Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Circuite”

”Legenda frumoasei nimfe Loreley și
impunătăarea colonie romană Claudia Ara Agrippinensium.”

Circuit Germania Cehia

Germania Germania (Dresda, Berlin, Potsdam, Hamburg, Bremen, Koln, Bonn,
Valea Rinului, Frankfurt, Nuremberg, Munchen, Castelul Nymphenburg)
Cehia Cehia (Praga, Karlovy Vary)
Zbor din București: 17 august 2016

[wptab name=’Programul excursiei‘]

Ziua 1 | București – Praga – Berlin
Întâlnire cu însoțitorul de grup la Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 06:05 pentru îmbarcare pe zborul Companiei TAROM RO225 cu decolare la ora 08:05. Sosirea la Praga la ora 09:00. Excursia continuă spre Germania la Dresda, supranumită și „Florența de pe Elba”. Dresda a fost numită adeseori Florența de pe Elba (“Elbflorenz”), iar frumusețea acestui oraș avea să renască asemenea din propria-i cenușă precum legendara pasăre Pheonix după bombardamentele din noaptea de 13-14 Februarie 1945. Tur de oraș Dresda. Printre atracțtiile orașului se numără complexul castelului complet renovat, simbolul orașului Biserica Fecioarei Maria, de asemenea complet refacută, galeriile de artă. Ne vom îndrepta apoi către Berlin Capitala Germaniei. Tur de oraș panoramic cu ghid local: Reichstag, Berliner Dom, Palatul Charlottenburg, Potsdamer Platz, Tiergarten, Alexanderplatz, Berliner Rathaus, Unter den Linden, Poarta Brandenburg. Transfer la hotel. Cazare la Hotel Ibis Berlin Ostbahnhof sau similar.
Ziua 2 | Berlin – Potsdam
Mic dejun. Cele două entități separate, Berlinul de Vest și Berlinul de Est, care au existat înainte de căderea Zidului Berlinului, au devenit iarăși una. Greu se găsește vreo urmă din fosta diviziune est-vest. Arhitectura nouă din Potsdamer Platz și a cartierului guvernamental formează un contrast fascinant pentru clădirile de la sfârșitul Secolului XIX ale Charlottenburg-ului. Dimineața vizite pietonale cu ghidul însoțitor: Grădina Zoologică, aflată în inima orașului de vest, care adăpostește cea mai mare varietate de specii din lume. Tot aici se află și un Aquarium – cel mai mare din Germania. Muzeul Pergamon, cel mai vizitat muzeu al Berlinului. Germania Berlin Podul Oberbaum Asta și datorită faptului că găzduiește trei Mari Colecții de Artă – Colecția Antică, Muzeul Estului și Colecția Artei Islamice. Notă: În această zi autocarul staționează conform normelor A.E.T.R., deplasarea la vizite se face pietonal cu însoțitorul de grup. După amiază, opțional excursie de ½ zi la Potsdam și Palatul Sanssouci. Fără nici o îndoială, capitala landului Brandenburg, situat pe râul Havola este unul dintre cele mai frumoase orașe ale Germaniei. Punctul de atracție al excursiei este Palatul Sanssouci, construit de regele Prusiei, Frederic al II-lea și inaugurat printr-un banchet strălucitor în 1747. Numele palatului nu era ales întâmplător: „fără griji”. Fusese numit astfel tocmai pentru că regele îl concepuse ca un loc de odihnă. Aici se putea retrage departe de obligațiile curții, dedicându-se muzicii, discuțiilor și dezbaterilor filozofice cu învățații vremii. Întoarcere în Berlin. Cazare la Hotel Ibis Berlin Ostbahnhof sau similar.
Ziua 3 | Berlin – Hamburg – Bremen
Germania Hamburg Biserica St. Katharinen Mic dejun. Excursia continuă spre Hamburg – capitala landului cu acelasi nume, al doilea oraș ca mărime din Germania și al 8-lea din Uniunea Europeana fiind considerat „Poarta către lume a Germaniei” dar și unul dintre cele mai frumoase orașe din Germania. Tur de oraș panoramic cu ghid local. Vom putea admira principalele atracții ale orașului de pe Elba: Alster – lacul din inimia orașului, Jungfernstieg – cea mai renumită zonă de cumpărături și promenadă, Hafencity – Portul, Primăria, centrul vechi și bisericile St. Katharinen, St. Petri, St. Jacobi, St. Nikolai si St. Michaelis – cele mai importante construcții în stil baroc din nordul Germaniei ale căror turnuri reprezintă simbolul orașului Hamburg. Excursia continuă spre Bremen. Seara, timp liber la dispoziție în Bremen. Cazare la Hotel Ibis Bremen City sau similar.
