Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Circuite”

”Parada Carelor Alegorice, Samba,
costume, măști și multă culoare …”

Carnaval Carnaval Madeira Carnaval

Portugalia Portugalia (Madeira)
Zborur din București: 23 Februarie 2017
[wptab name=’Programul excursiei‘]

23 Februarie 2017 | București – Madeira
Întâlnire cu însoţitorul de grup în Aeroportul Henri Coandă Otopeni la biroul de informaţii la ora 04:20, pentru îmbarcare pe zborul Companiei Air Berlin AB8273 cu destinaţia Funchal, via Berlin, ce decolează la ora 06:20. Aterizare la Berlin la ora 07:30. Îmbarcare pe zborul AB2306 cu decolare la ora 10:20. Sosire în Funchal la ora 13:55. Întâlnire cu reprezentantul local şi transfer la hotel pentru cazare. După amiază, timp liber la dispoziţie. Cazare Hotel Raga 4* sau similar Funchal.
24 Februarie 2017 | Funchal Capitala Madeirei
Mic dejun. Tur de oraş Funchal cu ghid local. Funchal, capitala Madeirei, este situat într-un golf atractiv, Potugalia Madeira Funchal înconjurat de munţi. Prima oprire va fi la Piaţa Locală, unde puteţi vedea produse tradiţionale, inclusiv câteva dintre florile pentru care Madeira este faimoasa: orhidee, streliția – pasărea paradisului, etc, coşuri umplute cu fructe tropicale şi legume, suveniruri şi o impresionantă piaţă de peste. Turul continuă cu o vizită la Fabrica de Broderie, unde puteţi admira frumuseţea broderiilor Madeirene în diferite stadii de design şi creaţie şi la Grădina Botanică. Urmează o plimbare de-a lungul străzii principale de shopping, cu vizită la Catedrala construită în Secolul al XV-lea, un impresionant exemplu de arhitectură portugheză. Turul se va încheia cu o degustare de vin de Madeira la una dintre cramele locale. După amiază, timp liber la dispoziţie în Funchal. Cazare Hotel Raga 4* sau similar.
25 Februarie 2017 | Monte și Grădinile Tropicale – Parada Carelor Alegorice
Mic dejun. Opţional, Excursie de ½ zi cu ghid local la Monte şi Grădinile Tropicale. Întâlnire cu ghidul Portugalia Madeira Grădinile Tropicale local la hotel şi transfer cu autocarul la punctul de îmbarcare în telecabina care vă va purta într-o excursie pitorească până la Monte unde prima imagine pe care o veţi vedea este cea cu turnurile gemene, faţade ale faimoasei Bisericii (Secolul al XVIII-lea). În Monte vom vizită Grădinile Tropicale ale Palatului Monte (suprafaţă 70.000 mp), un loc excelent pentru a descoperi colecţia de arbori din întreagă lume. Nu trebuie să rataţi coborârea cu ‘’Topoganul’’ până în Funchal (nu este inclus în preţ). Plimbarea este cu sănii din răchită experimentând astfel trecutul Madeirei, când acesta era unicul mijloc de transport. După amiază participare împreună cu însoţitorul de grup la Parada principală a Carnavalului–Parada Carelor Alegorice. Numeroase grupuri de Samba împreună cu mii de participanţi în costume magnifice şi pline de culoare dansează pe electrizantă muzică Samba pe străzile din Funchal, creeand o atmosfera similară Carnavalului de la Rio. Cazare Hotel Raga 4* sau similar.
26 Februarie 2017 | Tururl de Est al Insulei: Pico de Arieiro și Santana
Mic dejun. Excursie de 1 zi Turul de Est al Insulei: Pico de Arieiro şi Santana cu ghid local. Plecând din Funchal vom vizită pentru început Camacha–cel mai mare centru al industriei de răchită. La una dintre fabrici unde vom putea cumpără şi vedea cum se fabrică produsele obişnuite din răchită: coşuri, tăvi, scaune, dar şi obiecte mai puţin obişnuite. Potugalia Madeira Pico de Arieiro Excursia continuă spre Pico de Arieiro, al doilea vârf muntos că înălţime din Madeira (1.810 m), unde veţi fi facinati de privelişti impresionante şi spre Ribeiro Frio unde vom vizită o păstrăvărie. Vizita continuă cu partea de coastă Faial, dominată de magnificul afloriment de roci care se ridică impresionant din mare, numit “Penha de Aguia”. Ajungând la satul Santana vizităm casele tradiţionale cu acoperiş de stuf dar şi plantaţiile de viţă de vie de-a lungul drumului. Opţional, servirea prânzului: 15 €/persoană (meniu 3 feluri cu băuturi incluse). După prânz, ne întoarcem spre Funchal prin Portela Pass unde vom face un popas pentru a admira golfurile Penha D’Aguia şi Porto da Cruz. Ultimul popas îl facem în Machico, oraşul în care Zarco, cel care a descoperit Madeira, a pus piciorul prima dată. Seară, timp liber la dispoziţie pe străzile animate de festivităţile Carnavalului. Cazare Hotel Raga 4* sau similar.
27 Februarie 2017 | Tururl de Vest al Insulei: Porto Moniz și Camara de Lobos
Mic dejun. Excursie de 1 zi la Porto Moniz şi Camara de Lobos cu ghid local. La o scurtă distanţă de Potugalia Madeira Camara de LobosFunchal se află satul pescăresc Camara de Lobos, un sat pitoresc pe care însuşi Sir Winston Churchill l-a pictat vizitând Madeira. Continuăm vizita cu Cabo Girao, un promontoriu imens deasupra oceanului Păúl da Serra, singurul platou al insulei, al doilea din lume că înălţime (1.400 m). Continuăm excursia de-a lungul Coastei de sud către Ribeira Brava şi apoi Portugalia Madeira Porto Moniz către Porto Moniz-un mic sat pescăresc faimos pentru piscinele în roci vulcanice, vom descoperi unul din cele mai frumoase puncte ale coastei de nord, un drum construit din roci lângă mare de unde se pot admira cascade uimitoare. Opţional, servirea prânzului: 15 €/persoană (meniu 3 feluri cu băuturi incluse). După prânz, continuăm drumul spre Paul da Serra (1.500 m) cunoscut că “Acoperişul Madeirei”. Întoarcere în Funchal. Seara, timp liber la dispoziţie pe străzile animate de festivităţile Carnavalului. Cazare Hotel Raga 4* sau similar.
28 Februarie 2017 | Carnaval Madeira Parada Trapalhao
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie şi vizite pietonale cu însoţitorul de grup. Participare împreună cu Carnaval Madeira Samba însoţitorul de grup la a două paradă a Carnavalului, Parada Trapalhao. Este ceva mai veche ca tradiţie şi răspândită pe toată insula. Acum însă inundă străzile din Funchal, cu o imensă bucurie de-a dreptul contagioasă, marcând sfârşitul Carnavalului. La această paradă poate participa toată lumea, deopotrivă localnici sau turişti, iar costumele şi măştile sunt la libera imaginiație a participanţilor, astfel că puteţi întâlni costume, măşti şi caricaturi foarte îndrăzneţe. Cazare Hotel Raga 4* sau similar.
01 Martie 2017 | Croazieră pe corabia Santa Maria
Mic dejun. Timp liber sau opţional, dacă vremea permite, Croazieră pe corabia Santa Maria. Corabia ”Santa Maria” este o replică a corabiei lui Cristofor Columb cu care acesta a traversat Oceanul Portugalia Madeira Croaziera corabia Santa Maria replica corabia Cristofor Columb Atlantic, cu misiunea de a descoperi un nou drum către Indii. Corabia cu care veţi naviga de-a lungul coastei sudice a insulei a fost realizată între 1997 şi 1998 în Madeira, în satul pescăresc Camara de Lobos de către un olandez pe nume Robert Wijntje, pentru a comemora călătoria lui Cristofor Columb şi descoperirea Americii. După croazieră, timp liber la dispoziţie. Seara, puteţi opta pentru o Seară Tradiţională Espetada cu program folcloric. Sunteţi invitaţi la un tradiţional restaurant madeiran, unde veţi descoperi nu numai mâncarea tradiţională, ci şi ospitalitatea călduroasă specifică locuitorilor. Atmosfera specială va fi creată de cântăreţii de Fado şi grupul folcloric la care vă puteţi alătură. O să fie o seară pe care o să v-o amintiţi cu plăcere mereu ! Cazare Hotel Raga 4* sau similar.
02 Martie 2017 | Madeira – București
Mic dejun. Dimineaţă timp liber la dispoziţie. Eliberarea camerelor şi transfer la aeroportul din Funchal pentru îmbarcare pe zborul Companiei Air Berlin AB2307 cu destinaţia Berlin. Decolare la ora 14:45 şi aterizare în Berlin la ora 20:05. Îmbarcare pe zborul AB8272 ce decolează la ora 21:45 cu destinaţia Bucureşti. Aterizare la Bucureşti pe Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 24:50. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecări Circuit 23 Februarie 2017
Adult in camera dubla 499 €
Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar 499 €
Copil 2-11,99 ani cu 2 adulți în cameră 399 €
Adult in camera single 655 €

