grand 5*): 3 euro/zi/adult şi 1,50 euro/zi/copil.
– Mic Dejun pentru Flamingo 4* şi Flamingo Grand 5*: 6 euro/zi/adult şi 3 euro/zi/copil.
– Prânz (excepţie Flamingo 4* şi Flamingo Grand 5*): 6 euro/zi/adult şi 3 euro/zi/copil.
– Cină (excepţie Flamingo 4* şi Flamingo Grand 5*): 6,5 euro/zi/adult şi 3 euro/zi/copil.
– Cină pentru Flamingo 4* şi Flamingo Grand 5*: 15 euro/ adult/ zi şi 7,5 euro/ copil/ zi.
– All Inclusive: 18 euro/zi/adult şi 9 euro/zi/copil;
– All Inclusive +: 20 euro/zi/adult şi 10 euro/zi/copil.
Notă: în cazul unui grad de ocupare diferit de cel normal, persoanele în plus vor plăti separat suplimentele de masă.
Penalizări pentru rezervări cu Early Booking:
1) Rezervările care au beneficiat de reducerea de Early Booking şi sunt anulate după 31.12.2015 se penalizează 60% – pentru hotelurile:
FLAMINGO GRAND
KALIAKRA
2) Rezervările care au beneficiat de reducerea de Early Booking şi sunt anulate după 31.01.2016 se penalizează 60% – pentru hotelurile:
GERGANA
LAGUNA GARDEN
LAGUNA MARE
LAGUNĂ BEACH
SANDY BEACH
BORYANA
PRIMASOL RALITSA SUPERIOR
PRIMASOL RALITSA AQUA CLUB
VITA PARK
VILE VITĂ PARK
Politică de anulare se aplică pentru fiecare prag de Early Booking.
3) Rezervările care au beneficiat de reducerea de Early Booking şi sunt anulate după 29.02.2016 se penalizează 60% – pentru toate celelalte hoteluri.
Politică de anulare se aplică pentru fiecare prag de Early Booking.
Penalizări pentru rezervări fără Early Booking: (valabile în cazul anulării, neprezentării la hotel sau modificării rezervării):
• Notă: Schimbarea de nume/perioada va fi considerată anulare a rezervării iniţiale; noua rezervare se va confirmă la cerere, în limita disponibilului;
• 1 noapte penalizare pentru anulările făcute cu mai puţin de 4 zile în sezonul LOW, 7 zile în sezonul MID, 10 zile în sezonul HIGH, 14 zile în sezonul PEAK .
• 100% penalizare pentru neprezentarea turistului la hotel pentru check-în sau renunţarea cu mai puţin de 24 de ore înainte de check-în (NO SHOW)
Perioadele de anulare fără penalizare pentru rezervări fără Early Booking (Release):
• cu 7 zile înainte de check-în pentru sezonul LOW (până la 07.06.2016 şi după 15.09.2016)
• cu 10 zile înainte de check-în pentru sezonul MID (08.06-21.06 & 01.09-14.09)
• cu 14 zile înainte de check-în pentru sezonul HIGH (22.06-18.07 & 23.08-31.08)
• cu 17 zile înainte de check-în pentru sezonul PEAK (19.07-22.08)
1. Rezervările cu Early Booking sunt valabile în DOAR următoarele condiţii:
• Nu sunt admise schimbări pentru rezervările cu Early Booking după transmiterea rezervării. Orice tip de schimbare (modificare nume turişti, componentă cameră respectiv adăugare sau scoatere de persoane, modificare perioada, tip de cameră etc.) este considerată o nouă rezervare şi se poate confirmă în limita disponibilităţilor la acel moment. Noua rezervare nu va beneficia de nicio reducere.
• Early Booking este valabil doar dacă este menţionat în rezervare şi în voucher.
• Rezervările modificate nu mai beneficiază de Early Booking.
• Rezervările neachitate conform termenelor de Early Booking se vor anula automat.
2. Reduceri:
• Reducerile (inclusiv Early Booking şi Extras) nu se aplică la suplimente de masă pentru adulţi sau copii, la cinele festive de Crăciun şi de Revelion, la suplimentele pentru adulţi sau copii cazaţi în pat suplimentar, suplimente pentru parcare, baby cot, etc.
• Early Booking şi Extras nu se cumulează (doar dacă se specifică altceva).
• Nopţile gratuite la oferta Extras se acordă din perioada cu cel mai mic tarif.
3. Anulări şi no show:
• Penalizările pentru anulări sau no show sunt specificate la fiecare hotel în parte.
• Orice modificare în rezervare este considerată anularea rezervării iniţiale şi respectiv o rezervare nouă.
• Dacă turiştii părăsesc hotelul mai devreme decât în rezervarea iniţială, acestora nu li se va returna suma de bani pentru nopţile rămase
4. Overbooking:
• În cazul în care hotelul anunţă overbooking, TOUR OPERATORUL are dreptul de a reloca turiştii într-un hotel de aceeaşi categorie sau de o categorie superioară, iar turiştii sunt obligaţi să accepte variantele propuse.
5. Reclamaţii şi plângeri:
• În cazul în care apar plângeri referitoare la serviciile turistice, TOUR OPERATORUL va face tot posibilul pentru a le rezolva cu cooperarea reprezentanţilor locali. Dacă solicitările nu sunt rezolvate pe loc şi se primeşte de la turist o plângere oficială în scris, acesta trebuie să fie trimisă în termen de maxim 7 zile de la dată plecării. În acest caz, TOUR OPERATORUL va transmite un răspuns oficial în termen de 30 de zile.
6. Clasificarea hotelurilor:
• Clasificarea hotelurilor este dată de partenerul bulgar, fiind bazată pe bazată pe criteriile de clasificare locale şi poate să difere de categoria oficială. Acestea diferă de la o ţară la altă.

