Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Circuite”

”Nu vă îngrijoraţi că lumea s-ar putea sfârşi azi.
E deja mâine în Australia.”
Charles M. Schulz

Circuit Australia Noua Zeelandă

Australia Australia (Melbourne, Great Ocean Road, Cairns, Marea Bariera de Corali, Kuranda, Sydney, Blue Montains)
Noua Zeelandă Noua Zeelandă (Queenstown, Milford Sound, Muntele Cook,
Christchurch, Pestera Licuricilor Waitomo, Rotorua, Maori Experience, Satul Hobitilor, Auckland)
Zbor din București: 21 Noiembrie 2017

[wptab name=’Programul excursiei‘]

21 Noiembrie | București – Doha – Melbourne
Întâlnire cu reprezentantul agenției pe Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 10:05, pentru îmbarcare pe zborul Companiei Qatar Airways QR222 cu destinaţia Doha. Decolare la ora 12:05 şi sosire în Doha la ora 17:45. Îmbarcare pe zborul QR904 cu destinaţia Melbourne cu decolare la ora 20:20.
22 Noiembrie | Melbourne
Sosire în Melbourne la ora 18:10. Întâlnire cu ghidul local, înmânarea documentelor de călătorie și prezentarea de bun venit în Australia. Suntem în Melbourne, unul dintre orașele cu cel mai bun nivel de trai din lume și o populație multiculturală de peste 3 milioane de oameni. Orașul are o arhitectură magnifică, restaurante și baruri de cea mai înaltă calitate și finețe, grădini frumoase, o istorie fascinantă cu o mare diversitate de artă și cultură și nu în ultimul rând plaje minunate. Transfer la hotel cu autocarul și formalități de check-in. Cazare la Hotel Crowne Promenade 4* superior situat central în inima orașului Melbourne sau similar.
23 Noiembrie | Melbourne – Insula Phillip
Mic dejun. Tur de oras Melbourne cu ghid local (durata: 4 ore). Melbourne AustraliaVom putea admira arhitectura fascinantă a principalelor obiective turistice precum: Primăria din Melbourne, Catedrala Sfântul Paul, Parlamentul, gara Flinders Street și Piața Federației dar și frumoasa zonp de promenada cu multe restaurante și cafenele din zona St. Kilda. Vom putea admira apoi simbolul orașului Melbourne – Shine of Rememberance, construit în 1934 în memoria soldaților căzuti în Primul Război Mondial. A fost construit și poziționat astfel încat o rază de soare să treaca deasupra altarului la ora 11:00 fix pe data de 11 noiembrie – reprezentând momentul în care a fost semnat armistițiul din 1918 prin care s-a pus capăt Primului Război Mondial. Continăum turul și vom admira alte simboluri ale Melbourne-ului: Cricket Ground, Piața Queen Victoria, Urs Koala pe insula PhillipUniversitatea din Melbourne și celebrele arene de tenis unde are loc Australian Open. Vom intra apoi să vizităm minunatele Grădini Fitzroy Garden, locul unde în weekend-uri au loc picnicuri și petreceri de nuntă, pozele făcându-se printre paturile de flori sau pe magnifica alee a ulmilor. Continuăm cu vizitarea Captain’s Cook Cottage, adusă din Yoprkshire și ansamblată în aceste grădini în 1934 pentru a celebra centenarul orașului Melbourne – omagiu destul de ciudat ținând cont ca James Cook nu a ajuns niciodată pe aceste meleaguri. (biletele de intrare sunt incluse la Fitzroy Garden și Cook Cotage). Turul de oraș se termină cu transferul la hotel și timp liber pentru prânz. După amiază, între orele 15:30-23:30, opțional, excursie pe Insula Phillip. Aici vom putea admira o lume fascinantă de animale sălbatice, inclusiv foci, urși Koala și o colonie mare de pinguini pitici. Vizităm Nobbies Rocks, casa a sute de foci; acestă zonă oferă o panoramă magnifică de coastă cu spectaculoase puncte de belvedere. La apusul soarelui, vom putea admira un adevărat spectacol al naturii – Parada Pinguinilor Pitici care se întorc seara la țărm după o intensă zi de pescuit. În timp ce soarele dispare de pe cer, micii pinguini se clatină pe plajă îndreptându-se spre casele lor din dune de nisip. Veți fi martori la această procesiune magică, o experiență care nu va fi uitată niciodată. Întoarecere la hotel. Cazare la Hotel Crowne Promenade 4* superior situat central în inima orașului Melbourne sau similar.
