Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Circuite”

”Contrastul dintre nord și sud: impunătorii
Dolomiții italieni și fermecătoarea insulă Capri”

Circuit Italia Vatican San Marino

Italia Italia (Dolomiții Italieni, Verona, Milano, Pisa, Florența, San Gimignano, Assisi, Siena, Roma,
Napoli, Insula Capri, Tivoli, Veneția) Austria Austria (Viena, Salzburg) Vatican Vatican San Marino San Marino
Plecări autocar din: București, Ploiești, Câmpina, Brașov, Sibiu, Sebeș, Deva, Arad, Timișoara – 26 mai și 10 octombrie 2017

[wptab name=’Programul excursiei‘]

Ziua 1 | București – Budapesta
Plecare din București – Piața Victoriei la ora 05:00 pe ruta București, Ploiești, Brașov, Sibiu, Sebeș, Deva, Arad, Timișoara, Budapesta. Sosire la Budapesta în cursul serii, în funcție de condițiile de trafic. Cazare la Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.
Ziua 2 | Budapesta – Viena – Salzburg
Mic dejun. Excursia continuă spre Viena. Tur de oraș Viena: Splendorile celebrului Ring Vienez: Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul Național de Istorie, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primăria și Burgtheater. Apoi plimbare pe jos în centru istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Ștefan. Excursia continuă spre orașul natal al lui Mozart – Salzburg, tur de oraș împreună cu însoțitorul de grup: Palatul Residenz, Piața Catedralei și faimosul Dom din Salzburg, Aleea Getreidegasse – cea mai importantă arteră comercială cu magazine luxoase dar și clădiri cu o arhitectură deosebită, tot aici aflându-se și casa natala a lui Mozart. Cazare la Hotel Haunspergerhof 3* sau similar Salzburg.
Ziua 3 | Salzburg – Dolomiții Italieni – Verona – Milano
Italia Munții Dolomiți Mic dejun. Continuăm excursia traversând un peisaj de poveste prin Dolomiții Italieni, un lanț muntos deosebit format dintr-o roca specială – dolomia. Deși roca a mai fost descoperită și în alte locuri din lume, doar aici o putem găsi sub forma acestor masivi enormi. Ajungem în Verona, supranumit și ”Orașul Îndrăgostiților”, datorită faimoaselor personaje dramatice Romeo și Julieta. Tur de oraș Verona: Palazzo Capuleti, Amfiteatrul Roman, Domul, Basilica San Zeno Maggiore (protectorul orașului). Plecare spre Milano și cazare în zona Milano la Hotel IH Gioia/Lorentiggio 4* Milano sau similar.
Ziua 4 | Milano – Pisa – Florența
Mic dejun. Tur de oraș Milano: Castelul Sforzesco, Domul din Milano, Galeriile Vittorio Emanuele, Celebra Operă “Scala”. Excursia continuă către Pisa pentru a admira celebrul turn înclinat. Popas pentru vizitare, după care ne îndreptăm către Florența, Capitala Toscanei și leagănul Renașterii, orașul lui David, a lui Michelangelo și al Nașterii Venerei de Boticelli. Aici s-a format Limba Italiană, iar literatura a prins viață odată cu marele poet Dante. Tot aici au domnit strălucitorii principi de Medici: Lorenzo Magnificul, care a încurajat un adolescent pe nume Michelangelo să folosească dalta și Cosimo II care l-a protejat pe Galilei de inchiziție. Sosire la Florența în cursul serii. Cazare la Hotel B&B Palazzo di Giustizia 3* sau similar.
Ziua 5 | Florența – San Gimignano
Italia Toscana Florența Piața Signoria Palazzo Vecchio Mic dejun. Tur de oraș Florența cu ghid local în care vizităm: Catedrala Santa Maria del Fiore, Baptisteriul, Campanila lui Giotto, Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Bargello, Loggia, Galeriile Uffizi, Ponte Vecchio, Palazzo Pitti. Timp liber la dispoziție pentru cumpărături sau opțional, excursie de ½ zi la San Gimignano, un pitoresc oraș medieval cunoscut de asemenea și sub denumirea de „Orașul Turnurilor Frumoase”. San Gimignano este renumit pentru arhitctura sa medievală, unică datorită conservării a aproximativ o duzină de turnuri fortificate care oferă un orizont de neuitat. Întoarcere la Florența în cursul serii. Cazare la Hotel B&B Palazzo di Giustizia 3* sau similar.
Ziua 6 | Florența – Assisi – Siena – Roma
Mic dejun. Excursia continuă spre Roma. În drum vom vizita orașul sfânt Assisi, unde vom face un popas la Bazilica St. Francisc – loc încărcat de tradiție, religie și istorie, renumit loc de pelerinaj pentru credincioși, apoi Siena unde vom vizita cele mai reprezentative obiective, Domul și Piazza del Campo. Sosire la Roma în cursul serii. Cazare la Hotel Rouge et Noir 4* sau similar.
Ziua 7 | Roma – Vatican