[/wptab]

[wptab name=’Observații‘]

ATENŢIE!!!!! Prezentele ”Observaţii” sunt parte componentă a Contractului de servicii turistice.
• Este posibil să existe anumite diferenţe între tipurile de camere din oferta hotelurilor şi tipurile de camere de pe site-ul oficial al hotelului respectiv.
• Patul suplimentar poate să fie o canapea extensibilă, un fotoliu extensibil sau un pat pliant.
• Termenul de apartament diferă de la un hotel la altul. Apartamentele pot avea 2 camere separate, cu sau fără uşă între ele sau pot constă într-o singură camera mai spaţioasă.
• Vederea la parc sau la mare a unei camere poate fi parţial blocată de vegetaţie; vedere la parc se referă la orice altă vedere diferită de vederea directă sau parţială la mare. Vederea la mare nu înseamnă întotdeauna că din camerele respective se poate vedea marea. În această categorie sunt încadrate camerele care au vederea în direcţia mării. Vederea efectivă a mării depinde de amplasarea hotelului faţă de mare, de arhitectură acestuia, de poziţia unor eventuale corpuri din complexul hotelier (terase, restaurante, alte corpuri de hotel) ce sunt situate în faţă camerelor, de înălţimea copacilor aflaţi în apropierea camerelor, de etajul unde sunt amplasate camerele.
• Nu se garantează locurile de parcare din agenţie. Acestea pot fi ocupate şi plătite doar de către turişti, la faţă locului, acolo unde este cazul.
• Menţiunile şi observaţiile făcute în momentul rezervării reprezintă dorinţe ale turiştilor, că de exemplu: să fie camere alăturate, camere pe acelaşi etaj, camere situate la etaj inferior sau etaj superior, pat matrimonial, sau un anumit tip de vedere. Ele nu se garantează şi nu se pot confirmă. Repartiţia camerelor se face strict la recepţia hotelului în funcţie de disponibilitatea la momentul cazării (şi nu din agenţie), indiferent de dată la care a fost trimisă rezervarea. Neîndeplinirea acestor dorinţe nu reprezintă motiv de părăsire a hotelului.
• Unele hoteluri pot solicită la check-în o anumită sumă de bani reprezentând contravaloarea garanţiei pentru eventuală consumaţie din minibar, convorbiri telefonice, anumite daune, etc. Această garanţie poate fi plătită în cash sau cu cardul şi li se returnează turiştilor la plecare.
• Check-în-ul se face începând cu ora 14:00 (şi se intră cu snack-uri la All Inclusive şi cu cină la Demipensiune şi se iese cu prânzul) şi check-out-ul cel târziu la ora 12:00;
• Serviciile de demipensiune includ micul dejun şi cină – nu sunt incluse băuturile. Acestea se achită direct de către turişti la restaurantul hotelului. Aceste servicii diferă de la un hotel la altul şi de la o ţară la altă.
• Tarifele transmise sunt valabile doar pentru cetăţeni români. Tarifele pentru alte naţionalităţi sunt la cerere.
• Alegerea pachetului turistic sau a unui hotel reprezintă decizia turistului, iar responsabilitatea alegerii acestuia îi aparţine în întregime.
• Datele de naştere (corecte) ale copiilor trebuie transmise obligatoriu odată cu rezervarea.
Notă: Responsabilitatea pentru corectitudinea datelor transmise (nume/prenume turişti, dată naşterii – în cazul copiilor, check-în, check-out, hotel, tip camera, nr. oferta specială sau Early Booking), aparţine în totalitate solicitantului. Dacă se constată neconcordanţe între rezervarea transmisă către noi şi datele reale ale turiştilor, diferenţele de tarif apărute că urmare a corectării revervarii se vor factură ulterior şi vor fi suportate de către solicitant. Verificarea datelor din documentele de călătorie ale turiştilor intră în atribuţiile solicitantului; acesta răspunde direct pentru veridicitatea lor.
• Ofertele speciale nu se aplică la rezervările deja confirmate, ci sunt valabile doar pentru rezervările făcute de la data emiterii ofertei şi trebuie menţionate în rezervare şi pe voucher. În caz contrar, nu se vor aplică.

[/wptab]

[wptab name=’Am vizitat!’]

ALTCO Tour 25x14

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | Berlin Green Park Hotel Nisipurile de Aur Bulgaria 4*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.

[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Berlin Green Park Hotel Nisipurile de Aur Bulgaria nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Berlin Green Park Hotel Nisipurile de Aur Bulgaria. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]