24 Noiembrie | Excursie pe Great Ocean Road cu prânz inclus
Mic dejun. Astăzi vom face o excursie senzațională pe Great Ocean Road. Great Ocean Road AustraliaSăpată în stâncă în memoria celor care au servit Australia în timpul Primului Război Mondial, este fără doar și poate una dintre cele mai frumoase drumuri de coastă din întreaga lume. Șoseaua însumează peste 300 de kilometri, de la Torquay la Peterborough, îmbrățișând litoralul accidentat și coborând până la nivelul apei pentru a urma plajele oceanului. Panorama asupra litoralului de sud din zonele de vârf ale șoselei îți taie răsuflarea. Vom trece și prin pitoreștile stațiuni de vacanță Lorne și Apollo Bay. Aici vom face un popas la Apollo Bay Hotel pentru servirea prânzului (băuturile nu sunt incluse). Continuăm excursia pe Great Ocean Road și imediat vom putea admira unul dintre cele mai importante obiective de pe acest traseu, cei Doisprezece Apostoli din portul Campbell – o colecție de piloni uriași din piatră, care străjuesc în apă asemenea santinelelor, cu fiordurile lor profunde și arcade măiestuase. Întoarcere la Melbourne. Durata: 12 ore. Prânzul și biletele de intrare la parcurile naționale de pe traseu sunt incluse. Cazare la Hotel Crowne Promenade 4* superior situat central în inima orașului Melbourne sau similar.
25 Noiembrie | Melbourne – Cairns
Mic dejun. Dimineaţa timp liber la dispoziţie în Melbourne. Transfer la aeroportul pentru îmbarcare pe zborul companiei Qantas QF704 cu destinaţia Cairns. Decolare la ora 13:30 şi aterizare la ora 15:55. Transfer la hotel. După amiază, timp liber la dispoziţie în Cairns şi plimbări pietonale cu însoţitorul de grup. Cazare Hotel Novotel Oasis 4* sau similar Cairns.
26 Noiembrie | Croazieră la Marea Barieră de Corali, cu prânz inclus
Mic dejun. În această dimineață, vom face o scurtă plimbare pietonală în portul turistic din Cairns, deosebit de pitoresc și apoi vom porni în Croazieră la Marea Barieră de Corali, cu prânz inclus. Ne vom îmbarca la bordul unui catamaran rapid, Reef Magic Cruises, pentru o călătorie de aproximativ 90 de minute până la platforma Marine World de pe reciful exterior Moore. Marea Barieră de Corali AustraliaEste o locație privată de pe recif, care nu este împărțita cu alte vase. Accesul la corali este foarte facil datorită dotărilor, inclusiv cabine de schimbat și dușuri. Aici vom petrece aproximativ 5 ore, timp în care vă veți bucura de numeroase activități: snorkeling, semi submarine, excursii cu barca cu fund de sticlă, observatorul subacvatic sau pur și simplu vă puteți relaxa pe terasă, la soare. Servirea prânzului este inclusă alături de urmatoarele servicii: ceai/cafea, 5 ore la dispoziție pe platforma Marine World, semi submarine și plimbări cu barca cu fund de sticla, observatorul subacvatic, prezentarea Marii Bariere de Corali făcută de un biolog marin, lecție demonstrativă de hrănire a peștilor, echipament de snorkeling și instructaj, prânz bufet cu fructe de mare, ceaiul de după amiază. Contra cost sunt disponibile și câteva activități opționale: scuba diving, helmet diving, tururi de snorkeling ghidate de către un biolog marin, masaj terapeutic, tur panoramic al recifului din elicopter. Întoarcere la Cairns și scurtă plimbare pietonală până la hotel. Cazare la Hotel Novotel Oasis 4* sau similar Cairns.
27 Noiembrie | Excursie la Kuranda – Skyrail – Tjapukai Cultural Park