Servicii incluse:
• Ghid român însoţitor
• Zboruri Bucureşti => Funchal => Bucureşti, Compania Air Berlin via Berlin
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Cazare 7 nopţi cu mic dejun la Hotel Raga Funchal 4* sau similar
• Tur de oraş Funchal cu autocar, ghid local şi degustare de vin de Madeira
• Excursie de 1 zi Turul de Est al Insulei Madeira: Pico de Arieiro şi Santana
• Excursie de 1 zi Turul de Vest al Insulei Madeira: Porto Moniz şi Camara de Lobos
• 2 zile de vizitare a Carnavalului din Madeira cu ghidul însoţitor astfel:
– 25.02-Paradă Carelor Alegorice
– 28.02-Paradă Trapalhao

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport şi combustibil, 275 €/persoană (pot suferi modificări până la emiterea biletelor de avion)
• Asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno
• Biletele de intrare la obiectivele turistice, excursiile opţionale
• Bacşişuri pentru ghizi locali şi şoferi

[/wptab]

[wptab name=’Excursii opționale‘]
Tarife valabile pentru minim 20 de participanti:
• Monte și Grădinile Tropicale:
50 €/persoana, Include: transport autocar, bilet telecabină, ghid local, intrare la Grădinile Tropicale, însoțitor român de grup.
• Seară Tradițională Espetada:
40 €/persoana, Include: transfer cu autocarul dus-întors, cină cu băuturi incluse, program folcloric, însoțitor de grup.
• Croazieră pe corabia Santa Maria:
Aproximativ 30 €/persoană (tarif informativ, dacă vremea permite).

[/wptab]

[wptab name=’Transferuri gratuite‘]

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

[/wptab]

[wptab name=’Alte informații‘]

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.


[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | Carnaval Madeira
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]