Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Spania”

”3*, Demipensiune”

Bull Hotel Eugenia Victoria Gran Canaria scoicăscoicăscoică

Spania Spania (Gran Canaria)

[wptab name=’Hotel‘]

Bull Hotel Eugenia Victoria Gran Canaria 3* | Site Oficial
Adresa | Avda Gran Canaria, 26, 35100 Playa del Inglés, Las Palmas, Gran Canaria, Spania Spania
Localizare | situat în Playa del Inglés, hotelul oferă oaspeţilor transport gratuit către plajele din vecinătate. Aeroportul este situat la o distanţă de 30.5 km faţă de hotel. Centrul staţiunii Playa del Inglés este la doar 10 minute de plimbare pe jos.
Facilități | centru modern de wellness: saune, jacuzzi, cameră de relaxare şi piscine pentru înot. Contracost: tratamente şi masaje, restaurant; pentru copii: 2 spaţii de joacă, indoor şi outdoor;
Camere | dotate cu paturi foarte comfortabile, Wi-fi gratuit, TV cu canale prin satelit, mini frigider şi baie privată.
Prezentare oficială | Bull Hotel Eugenia Victoria Gran Canaria

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]


[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecare București
Data 10 Septembrie 2017
Adult în cameră Standard *794 €

*Tarifele afișate sunt valabile la momentul publicării pe site, fiind parte din anumite oferte speciale. La cerere se pot realiza oferte si pentru alte intervale și tipuri de cameră.
 
Servicii incluse:
• Bilet avion cursă charter: București – Gran Canaria – București;
• Taxe de aeroport;
• Transfer de grup: aeroport-hotel-aeroport;
• 7 nopți cazare;
• Masa: Demipensiune;
• Asistență turistică locală.
 
Nu sunt incluse:
• Taxele de intrare la obiectivele turistice;
• Alte taxe și cheltuieli personale;
• Programe opționale;
• Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno.
 

Orar de zbor
informativ *
Tur Retur
Ora Aeroport Ora Aeroport
Decolare 08:00 Otopeni (OTP) International 13:20 Gran Canaria (LPA) International
Aterizare 12:00 Gran Canaria (LPA) International 20:50 Otopeni (OTP) International
* Până la data plecării, orarul de zbor poate suferi modificări.

[/wptab]

[wptab name=’Excursii opționale‘]

Activitati Gran Canaria

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.

1. Plajele din Gran Canaria | Insula deţine aproximativ 160 de plaje, cele mai îndrăgite fiind Maspalomas şi Playa del Ingles. Aceste plaje nisipoase, lungi de cstiva kilometric sunt străjuite de hoteluri, restaurant şi cluburi. Nisipul cel mai închis la culoare se găseşte pe plaja San Augustin, iar iubitorii sporturilor nautice vor îndrăgi plaja Puerto Rico.
2. Parcul de distracţii Palmitos Park | În sudul spania-insulele-canare-gran-canaria-parcul-de-distractii-palmitos-park insulei se găseşte unul dintre cele mai frumoase parcuri subtropicale spaniole, cunoscut sub denumirea de Parcul Palmitos. Acesta are o suprafaţă de 20 ha, regăsindu-se aici aproximativ 1000 de palmieri, 160 tipuri de cactuşi, 1500 de păsări exotice dar şi foarte multe specii de animale (maimuţe, manguste, crocodili, etc.).
3. Satul de vacanţă din Insula Gran Canaria | În sudul insulei se află una dintre cele mai populare destinaţii de agrement cunoscută ca şi ”Lumea Vacanţei”. În centrul acestui complex se află cel mai mare parc de distracţii al Insulelor Canare, fiind menit să satisfacă toate gusturile în materie de distracţie: plimbări cu Roller Coster, Corabia Piraţilor şi Sky Drop pentru adulţi dar şi plimbări cu ponei, piscine cu mingi şi carusel pentru cei mici.
4. Puerto de Mogan | Aceasta este o spania-insulele-canare-gran-canaria-puerto-de-morgan staţiune de vacanţă cu o arhitectură foarte frumoasă, cu străduţe care vă vor aminti de Veneţia italiană, însă mult mai pline de viaţă şi de o ”avalanşă” de flori multicolore. La numai câţiva metri de portul unde ancorează ambarcaţiunile de pescuit se află o plajă construită artificial, acoperită cu nisip.
5. Parcul acvatic Aqualand | Aqualand este cel mai mare parc de pe cuprinsul întregii insule Gran Canarias și acoperă o suprafaţă de 130.000 m2, acesta oferind o multitudine de spectacole acvatice pentru orice vârstă. De asemenea, aici se regăsesc şi grădini întinse pe suprafeţe destul de mari, teren de golf, restaurant şi cafenele.
6. Muzeul şi Parcul Arheologic Cueva Pintada | Unul dintre cele mai importante atracţii turistice de care dispun spaniolii este Muzeul şi Parcul Arheologic Cueva Pintada din nord-vestul insulei Gran Canaria. Acest muzeu este găzduit într-o mică peşteră cu picture geometrice murale, locuită în trecut de regii Guanche.

[/wptab]

[wptab name=’Am vizitat!’]

ALTCO Tour 25x14 ALTCO Tour ID

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | Bull Hotel Eugenia Victoria Gran Canaria 3*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care hotelul Bull Hotel Eugenia Victoria Gran Canaria nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial al hotelului Bull Hotel Eugenia Victoria Gran Canaria. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]