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie în Cairns, relaxare la piscina hotelului sau plimbări de agrement în Cairns. Opţional, Excursia la Kuranda. Transfer cu autocarul la gară. Astăzi vom lua trenul panoramic Kuranda Scenic Train pentru o călătorie spectaculoasă la Kuranda însoţită de un un ghidaj on board, admirând peisaje incredibile. Sosire în Kuranda şi timp liber la dispoziţie pentru a vizita piata locală, prilej de a vă plimba împreună cu ghidul pe străduţele pline de magazine de suveniruri, baruri, cafenele şi restaurante. Timp liber pentru servirea prânzului. Ne îndreptăm apoi către Skyrail Station pentru a călători timp de o oră cu cea mai populară atracţie din Cairns – telefericul Skyrail care alunecă uşor peste bolta pădurii tropicale şi oferă vederi spectaculoase asupra muntelui, oceanului şi a minunatelor cascade din zonă. Kurada Telefericul Skyrail Australia Vom face două opriri de-a lungul traseului. La prima oprire, vom avea oportunitatea de a vedea cascadele Barron Falls din punctul de observaţie, iar la a două oprire, în staţia Caravonica, vom vizita Tjapukai Aboriginal Cultural Park, acolo unde vom vedea cum a început totul în Australia şi vom explora istoria bogată a celei mai vechi culturi din lume, care datează de peste 40.000 de ani. Parcul are numeroase experienţe interactive pentru a vă oferi o incursiune în cultură aborigenă. Vom vizita Centrul Cultural, unde cu ajutorul celor mai avansate efecte vizuale ale tehnologiei moderne, vom face o incursiune în cultura şi credinţa poporului Tjapukai. După terminarea vizitei, transfer cu autocarul la hotel. Cazare Hotel Novotel Oasis 4* sau similar Cairns.
28 Noiembrie | Cairns – Sydney
Mic dejun. Dimineaţa timp liber la dispoziţie în Cairns, relaxare la piscină hotelului sau plimbări de agrement. Eliberarea camerelor şi transfer la aeroport pentru îmbarcare pe zborul companiei Qantas QF927 cu destinaţia Sydney. Decolare la ora 16:05 şi aterizare la ora 20:00. După cum spun cei de la Naţional Geographic Traveler: “Zborul spre Sydney este cel mai frumos mod de a face cunoştinţă cu Australia. Opera din Sydney Australia Dacă priveşti pe geam, vei putea vedea totul: orizontul dramatic, întinderea albastră a portului dantelat de golfuri şi o puzderie de acoperişuri de olane. Şi apoi zăreşti: lucrătura metalică minuţioasă a Harbour Bridge, văzută de la această înălţime că o miniatură perfectă, iar alături plăcile albe de pe Operă strălucesc asemenea perlelor.” Întâlnire cu ghidul local şi transfer la hotel. Cazare Hotel Cambridge 4* camere premium localizat excelent în Sydney, sau similar.
29 Noiembrie | Sydney – Bondi Beach
Mic dejun. Tur de oraș Sydney cu ghid local. Portul Sydney Vom putea admira clădirile istorice importante precum: Conservatorul de Muzică, Biblioteca de Stat, Palatul Parlamentului, Hyde Park Barracks, Catedrala St. Mary și Mrs. Macquarie’s Point unde vom face un stop fotografic pe acest promontoriu în formă de smochină. Continuăm cu baza navala Woolloomooloo, King Cross și apoi de-a lungul New South Head Road ne îndreptăm către zonele rezidențiale de elită precum Rushcutters Bay, Rose Bay, Double Bay și Watson Bay to The Gap. Aici vom face o scurtă plimbare pietonală pentru a vedea intrarea în portul Sydney înainte de a continua spre Bondi Beach. Timp liber la dispoziție pentru plimbare în zona de promenadă. Întoarcere la hotel cu autocarul. După amiază, timp liber la dispoziție pentru vizite individuale sau împreuna cu însoțitorul de grup. Unul dintre simbolurile Australiei este Opera din Sydney, cu acoperișul ei în formă de vele umflate de vânt și amplasată în mijlocul portului. Povestea creației acesteia este demnă de operă însăși. Compania de Operă Australiană a scris și pus în scenă de curând acest subiect sub titlul de „A opta minune a lumii”. Bucurați-vă de acest oraș minunat! Cazare la Hotel Cambridge 4* camere premium localizat excelent în Sydney, sau similar.
30 Noiembrie | Excursie: Featherdale Wildlife Park – Blue Mountains – Katoomba