Mic dejun. Tur de oraș Roma cu ghid local: Piazza Barberini, minunatele fântâni ale Romei, Biserica Santa Maria Maggiore, Via Labicana, Collosseum (exterior), Forurile Imperiale (exterior), Piazza Venezia, Teatro Marcello, Circo Massimo, Palatino (exterior), Colle Oppio. Italia Roma Vatican Bazilica Sf. Petru După turul de oraș, opțional, vizită la Vatican cu ghid local – cel mai mic stat independent din lume. În Muzeul Vaticanului puteți admira colecții de antichități, sculpturi și fascinantele galerii de tapițerii. Nu în ultimul rând, celebra Capela Sixtina pictată de Michelangelo și Bazilica San Pietro – cea mai mare biserică catolică din lume unde puteți admira celebra capodopera “Pieta” de Michelangelo. După-amiază, timp liber pentru shopping. Capitală cosmopolită și prosperă de peste 2.000 de ani, Roma oferă un amestec multi-etnic, care este atât atractiv cat și exploziv! Roma găzduiește o gamă largă de oportunități de shopping, unele dintre cele mai renumite zone de cumpărături în Roma sunt: Via dei Condotti cea mai exclusivistă stradă de shopping, Piazza di Spagna, Via del Corso. Cazare la Hotel Rouge et Noir 4* sau similar.
Ziua 8 | Roma – Napoli și Insula Capri
Mic dejun. Opțional, excursie de 1 zi la Napoli și Insula Capri. Napoli este cel mai mare oraș din sudul Italiei, vestit printre altele și pentru delicioasa pizza napoletană. Se vizitează orașul de la poalele muntelui Vezuviu în cadrul unui scurt tur panoramic din autocar. Italia Insula Capri Insula Sirenelor Continuăm cu minunata Insula Capri. Împărați și suverani, șeici și nobili, romancieri și dive, poeți și pictori, toți au fost seduși de magia insulei, de frumusețea sa infinită și de istoria fascinantă. Răsărind din mare chiar la capătul Peninsulei Sorrentina, insula Capri a fost dintotdeauna cea mai râvnită și glamuroasă destinație. Locul de joaca preferat al celor bogași și faimosi încă din vremurile romanilor, Augustus considerând peisajul uluitor drept antidotul perfect pentru “stresul de la birou” caracterizând insula printr-un epitet concludent “Orașul Dulcei Leneveli”. Tiberius a mutat până și capitala imperiala aici și a transformat insula într-un magnific teatru ce găzduia desfătările sale “regale”. La începutul anilor 1900 numele insulei devenise sinonim cu bogătașii și elita artistică. Aceastea au fost vremurile când a fost “descoperită” Grotta Azzura (Grota Albastră), adaugându-se astfel la lista lungă de locuri incredibil de frumoase ale insulei. Întoarcere la Roma. Cazare la Hotel Rouge et Noir 4* sau similar.
Ziua 9 | Roma – Tivoli
Mic dejun. Opțional, excursie la Tivoli și Vila D’Este. Aici vom vizita celebrele grădini de la Vila D’Este – unde cele o sută de fântâni din care se înalță statui născute-n piatră răcoresc ziua calea trecătorului, iar noaptea mistuie întunericul cu galbenul feeric al jocului de lumini. Întoarcere în Roma. Puteți să vă petreceți după-amiaza în cartierul Trastevere, un cartier medieval pitoresc, caracterizat printr-o atmosferă boemă. Străduțele înguste, casele împodobite cu ghivece cu flori atârnânde, se împletesc cu cafenele, magazine, baruri și restaurante. Seara deplasare cu însoțitorul de grup la o biserică unde se oficiază slujba în Limba Română. Cazare la Hotel Rouge et Noir 4* sau similar.
Ziua 10 | Roma – San Marino – Veneția – Stra
San Marino Castelul San Marino Mic dejun la pachet. Dimineața devreme excursia continuă spre încântătorul stat independent San Marino. Vizitarea statului San Marino – al 3-lea cel mai mic stat din Europa după Vatican și Monaco. Continuăm spre Veneția – ”Orașul Apelor” unde veți putea admira: Piața San Marco cu Basilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Podul Rialto. Ne îndreptăm apoi spre cazare către zona Padova, în Stra la Park Hotel Venezia 3* sau similar.
Ziua 11 | Stra – Ljubliana – Budapesta
Mic dejun. Excursia continuă spre Slovenia unde vom vizita în cadrul unui tur panoramic și pietonal capitala Ljiubliana. Tur de oraș Ljiubliana: Podul triplu – ce leaga Piața Nouă de Centrul Vechi, Fântâna Robba, Podul Dragonilor. Plecare spre Budapesta. Scurt tur de oraș panoramic în Budapesta. Seara, opțional, croazieră cu cină romantică pe Dunăre: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci și salate, băuturi: 1 sticlă de vin la 4 persoane, apă minerală și răcoritoare. Cazare la Hotel Expo 4* Budapesta.
Ziua 12 | Budapesta – București
Mic dejun. Plecare spre țară. Sosire seara, târziu, în funcție de condițiile de trafic. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecări Circuit 26 Mai 10 Octombrie
Adult în cameră dublă 560 € 560 €
Al 3lea adult în cameră 560 € 560 €
Copil 2-11,99 ani cu 2 adulți în cameră 460 € 460 €
Adult în cameră single 816 € 816 €

