Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Circuite”

”De la vinul de Bordeaux la faimoasa
abație Mont St Michel, supranumită și Minunea Vestului.”

Circuit Franța

Franța Franța (Languedoc, Provence, Aquitania, Bretania, Normandia, Perpignan,
Marsilia, Avignon, Montpellier, Narbonne, Carcasonne, Toulouse, Lourdes, Bordeaux,
Nantes, Rennes, St Malo, Mont St Michel, Caen, Deauville, Rouen, Paris, Valea Loirei)
Spania Spania (Barcelona)
Zboruri din: București – 03 iulie și 03 august 2017

[wptab name=’Programul excursiei‘]

Ziua 1 | București – Barcelona – Perpignan – Avignon
Întâlnire cu însoţitorul de grup la ora 06:30 la Aeroportul Henri Coandă Otopeni, pentru îmbarcare pe zborul Companiei TAROM RO421 cu destinaţia Barcelona. Decolare la ora 08:30, sosire la Barcelona la ora 10:40. Îmbarcare în autocar şi transfer în capitala Cataluniei. Tur de oraş Barcelona panoramic. Vom începe cu portul turistic Port Vell, Sagrada Familia, Plaza Catalunya, celebrul bulevard Rambla. Spania Barcelona Bazilica Sagrada Familia Traversăm vechii munţi Pirinei către frumoasă Franţa, unde orăşelul Perpignan ne întâmpina la poale. Aici este locul în care se întâlnesc toate drumurile spre mare, munţi şi alte atracţii precum biserici, citadele şi comori artistice. Vizităm într-un scurt tur panoramic Piată Republicii, Teatrul şi Castillet–poartă fortificată a oraşului construită din cărămidă roşie şi care este, de asemenea şi emblema oraşului. Excursia continuă către Avignon, capitala papală a Franţei şi un important centru cultural al provinciei Provence. Cazare Hotel Kyriad Courtine Gare 3* sau similar Avignon.
Ziua 2 | Avignon – Marsilia
Mic dejun. Avignon are de oferit ceva pentru fiecare vizitator, de la palate, muzee şi biserici de o frumuseţe aparte la artă şi festivale, dintre care cel mai cunoscut este Festivalul Internaţional de Jazz. Acest oraş antic a devenit în Secolul al XIV-lea centrul lumii creştin-catolice şi între 1309 şi 1377 şapte Papi au avut reşedinţa la Avignon. Oraşul a rămas sub stăpânirea Scaunului Papal până la Revoluţia Franceză când revine sub stăpânirea Franţei. Centrul istoric al oraşului este inclus în Patrimoniul Universal UNESCO. Franța Marsilia Castel St Jean Vizităm aici Palatul Papal care este cel mai mare palat în stil gotic din Europa, Micul Palat, Catedrala Notre Dame-des-Doms şi celebrul Pont St. Beneze. Ziua continuă cu excursie în Provence spre Marsilia. Vizităm Marsilia, cel mai mare port al Franţei: Catedrala Notre Dame de la Garde de unde putem admira superba panaorama a oraşului, Vechiul Port, celebrul bulevard La Canebiere, palatul Longchamp (exterior). Timp liber la dispoziţie în Marsilia. Seara, întoarcere şi cazare Hotel Kyriad Courtine Gare 3* sau similar Avignon.
Ziua 3 | Avignon – Montpellier – Narbonne – Carcasonne – Toulouse
Franța Montpellier Turn Apă Mic dejun. Excursia continuă cu orașe de poveste: Montpellier, Narbonne și Carcasonne, orașe ale pitoreștii regiuni Languedoc. Aici se îmbină cele mai bune lucruri din Franța – marea, soarele, munții, terenurile joase, orașele, istorie din abundență, mâncarea și vinul. Vechea regiune presărată din belșug cu reminiscențe istorice ne încântă vederea cu fiecare din orașele prin care vom trece. Trecem prin Montpellier – vechi oraș universitar, un adevărat muzeu de arhitectură franceză din epoci diverse, aici putând fi admirate clădiri vechi, un turn de apă din Secolul al XVIII-lea, străzi iînguste, pietruite, dar și un cartier modern. Continuăm cu locul nașterii unuia dintre cel mai vestiți eroi de legendă ai literaturii medievale, Guillaume d’Orange, un viteaz războinic – Narbonne. Franța Toulouse Scurt tur de oraș: Palatul Arhiepiscopilor, Podul Negustorilor, Catedrala – deși una dintre cele mai frumoase catedrale gotice ale Franței, construcția acesteia a fost oprită de invazia regelui Angliei, Eduard al III-lea în 1355 și de atunci nu a mai fost reluată. Continuăm cu frumosul oraș-cetate Carcasonne, o adevărată comoară turistică a Franței, un veritabil oraș-castel ce pare desprins din poveste. Protejat actual de UNESCO, orașul a traversat perioade sângeroase în Evul Mediu. Orașul cetate reprezintă principalul obiectiv turistic în sine și este vizitat anual de milioane de turiști. Continuăm către Toulouse, cel de-al patrulea oraș ca mărime al Franței de asemenea cunoscut și sub denumirea de „Orașul Roșu” datorită numeroaselor clădiri din caramidă roșie. Vizităm: Place du Capitole, Primăria, Teatrul și Basilica Saint Sernin. Cazare la Hotel Kyriad Toulouse Center 3* sau similar Toulouse.
Ziua 4 | Toulouse – Lourdes – Bordeaux
Franța Lourdes Bazilica Grota Massabielle Mic dejun. Excursia continuă spre Lourdes – traversând ținutul Aquitaniei. Frumosul orășel situat la baza Pirineilor este cel mai vizitat loc de pelerinaj catolic din lume, unde anual se strâng cel puțin 6 milioane de credincioși. Vizităm „inima” orășelului – Grota Massabielle, renumitul loc al apariției Fecioarei Maria în fața păstoriței Bernadette. Deasupra grotei se ridică o bazilică uriașă, de un alb strălucitor, cu o turla care adăpostește clopotnița și care a devenit un reper al orașului. Sunt construite aici de fapt trei biserici separate, suprapuse. Accesul la cele două biserici de sus se face prin două rampe înclinate susținute de arcade. Cea mai cunoscută este Basilica subterană a Sfântului Pius, unde pot încăpea 20.000 de persoane. Plecăm spre Bordeaux. Cazare Hotel Residhotel Galerie Tatry 3* (plecarea din 3 Iulie), respectiv Hotel Campanile Bordeaux Centre Gare 3* (plecarea din 3 August), sau similar Bordeaux.