Mic dejun. Astăzi vom face o excursie de o zi și vom vizita pentru început Featherdale Wildlife Park une vom putea admira o varietate de animale sălbatice australiene precum celebrii canguri, emu, Blue Mountains Australia ”Trei surori”diavolul tasmanian, wombats, urșii Koala. Ne îmbarcăm în autocar și continuăm excursia către munții Blue Mountains cu panorame deosebite de-a lungul drumului. Opțional, servirea prânzului la restaurantul The Lookout cu o priveliște foarte frumoasă asupra văii (tarif: 40 AUD/persoană cu băuturi incluse: 1 pahar de vin sau bere sau băutură răcoritoare, ceai sau cafea). După masă vom ajunge la Echo Point. Priveliștea de aici este pur și simplu uimitoare! Mai spre stânga veți putea vedea cele „Trei Surori” – Three Sisters, o formațiune de stânci de culoarea mierii ce-și trag numele dintr-o veche legendă aborigena. Scurtă plimbare pietonală. La Katoomba, cel mai important oraș din zona munților Blue, vom călători cu Scenic Railway – calea ferată cu cea mai abruptă înclinare din lume, care te duce la baza muntelui în mai puțin de 1 minut. Vom face apoi o incursiune pe jos în pădurea tropicală ce amintește de Jurasic Park, cu ghidaj audio de-a lungul drumului, pentru ca în final să ajungem la Scenic Cableway – o uriașă telecabină care ne va duce înapoi pe munte cu vederi spectaculoase pe traseu. De aici vom lua Scenic Skyway – o telecabina în care veți avea senzația că plutiți efectiv în aer – care ne va duce de cealaltă parte a văii unde ne așteaptă autocarul. Pe drumul de întoarcere vom vizita Leura. Mai micășsi mai frumoasă decât Katoomba, aceasta are un aer original ce tradează originile sale din anii `20. Dacă traficul și timpul permite, la intrarea în Sydney vom trece prin parcul Olimpic. Cazare la Hotel Cambridge 4* camere premium localizat excelent în Sydney, sau similar.
01 Decembrie | Sydney – Queenstown, Noua Zeelandă
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru îmbarcare pe zborul Qantas QF121 cu destinaţia Queenstown – Noua Zeelandă. Decolare la ora 09:30 şi aterizare la ora 14:35. Queenstown Panoramă lac Wakatipu Noua Zeelandă Suntem in Noua Zeelandă, insula de sud, în orașul Queenstown, situat chiar pe malul lacului Wakatipu, în locul considerat a fi unul dintre cele mai pitorești din lume! Queenstown este un important resort turistic pe întreaga perioada a anului, cu posibilități de schi pe vârfurile Coronet și Remarkables iarna și cu o sumedenie de activități pe timpul verii, orientate pe natură: munți, lacuri, râuri. Centrul orașului este o atracție turistică în sine care prinde viață pe timpul nopții cu multe restaurante, cafenele, baruri și magazine pentru cumpărături chiar și pe timpul nopții. Tur panoramic Queenstown și transfer la hotel pentru formalitățile de cazare. Timp liber la dispoziție și plimbări pietonale cu însoțitorul de grup. Cazare la Hotel Mercure Resort 4* Queenstown sau similar, cu o locație fantastică, pe malul lacului Wakatipu și cu vedere la lanțul muntos Remarkables.
02 Decembrie | Opțional: Excursie la Milford Sounds și Croazieră pe Fiord și prânz inclus
Milfordsound Cascadele Bowen și Stirling Mic dejun. Timp liber la dispoziţie în Queenstown sau opţional Excursie la Milford Sounds cu Croazieră pe Fiord şi Prânz inclus. Vom începe excursia de azi călătorind de-a lungul lacului Wakatipu, traversând câmpiile Waimea şi apoi peste dealurile maronii, având parte de un peisaj spectaculos, cioplit parcă de gheţarii tăiaţi adânc de râurile rapide şi încununat de vârfurile acoperite de zăpadă. Acesta este decorul în care s-a filmat celebrul film ”Stăpânul Inelelor”. Parcul Național Fiordland Noua Zeelandă La capătul drumului se află apele strălucitoare ale lacului Te Anau, poarta de intrare în Parcul Naţional Fiordland. De aici vom intra pe celebra şosea alpină Milford Road, care ne va purta în inima parcului prin văile Eglington şi Hollyford, traversând un peisaj uluitor: munţi, lacuri, chei, păduri tropicale