Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Circuite”

”Castele medievale impunătoare și
stațiuni montane de renume internațional.”

Circuit Austria

Austria Austria (Stiria, Carintia, Salzburg, Lacurile alpine Salzkammergut, Viena, Graz, Klagenfurt, Hellbrunn, Linz)
Slovenia Slovenia (Bled, Ljubliana)
Zbor din București: 08 august 2016

[wptab name=’Programul excursiei‘]

Ziua 1 | București – Viena – Graz
Întâlnire cu reprezentantul agenției la Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 06:00 pentru îmbarcare pe zborul Companiei TAROM RO341 cu destinația Viena. Decolare la ora 08:00. Sosire în Viena la ora 08:35. Transfer către Graz, cu scurtă oprire pentru vizită la Castelul Herberstein – o proprietate de familie cu o istorie de peste 700 de ani. Arcade silențioase, curți interioare renascentiste, dar și fațade încă intacte. Graz, al doilea mare oraș al Austriei, este cel mai nordic oraș renascentist din Europa, unind atmosfera sudului cu peisajele proaspete și verzi. A fost natural faptul că întregul centru vechi se adaugă astăzi Patrimoniului Cultural Mondial al UNESCO. Descoperim Capitala Stiriei într-un tur de oraș de ½ zi. După – amiaza liberă la dispoziție. Cazare la Hotel Ramada Graz 3* sau similar.
Ziua 2 | Graz – Drumul Vinului Schilcherland – Castelul Hochosterwitz
Mic dejun. Astăzi vom face o excursie pe Drumul Vinului în Schilcherland – regiunea dintre Stainz și St. Andra cunoscută și sub numele de “Toscana Austriei”. Austria Graz Legenda spune ca în Schilcherland timpul se scurge mai lent decât în alte locuri. Sau, cel puțin așa spun cei care, măcar o dată, au pierdut noțiunea timpului, atunci când au savurat aici un pahar de vin la una dintre tavernele tradiționale. Opțional plimbare cu mini-trenul (varianta austriacă a mocăniței românești) însoțitți de muzică și un pahar cu vin (tarif informativ 15 €/persoană). Plecare apoi către Castelul Hochosterwitz, unul dintre cele mai impresionante castele medievale din Austria, o capodoperă care s-a conservat foarte bine, deși piatra de temelie a construcției a fost pusă în anul 800. În zilele senine, construcția este vizibilă de la o distanță de 30 de kilometri. Ne îndreptăm către zona Klagenfurt / Villach, acolo unde străjuiesc lacurile Worthersee și Osiiacher See și ne vom caza la o pensiune în zonă. Cazare și cină la Hotel de 3* în zona Klagenfurt / Villach.
Ziua 3 | Ossiacher – Bled și Ljubliana
Mic dejun. Opțional, excursie de 1 zi la Bled și Ljubliana. Începem vizitele cu Bled, renumita stațiune montană din Slovenia, situată în Alpii Iulieni, pe malul lacului montan Bled. Pe Lacul Bled se află o micuță insulă, singura insula naturală a Sloveniei, Slovenia Bled Castel Bled pe care localnicii au ridicat o biserica înaltă de 52 m. Decanul de vârsta al castelelor medievale slovene nu este însă cel din Ljubliana, ci unul amplasat pe un vârf de munte, în vecinătatea Lacului glaciar Bled. Fortăreața, găzduiește în interior o colecție vastă de armuri, săbii, arblalete, arme de foc din Secolele XVI-XVIII, bijuterii, tapiserii și sobe. Cei care au vizitat Cehia spun despre Capitala Sloveniei, Ljubliana, că ar fi Praga în miniatură, o comparație cu care slovenii nu sunt de acord. Praga este cea care a preluat din spiritul Ljublianei, pentru că marele arhitect Joze Plecnik, născut în capitala slovenă, s-a ocupat în tinerețe și de castelele cehilor. Ljubliana a fost influențată puternic de latini, și ulterior de germani și de maghiari, care au îmbogățit moștenirea culturală slavă. Întoarcere la Hotel de 3* în zona Klagenfurt / Villach.
Ziua 4 | Turul Carintiei: Ossiacher See – Villach – Klagenfurt – Hellbrunn – Salzburg