Ziua 5 | Bordeaux – Nantes – Rennes
Franța Bordeaux ”Vin de Bordeaux” Mic dejun. Suntem în Bordeaux, capitala Aquitaniei și una din capitalele mondiale ale vinului de calitate. Un oraș cu istorie bogată, acesta va impresiona cu siguranță. Tur de oraș: Catedrala Saint-Andre, Basilica Saint Michel – o bijuterie a arhitecturii gotice, Place du Parlament, Pont de Pierre, Basilica Saint Seurin – cea mai veche biserică din Bordeaux ce adăpostește mormintele dinastiei merovingiene. Călătoria continuă către Nantes, unde vom face un scurt popas pentru vizitarea exterioară a Catedralei și a Castelului vechilor duci ai Bretagniei. După vizită, ne continuăm excursia spre Rennes, unul din cele mai importante orașe ale Bretaniei. Cazare la Hotel Oceania 4* sau similar Rennes.
Ziua 6 | Rennes – St Malo – Mont St Michel – Caen
Franța Normandia Mont St Michel Mic dejun. Tur pietonal pe straduțele medievale ale centrului orașului Rennes, vizităm Catedrala St Pierre – obiectivul cel mai important al orașului. Un ultim popas pe tărâmul Bretaniei îl vom face la Saint Malo care, la origini, a fost o insulă fortificată la gura de vărsare a fluviului Rance. Traversăm apoi „granița imaginară” în Normandia către faimoasa abație Mont St Michel – supranumită și Minunea Vestului. Este a doua mare atracție a Franței după Turnul Eiffel. Se vizitează Catedrala și ansamblul arhitectonic în stil gotic cunoscut încă din 1228 sub numele de Marveille. După vizită, plecare către Caen și cazare la Hotel Brunville 3* (plecarea din 3 Iulie), respectiv plecare către Caen și cazare la Hotel Mercure Cote Nacre 4* (plecarea din 03 August), sau similar.
Ziua 7 | Caen – Deauville – Rouen – Paris
Mic dejun. Plecare spre Deauville, o binecunoscută stațiune litorală franceză unde vom face un scurt popas pentru vizitare și apoi către Rouen, vechea capitală a Normandiei și în prezent cel mai mare port pe râu al Franței. Rouen și-a conservat centrul istoric, care acum conține alei pietonale. Franța Paris Sena Turnul Eiffel Trecând pe străzile orașului, pe lângă casele vechi, veți descoperi bogățiile orașului: Catedrala, Gros-Horloge, Curtea Justiției, biserica Saint Maclou și Mânâstirea St. Ouen, printre altele. Puteți vedea comemorarea Ioanei d’Arc în Palatul Vieux Marche, unde tânăra păstoriță a fost arsă pe rug, iar în memoria ei a fost ridicată o biserică. Continuăm excursia către nucleul Franței, ”Orașul Luminilor și al Îndrăgostiților”, romanticul Paris. Tur de oraș panoramic Paris by night: Montmartre, Bazilica Sacre Coeur, Place de la Republique, Opera, Muzeul Louvre, Catedrala Notre-Dame, Cartierul Latin, Domul Invalizilor, Grand Palais, Petit Palais, Place de la Concorde, Madeleine, Champs Elysee, Palatul Elisee, Arcul de Triumf, Trocadero, Turnul Eiffel. Cazare la Hotel Ibis Paris Porte D’Italie 3* sau similar Paris.
Ziua 8 | Paris, ”Orașul Luminilor”
Franța Paris Louvre Mic dejun. Timp liber pentru explorarea orașului sau excursie opționala la Castelul Versailles. Impresionantul Castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17 km de Paris. Atracții: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expoziția de picturi din epoca lui Napoleon. În uriașul parc al castelului mai puteți admira: Fântâna lui Apollo, Marele și Micul Castel Trianon. Seara, timp liber la dispoziție, plimbare pe Champs Elysee sau opțional Croazieră pe Sena. De pe ambarcațiunea cu vedere panormică puteți admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Grădinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceză, Cartierul Latin. Cazare la Hotel Ibis Paris Porte D’Italie 3* sau similar Paris. Notă: În această zi autocarul staționeaza conform normelor A.E.T.R., deplasarea se face cu metroul și pietonal împreună cu însoțitorul de grup.
Ziua 9 | Paris – Valea Loirei
Franța Valea Loirei ”Grădina Franței” Mic dejun. Opțional, Excursie de 1 zi pe Valea Loirei. Vă propunem să petreceți această zi explorând una dintre cele mai frumoase și mai renumite regiuni ale Franței. Numită și “Grădina Franței”, Valea Loirei este faimoasă datorită castelelor a căror arhitectură este reprezentativă pentru perioada Renașterii. În timpul excursiei vor fi vizitate două dintre cele mai frumoase castele de pe Valea Loirei: Castelul Chenonceau tronând maiestuos pe râul Cher, construit în Secolul al XVI-lea, în general, asociat cu Diane de Poitiers și Caterina de Medici, care au marcat istoria locurilor și Castelul Amboise, unul din martorii stilului arhitectural renascentist din Franța, în care Leonardo da Vinci și-a trăit ultimii ani de viață, iar în 1519 a fost înmormântat aici, după voința sa. Cazare la Hotel Ibis Paris Porte D’Italie 3* sau similar Paris.
Ziua 10 | Paris – București
Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale. Vă recomandăm o vizită la Muzeul Louvre. Muzeul găzduieşte impresionante colecţii de artă egipteană, orientală, grecească şi romană, picturi, sculpturi şi gravuri din epoca medievală şi până la 1850. Puteţi admira în jur Piramida de sticlă, fostul palat, Arcul de triumf al Caruselului, Grădinile Tuileries şi Cafe Marly–renumitul loc de întâlnire la Louvre. Transfer la aeroport pentru îmbarcare pe zborul Companiei TAROM RO384 cu destinaţia Bucureşti. Decolare la ora 16:20, sosire la Bucureşti pe Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 20:10. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