şi cascade. Sunetul zonei Milford este incredibil de grandios. Vârful Mitre atrage fotografii amatori şi profesionesti că un magnet. Stâncile abrupte ale fiordului stârnesc depotrivă admiraţie şi teamă. Ajungem în Milford şi ne vom îmbarca pentru o croazieră pe fiord admirând cascadele Bowen şi Stirling, gheţarul de pe muntele Pembroke şi vârful Mitre. Ţineţi privirea ageră ! Oricând puteţi vedea delfini, foci sau pinguini. Prânz bufet inclus în timpul croazierei. După terminarea croazierei, întoarcere la hotel în Queenstown. Cazare Hotel Mercure Resort 4* Queenstown sau similar, cu o locaţie fantastică, pe malul lacului Wakatipu şi cu vedere la lanţul muntos Remarkables.
03 Decembrie | Queenstown – Parcul Național Muntele Cook – Christchurch
Mic dejun. Astăzi, în drumul nostru către Christchurch, vom parcurge cu siguranță cel mai frumos traseu turistic din Noua Zeelandă! Vom trece prin cheile râului Kawarau către Cromwell de unde putem admira munții Dunstan. Vom traversa pasul Lindis care ne va purta către Omarama și Twizel înainte de a ajunge la lacul Pukaki. De aici, muntele Cook deja ni se înfățișează. Parcul Național Muntele Cook, parte a Patrimoniului Mondial, se întinde de la râul Cook pâParcul Național Muntele Cook Noua Zeelandănă în zona Fjiordland și a devenit una dintre cele mai populare atracții turistice din Insula de Sud a Noii Zeelande. Muntele Cook, cu vârful sau de 3764m este cel mai înalt din Australasia. Nu mai puțin de 72 de ghețari au primit un nume și acoperă 40% din suprafața parcului. Cei mai lungi dintre aceștia sunt: Godley, Murchison, Tasman, Hooker și Mueller. Dintre aceștia, Tasman este cel mai mare cu 27km lungime si 3km lățime. Timp liber la dispozițe în Parcul Național. Cea mai recomandată activitate din Parcul Național este un zbor panoramic în regiune. Sunt disponibile la fața locului mai multe opțiuni contra cost: un zbor scurt deasupra ghețarului Tasman, un zbor circular mai lung traversând ghețarii Fox și Franz Josef, sau chiar o aterizare pe ghețarul Tasman. Continuăm excursia către Christchurch, traversând lacul alpin Tekapo și coborând apoi din Alpii sudului către câmpiile din Canterbury. Scurt tur de oraș Christchurch, oraș localizat pe coasta estică a insulei de sud, supranumit si „Orașul Grădină”. Cazare la Hotel Ibis 3* superior situat central în Christchurch sau similar.
04 Decembrie | Christchurch – Auckland – Waitomo – Rotorua
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru îmbarcare pe zborul companiei Air New Zeeland NZ530 cu destinaţia Auckland. Decolare la ora 09:00 şi aterizare la Auckland la ora 10:20. Ne îmbarcăm în autocar și vom porni către zona Waikato din sud, pentru a ajunge la Waitomo, o adevărată rețea subterană de peșteri, peste 300, cu sute de kilometri de pasaje între ele, cu izvoare subterane și râuri ce sculptează grote carstice. Rotorua Noua ZeelandăServirea unui prânz barbeque. Vom face apoi un tur ghidat pătrunzând mai mult de 250 m în adâncimile peșterilor, tur care se va termina la impresionanta Catedrală. Acustica este impresionantă și renumită de altfel în întreaga lume. Supranumită și „Diva Noii Zeelande”, soprana de origine maora, Kiri Te Kanawa a cântat aici și a fost încântată de puritatea sunetului. Punctul culminant este plimbarea cu barca prin spectaculoasa Peștera Rotorua Maori Experience Noua Zeelandăa Licuricilor – Glow Worm Grotto. Licuricii din Noua Zeelandă reprezintă o specie diferita de cei din Europa și America sau de cărăbuși. Licuricii din Waitomo sunt de fapt larvele unei specii de țânțari ce țes pânze subțiri, în care prind insectele. Larvele atrag prada cu luminiscența lor verzuie, cu cât sunt mai înfometate, cu atât strălucesc mai mult. Un adevărat spectacol al naturii! Continuăm excursia către Rotorua, traversând satele Otorohanga și Putaruru și apoi zona forestieră