Mic dejun. Ne începem vizita cu orașul Villach, al doilea oraș ca mărime din Carintia. Piața centrală, Hauptplatz, reprezintă inima orașului, fiind ticsită de clădiri cochete construite în stil renascentist, unele dintre ele fiind refăcute în stil baroc. Austria Salzburg Fortăreața Hohensalzburg Piața este dominată de o coloană dedicată Sfintei Treimi, ridicată în anul 1739. Carintia este, cu cele 1.270 de ape stătătoare ale ei, landul federal cel mai bogat în lacuri. Continuăm călătoria și ajungem în Klagenfurt. Vizite pietonale cu însoțitorul de grup și timp liber la dispoziție în pitortescul Klagenfurt. Ne luăm la revedere de la frumoasa Carintie și ne îndreptăm către landul Salzburg. Începem vizitele cu Palatul Hellbrunn – reședință a prințului arhiepiscop Markus Sittikus. Întregul domeniu a fost construit pentru a-i satisface prințului toate ideile și plăcerea nebună de a se amuza pe seama invitaților săi. Un complex sistem de conducte răspândite pe întregul domeniu a permis construirea unor ingenioase fântâni arteziene, lacuri artificiale sau grote în interiorul cărora puteți admira jocurile de apă. Sosire în Salzburg și timp liber la dispoziție. Cazare la hotel de 3* în zona Salzburg.
Ziua 5 | Salzburg – Tururl Lacurilor Alpine din Salzkammergut – Salzkammergut
Mic dejun. Ziua începe cu descoperirea orașului natal al lui Mozart. Austria Tirol Hallstat Tur pietonal cu însoțitorul de grup: Grădinile Mirabell, Cetatea Salzburg, Dom-ul, Casa Mozart. Continuăm cu vizitarea lacurilor alpine, începând cu St. Wolfgang, faimoasa stațiune balneo-climaterică situată pe malul lacului Wolfgangsee, devenită important centru de pelerinaj datorită Bisericii parohiale Pfarrkirche construită pe același loc pe care Sfântul Wolfgang a construit o sihăstrie. În biserică puteți vedea altarul superb construit de Michael Pacher în 1481. Lăsăm în urmă Sankt Wolfgang și ne îndreptăm către Hallstat. Austria Tirol Hallstat Lacuri Alpine Vizităm Hallstat, stațiunea turistică situată pe malul sudic la lacului Hallstättersee, considerată unul dintre cele mai pitorești orașele-port la un lac de munte. Casele sunt înghesuite și dispuse în trepte, iar printre ele se rostogolesc de pe versantul muntos apele ce alimentează lacul Hallstattersee. Hallstat provine din cuvântul german hall, care înseamnă galerie (de subteran). Este legat de zăcămintele de sare din zonă, exploatate încă din vremurile preistorice, pe teritoriul orașului se găsește cea mai veche salină din lume. Continuăm cu vizitarea stațiunii imperiale Bad Ischl, unde Impăratul Franz Joseph s-a logodit cu a sa Sisi și unde, la mulți ani după aceea a văzut-o pentru ultima dată. Reședința de vară a Împăratului era aici, astfel stațiunea a devenit una dintre  centrele cele mai strălucitoare ale vieții mondene europene. Cină și cazare la hotel de 3* în zona Salzkammergut.
Ziua 6 | Salzkammergut – Linz
Mic dejun. Plecăm către Linz, al treilea oraș ca mărime din Austria. Hauptplatz, piața principală, situată în inima orașului cu o suprafață de 13.200 de mp, este una dintre cele mai mari piețe din Europa, statut pe care îl are înca din Secolul al XIII-lea. Strada principală a orașului, Landstrasse, reprezintă un loc popular de promenadă, dar și de shopping. În apropiere de Landstrasse se găsește Catedrala Nouă (Neuer Dom) sau Catedrala Imaculatei Concepțiuni, cea mai mare biserică din Austria, ce poate găzdui până la 20.000 de persoane. Întoarcere în Salzkammergut, cină și cazare la hotel de 3* în zona Salzkammergut.
Ziua 7 | Salzkammergut – Abația Melk – Viena
Mic dejun. Drumul ne poartă apoi către Melk. Vizităm Abația Melk considerată a fi “Leagănul Austriei” și “Perla Barocului”. Abația benedictină impresionează prin măreția sa și farmecul deosebit al zonei în care se află. După – amiaza ajungem în Viena și timp liber la dispoziție. Cazare la Hotel Star Inn Schonbrunn 3* sau similar.
Ziua 8 | Viena – Viena Woods Heiligenkreutz și Mayerling