Ziua 4 | Bremen – Koln
Mic dejun. Astăzi ne vom îndrepta către Koln, al patrulea oraș ca mărime din Germania, fondat de către romani cu 2.000 de ani în urmă și numit de aceștia „Colonia Claudia Ara Agrippinensium”, fiind astfel unul dintre cele mai vechi orașe din Germania. Germania Koln Tur de oraș panoramic și pietonal cu ghid local (fără intrări). Vom admira cea mai mare catedrală gotică din Nordul Europei și una din cele mai mari catedrale gotice din lume, a carei construcție a fost începută în Secolul al XIII-lea și a durat 632 ani. Cu o înălțime a turnurilor de 157 m, având cea mai mare fațadă de biserică din lume, catedrala din Koln a fost desemnată monument al Patrimoniului Mondial UNESCO. Despre catedrala din Koln se spune că este o capodoperă a creativității geniului uman, un exemplu pur de arhitectura gotică, o priveliște încântătoare pentru orice privire. Se mai pot admira: Bisericile Romane, Primăria, Porțile orașului, Overstolzenhaus – o casă romanică din Secolul al XIII-lea dar și partea modernă a orașului: Rheinauhafen, Turnul Triunghiular, Hansahochhaus – cel mai înalt zgârienori din Europa la data construcției sale în 1920. Cazare la Hotel Leonardo Koln sau similar / Hotel Mercure Duesseldorf City Nord sau similar.
Ziua 5 | Koln (Dusseldorf) – Bonn – Valea Rinului – Frankfurt
Mic dejun. Vom merge mai departe către Bonn unde vom putea vedea panoramic casa natala a lui Beethoven, vechea primărie construită în 1737 în stil rococo sau Basilica din Bonn, una dintre cele mai vechi biserici din Germania, construită în Secolele XI–XIII. Continuăm vizita pe Valea Rinului cu o croazieră de la Boppard la St. Goar pentru a admira peisaje uimitoare, castele medievale și în final Stânca Loreley care poartă o istorie la fel de veche ca lumea însăși. În cel mai îngust punct al văii Rinului, unde distanța dintre maluri este foarte mică, se înalță Stânca Loreley. Germania Frankfurt Business Center Legenda stâncii spune că frumoasa nimfă Loreley ademenea prin cântecul și frumusețea ei marinarii, care își găseau sfârșitul înecați sau zdrobiți de stâncă în încercarea lor de a ajunge la ea. La St. Goar ne vom îmbarca în autocar îndreptându-ne spre Frankfurt unde vom ajunge în cursul serii. Tur panoramic Frankfurt pe parcursul căruia vom putea admira și zgârie norii care au devenit o emblemă a orașului, înâlțându-se măreț în zona nouă. Cele mai importante obiective pot fi vizitate însă în centrul istoric, un adevărat muzeu în aer liber al arhitecturii tradiționale: cartierul Römerberg distrus în timpul bombardamentelor din 1944 și reconstruit după război păstrând arhitectura originală, biserica Sf. Paul – simbol al democrației Germaniei. Cazare la Hotel Leonardo Royal Frankfurt sau similar.
Ziua 6 | Frankfurt – Nuremberg – Munchen
Mic dejun. Pe parcursul unui tur pietonal Frankfurt vom putea vedea Domul unde de-a lungul timpului au fost încoronați zece împărați, Grădina arheologică care păstrează ruine din vremea Imperiului Roman, Podul de fier–vechi de peste 100 de ani, casa natala a lui Gothe. Excursia continuă spre Nuremberg. Binecunoscut pentru procesele care s-au desfășurat aici la finele celui de-al Doilea Război Mondial, Nuremberg este presărat cu câteva atracții turstice care nu trebuie ratate! Printre acestea se numără: Kaiserburg – Castelul Imperial, Germanisches Nationalmuseum, bazilicile orașului, casa lui Albrecht Durer, fântâna Ehekarussell, etc. Vom pleca apoi către Capitala Bavariei – Munchen, unde ajungem în cursul serii. Cazare la Hotel Ibis Styles Munich East Munchen sau similar.
Ziua 7 | Munchen, Capitala Bavariei și Castelul Nymphenburg
Germania Munchen Frauenkirche Mic dejun. Tur de oraș Munchen cu ghid local: Marienplatz, Primăria, Michaelskirche, Frauenkirche, Teatrul Național, Hofbrauhaus, Residenz, Odeonsplatz, etc. Continuăm turul cu vizitarea Castelului Nymphenburg (biletul de intrare se achită la fața locului). După-amiază, timp liber la dispoziție pentru a explora capitala Bavariei sau pentru cumpărături. Seara, nu ratați un popas la „Hofbrauhaus” – berăria preferată a lui Hitler. Cazare la Hotel Ibis Styles Munich East Munchen sau similar.