Mamaku. Ajungem în Rotorua, destinație turistică renumită pentru izvoarele sale termale, a gheizerilor și a piscinelor de noroi dar și a culturii Maori. Transfer la hotel și timp liber la dispoziție. Seara, am rezervat un program special: Maori Experience! Vom pleca de la hotel către Te Puia Thermal Reserve, iar la sosire vom fi întâmpinați în stil tradițional, urmat apoi de un spectacol al culturii maori: dansuri și cântece maori, inevitabilul haka – toate cu participarea audienței. După ce v-ați încercat mâinile la celebrul dans haka, este timpul să vă delectați cu cina tradițională gătită la hangi. Într-un astfel de cuptor, carnea și legumele sunt coapte pe pietre încinse sub pământ. Întoarcere la hotel. Cazare la Hotel Ibis 3* superior camere superior cu vedere la lac Rotorua, sau similar.
05 Decembrie | Rotorua – Hobbiton Movie Set Tour – Auckland
Mic dejun. Timp liber la dispoziție în cursul dimineții. După eliberarea camerelor vom pleca către Matamata, loc devenit faimos prin Satul Hobbiților, construit la o ferma din apropiere pentru filmările trilogiei „Stăpânul Inelelor”. Matamata Satul Hobiților Noua ZeelandăCăsuțele hobbiților, Hanul Dragonul Verde, Moara și multe alte structuri special construite pentru filmele Stăpânul Inelelor și The Hobbit pot fi admirate în cadrul acestui tur, prilej cu care veți afla de la ghidul local detalii fascinante despre felul în care au fost create toate aceste așezări ale hobbiților și despre modul cum o fermă banală din această zonă a fost transformată într-un tărâm de vis. La sfârșitul turului vă veți putea delecta cu o băutură servită la Green Dragon Inn, în timp ce vă relaxați în fața focului, în scaune confecționate artizanal și cu ochii ațintiți către lacul și moara din satul hobbiților. Un prânz bufet festiv va fi servit la Marquee. Auckland Noua ZeelandăDupă prânz ne îndreptăm către Auckland – cel mai important oraș din Noua Zeelandă. Întinzându-se pe un șirag de conuri vulcanice și scăldat de apele a două porturi, orașul se poate considera binecuvântat din punct de vedere geografic. Coasta stâncoasă adăpostește multe golfuri și plaje. Cu un port splendid și un climat blând, Auckland atrage un număr impresionant de turiști. De departe cel mai mare oraș din Noua Zeelandă, acesta este și principalul centru cultural al țării. Tur de oraș Auckland. Vom începe cu Muntele Eden de unde avem o panoramă de 360 grade asupra orașului. Vom coborâ către oraș prin grațiosul Auckland Domain, o întindere verde ce mărginește orașul și vom vizita Muzeul din Auckland. Continuăm cu Parnell Village – cea mai veche suburbie a Auckland-ului plină de restaurante șic, baruri și magazine ce se înșiră de-a lungul arterei principale Parnell Road și apoi vom intra pe Tamaki Drive. Acest drum pitoresc, ce te poartă pe faleză, îți arată adevărata frumusețe a orașului Velierelor. Transfer la hotel și cazare. Restul după amiezei și seara, timp liber la dispoziție pentru a explora Auckland individual sau cu însoțitorul de grup. Cazare la Hotel Auckland City 4* localizat excelent în Auckland sau similar.
06 Decembrie | Auckland – Doha
Mic dejun. Dimineaţa timp liber la dispoziţie în Auckland şi plimbări pietonale cu însoţitorul de grup. Eliberarea camerelor şi transfer la aeroport pentru îmbarcare pe zborul Companiei Qatar Airways QR921 către Doha. Decolare la ora 14:40 şi aterizare la Doha la ora 22:10. Pachet STPC inclus, oferit de Qatar pentru tranzituri mai mari de 8 ore (cazare hotel 3*, transfer dus-întors, viză). Notă: dacă orarul de zbor va suferi modificări până la plecare şi tranzitul va fi mai mic de 8 ore, Compania nu mai oferă gratuit pachetul STPC.
07 Decembrie | Doha – București
La ora 07:00 decolare către Bucureşti cu zborul QR221. Sosire pe Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 11:05. Sfârșitul pachetului de servicii.