Prezentare destinație |

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecări Circuit 2017 03 Iulie 03 August
Adult în cameră dublă 699 € 699 €
Copil 2-11,99 ani cu 2 adulți în cameră 599 € 599 €
Adult în cameră single 955 € 955 €


Servicii incluse:
• Ghid român însoţitor
• Zbor direct la dus Bucureşti => Barcelona, Compania TAROM
• Zbor direct la retur Paris => Bucureşti, Compania TAROM
• Transport cu autocar nou pe circuit
• Taxe de autostrăzi şi parcări incluse
• Cazare 9 nopţi cu mic dejun la Hoteluri de 3* şi 4* astfel:
– 2 nopţi în Avignon la Hotel Kyriad Courtine Gare 3* sau similar
– 1 noapte în Toulouse la Hotel Lyriad Toulouse Center 3* sau similar
– 1 noapte în Bordeaux la ResidHotel Galerie Tatry 3* sau similar
– 1 noapte în Rennes la Hotel Oceania 4* sau similar
– 1 noapte în Caen la Hotel Brunville 3* sau similar
– 3 nopţi în Paris la Hotel Ibis Paris Porte D’Italie 3* sau similar
• Tururi de oraş şi vizite la: Barcelona, Perpignan, Avignon, Marsilia, Montpellier
• Tururi de oraş şi vizite la: Narbonne, Carcasonne, Toulouse, Lourdes, Bordeaux, Rennes
• Tururi de oraş şi vizite la: St Malo, Mont St Michel, Deauville, Rouen, Paris
 
Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport 185 €/persoană (pot suferi modificări până la emiterea biletelor cu 1 săptămână înainte de plecare)
• Taxe de oraş 10 €/persoană (se achită odată cu pachetul turistic)
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program, excursiile opţionale
• Bacşiş pentru şoferi şi ghizi locali

[/wptab]

[wptab name=’Excursii opționale‘]

Tarife valabile pentru minim 30 de participanti:
• Excursie la Castelul Versailles:
Tarif: 45 €/persoana si include: rezervare la castel, bilet RER, intrare castel, ghid insotitor.
• Excursie pe Valea Loirei:
Tarif: 75 €/persoana si include: autocar, ghid insotitor, intrari castelele Chenonceau si Amboise.
•Croaziera pe Sena:
Tarif: 15 €/persoana.

[/wptab]

[wptab name=’Transferuri gratuite‘]

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

[/wptab]

[wptab name=’Alte informații‘]

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.


[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

 

Verifică disponibilitate

Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]