Ziua 8 | Munchen – Karlovy Vary – Praga
Mic dejun. Dimineața devreme plecare spre Cehia. La prânz ajungem în Karlovy Vary. Karlovy Vary este una dintre cele mai cunoscute stațiuni balneoclimaterice, renumită pentru numeroasele sale izvoare termale cu puteri tămăduitoare, dar și un oraș cu o arhitectură deosebită. Este de asemenea renumit pentru numeroasele magazine de bijuterii, ceramică și nu în ultimul rând pentru băutura tradițională Beceherovka. Ne vom îmbarca în autocar îndreptându-ne spre Praga. Sosire și cazare. Seara, opțional, croazieră cu cină pe râul Vltava. Cazare la Hotel Duo Praga sau similar.
Ziua 9 | Praga
Mic dejun. Turul ”Orașului de Aur” cu ghid local: Castelul Praghez – cel mai vizitat obiectiv turistic din oraș și cel mai mare castel medieval din lume, Catedrala Sf. Vitus, care se află în interiorul castelului, este cel mai important lăcaș religios și conține mormintele fostilor regi ai Cehiei. De asemenea, vom putea admira Podul Carol, monument simbolic al orașului care datează din anul 1400, precum și repere ale orașului modern: Piața Wenceslas, Opera, Muzeul Național și Teatrul Național. După-amiază timp liber la dispoziție. Nu ratați o vizită pentru cină la cea mai renumită berărie din Praga – Novometsky Pivovar. Seara, opțional, cina tradițională de bun rămas cu spectacol folcloric live și băuturi nelimitate la restaurantul U Marchanu – cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare la Hotel Duo Praga sau similar.
Ziua 10 | Praga – București
Mic dejun. Dimineața transfer la aeroportul din Praga pentru îmbarcare pe zborul Companiei TAROM RO226 cu destinația București, cu decolare la ora 09:45. Sosire în București la ora 12:35. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecare Circuit 17 August
Adult in camera dubla 679 €
Adult in camera single 899 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti => Praga => Bucuresti, Compania TAROM
• Transport autocar pe tot circuitul
• Cazare 9 nopti cu mic dejun astfel:
– 2 nopti in Berlin la Hotel Ibis Berlin Ostbahnhof sau similar
– 1 noapte in Bremen la Hotel Ibis Bremen City sau similar
– 1 noapte in Koln la Hotel Leonardo sau similar
– 1 noapte in Frankfurt Hotel Leonardo Royal sau similar
– 2 nopti in Munchen la Hotel Ibis Styles Munich East sau similar
– 2 nopti in Praga la Hotel Duo sau similar
• Tururi de oras si vizite: Dresda, Berlin, Hamburg, Koln, Bonn, Frankfurt, Nuremberg, Munchen, Praga
• Excursie pe Valea Rinului si Croaziera pe Rin Boppard => Sankt Goar
• Excursie la Karlovy Vary
• Ghizi locali la Berlin, Hamburg, Koln, Munchen, Praga
Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport, 140 €/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea Storno
• Excursiile optionale, bilete de intrare la obiectivele turistice
• Bacsisul pentru ghizi locali si soferi

[/wptab]

[wptab name=’Excursii opționale‘]

Tarife valabile pentru minim 25 de participanti:

• Croaziera cu cina bufet pe Vltava:
25 € /adult, 20 €/copil 3-11 ani, Gratuit copil 0-2,99 ani, Include: 2 ore croaziera, cina bufet, apertiv, 1 bautura, muzica live acordionist (fara transfer).
• Cina traditionala cu spectacol folcloric live:
30 €/adult, 25 € /copil 6-11ani, Gratuit copil 0-5,99 ani, Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live (fara transfer).
• Excursie la Potsdam si Palatul Sansoucci:
65 €/adult, 55 €/copii 2-12 ani, Include: transport autocar, bilet de intrare la Palatul Sansoucci si Park, audio guide, ghid roman insotitor.
[/wptab]

[wptab name=’Transferuri gratuite‘]

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

[/wptab]

[wptab name=’Alte informații‘]

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.


[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

 

Verifică disponibilitate

Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]