Prezentări destinații |

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecare Circuit 2017 21 Noiembrie
Adult în cameră dublă 3.999 €
Adult în cameră single 5.150 €
* Tarifele au fost calculate pentru un curs de 1.40 AUD respectiv 1.45 NZD pentru 1 EUR. În cazul în care cursul de schimb suferă fluctuații mai mari de 2% (marjă suportată de agenție), tarifele se vor recalcula (în ambele sensuri +/-) la plata finală, cu 21 de zile înainte de plecare!

 

Important!

• Pentru aceasta calatorie este necesar pasaportul simplu sau biometric valabil minim 6 luni de la data terminarii calatoriei (nu se accepta pasaport temporar)
• Viza pentru Australia se obtine prin aplicare individuala on-line pe site-ul www.immi.gov.au. La momentul inscrierii agentul de turism va furniza toate detaliile necesarii aplicarii si va oferi suportul necesar in vederea completarii aplicatiei, precum si lista de documente necesare a fi incarcate la momentul incarcarii aplicatiei de viza.
• Pentru Noua Zeelanda nu este necesara viza de intrare.
 
Servicii incluse:
• Ghid român însoţitor
• Zboruri la dus Bucureşti => Melbourne, Compania Qatar Airways via Doha
• 4 zboruri locale pentru confortul Dumneavoastră:
– Melbourne => Cairns
– Cairns => Sydney
– Sydney => Queenstown
– Christchurch => Auckland
• Zboruri la retur Auckland => Bucureşti, Compania Qatar Airways via Doha
• Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi pe toată durata programului
• Cazare 14 nopţi cu mic dejun la Hoteluri de 4* şi 3* superior astfel:
– 3 nopţi în Melbourne la Hotel Crowne Promenade 4* superior situat central, sau similar
– 3 nopţi în Cairns la Hotel Novotel Oasis 4* sau similar
– 3 nopţi în Sydney la Hotel Cambridge 4* camere premium situat central, sau similar
– 2 nopţi în Queenstown la Hotel Mercure Resort 4* sau similar
– 1 noapte în Christchurch la Hotel Ibis 3* superior situat central, sau similar
– 1 noapte în Rotorua la Hotel Ibis 3* superior camere standard vedere la lac, sau similar
– 1 noapte în Auckland la Hotel Auckland City 4* situat central, sau similar
• Mese incluse în program: mic dejun zilnic, 4 prânzuri şi 1 cină
• Tur de oraş Melbourne cu ghid local şi intrare la Cook’s Cottage
• Excursie de 1 zi cu prânz inclus pe Great Ocean Road şi bilete de intrare incluse
• Excursie de 1 zi cu Catamaranul şi prânz inclus la Marea Barieră de Corali
• Tur de oraş Sydney cu ghid local
• Excursie de 1 zi în Munţii Blue cu intrare la Parcul Featherdale Wildlife Park, Scenicworld pass incluzând 3 călătorii cu Scenic Railway, Scenic Cableway, Scenic Skyway
• Tur de oraş Queenstown panoramic
• Excursie de 1 zi la Muntele Cook
• Tur de oraş Christchurch panoramic
• Excursie la Peşterile Waitomo inclusiv Peştera Licuricilor cu prânz barbeque inclus
• Maori Experience în Rotorua cuprinzând: dansuri şi cântece Maori inclusic Haka, cină tradiţională Hangi
• Excursie în Satul Hobitilor cu tur ghidat Hobbiton Movie Set Tour cu prânz festiv bufet inclus
• Tur de oraş Auckland
 
Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport şi combustibil zboruri intercontinentale, 499 €/persoană (pot varia până la emiterea biletelor de avion)
• Taxele de aeroport şi combustibil zboruri locale Australia şi Nouă Zeelandă, 299 €/persoană (pot varia până la emiterea biletelor de avion)
• Asigurarea medicală obligatorie, asigurarea storno opţională
• Bacşiş pentru ghizi şi şoferi locali, obligatorii, se achită la faţa locului
• Intrări la obiective turistice, altele decât cele prevăzute în program

[/wptab]

[wptab name=’Excursii opționale‘]

Tarife calculate pentru 15 – 19 participanţi:
• Insula Pinguinilor – Phillip Island: 110 €/persoană .
• Kuranda–Skyrail–Tjapukai Cultural Park: 105 €/persoană.
• Milford Sounds cu Croazieră pe Fiord şi prânz inclus: 155 €/persoană.

[/wptab]

[wptab name=’Transferuri gratuite‘]

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

[/wptab]

[wptab name=’Alte informații‘]

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

 

Verifică disponibilitate

Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.

[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]