Mic dejun. Descoperim Viena printr-un tur de oraș. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de Război, MAK – muzeul de artă contemporană, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul Național de Istorie, Palatul Imperial Hofburg – fosta reședință de iarnă a dinastiei Habsburgilor, Piața Maria Thereza, Parlamentul, Austria Viena Palat Schonbrunn Primăria, Burgtheater și Biserica Votivă. Tur pietonal în centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sfântul Ștefan. După turul de oraș opțional, excursie la Heiligenkreutz și Mayerling. Mănăstirea Heiligenkreutz, cea mai veche mănăstire Cisterciană din lume locuită continuu, este una dintre cele mai frumoase mănăstiri medievale, fondată în anul 1133 de către Leopold al III-lea de Babenberg, Heiligenkreutz adăpostește astăzi mormântul ultimului membru al familiei Babenberg. De la Heiligenkreutz ne îndreptăm spre Castelul Mayerling. Fost domeniu imperial de vânătoare, Mayerling este în locul unde moștenitorul tronului Austriei, Prințul Rudolf, s-a sinucis în anul 1886, împreuna cu iubita sa Maria Vetsera în vârstă de numai 17 ani. În urma acestui incident, castelul a fost reconstruit iar pe locul unde se afla camera prințului a fost ridicată o biserică, altarul fiind amplasat chiar pe locul patului în care a murit prințul. Lăsând în urmă legendele din Mayerling vom face un popas în localitatea vecină Hinterbruhl unde, în anul 1912, s-a format printr-o explozie într-o mină de ghips un imens lac subteran. Cel mai mare din Europa! Vizităm coridoarele şi galeriile, tenebrele umede transmit o neliniștitoare senzaţie de taină. Cazare la Hotel Star Inn Schonbrunn 3* sau similar.
Ziua 9 | Viena – București
Mic dejun. În prima parte a zilei deplasare pietonală la Palatul Schonbrunn. Vizitarea curții și grădinilor interioare, a Glorietei, și puteți opta desigur pentru o vizită a palatului cu audio – guide în limba română sau o vizită la Grădina Zoologică Imperială. După amiază, transfer la aeroport pentru îmbarcare pe zborul Companiei TAROM RO344 cu decolare la ora 17:50. Aterizare în București la ora 20:20. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecare Circuit 08 August
Adult in camera dubla 699 €
Adult in camera single 939 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti => Viena => Bucuresti, Compania TAROM
• Transport cu autocarul conform programului excursiei
• Taxe de autostrazi si parcari incluse
• Cazare 8 nopti la Hoteluri de 3* astfel:
– 1 noapte cu mic dejun in Graz la Hotel Ramada Graz 3* sau similar
– 2 nopti cu Demipensiune in zona Klagenfurt/Villach la Hotel de 3*
– 1 noapte cu mic dejun in zona Salzburg la Hotel de 3*
– 2 nopti cu Demipensiune in zona lacurilor alpine Salzkammergut la Hotel de 3*
– 2 nopti cu mic dejun in Viena la Hotel Star Inn Schonbrunn 3* sau similar
• Tururile de oras prevazute in programul excursiei
• Excursiile si vizitele din program
• Tururi si vizite pietonale cu ghidul insotitor
Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport si combustibil, 160 €/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
• Taxe de oras acolo unde se aplica, se achita la receptiile hotelurilor
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program, excursiile optionale
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali

[/wptab]

[wptab name=’Excursii opționale‘]
Tarife valabile pentru minim 30 de participanti:
• Heiligenkreutz – Mayerling – Hinterbruhl:
Tarif: 50 €/persoana, Include: transport autocar, intrari, inostitor de grup.
• Bled si Ljubliana:
Tarif: 50 €/persoana si include: transfer cu autocarul dus-intors, insotitor de grup.

[/wptab]

[wptab name=’Transferuri gratuite‘]

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

[/wptab]

[wptab name=’Alte informații‘]

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.


[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

 

Verifică disponibilitate

Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]