 
Servicii incluse:
• Ghid român însoţitor
• Transport cu autocar
• Cazare 11 nopţi cu mic dejun la hoteluri de 4* şi 3* astfel:
– 2 nopţi în Budapesta la Hotel Expo Congress 4* sau similar
– 1 noapte în Salzburg la Hotel Haunspergerhof 3* sau similar
– 1 noapte în Milano la Hotel IH Gioia/Lorentiggio 4* sau similar
– 2 nopţi în Florenţa la Hotel B&B Palazzo di Giustizia 3* sau similar
– 4 nopţi în Roma la Hotel Rouge et Noir 4* sau similar
– 1 noapte în Stră la Hotel Park Venezia 3* sau similar
• Tururi şi vizite la Budapesta, Viena, Salzburg, Verona, Milano, Assisi, Siena, Roma, Veneţia, Ljubliana
• Tur de oraş Florenţa cu ghid local
• Tur de oraş Roma cu ghid local
• Excursie la Pisa
• Excursie în San Marino
• Taxe de autostrăzi şi parcări incluse
 
Nu sunt incluse:
• Taxele de intrare în oraşe (check-point) la Verona, Pisa, Florenţa, Assisi, Siena, Roma, Veneţia: 29 €/persoană (supliment obligatoriu, se achită a înscriere)
• Taxe de oraş la Florenţa (4 €/persoană/noapte), Roma (6 €/persoană/noapte) şi acolo unde se mai aplică, se achită individual la recepţia fiecărui hotel
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
• Excursiile şi programele opţionale
• Asigurare medicală de călătorie, asigurare storno

[/wptab]

[wptab name=’Excursii opționale‘]

Tarife valabile pentru minim 30 de participanti:

• Vizitarea Vaticanului:
(Atentie: contractarea serviciului se face doar din tara): Tarif: 33 €/persoana si include: bilet de intrare, taxa rezervare grup, inchiriere audio casti, ghid local, ghid insotitor.
• San Gimignano:
Tarif: 25 €/persoana si include: transport autocar, ghid insotitor.
• Tivoli & Vila D’Este:
Tarif: 40 €/persoana si include: transport autocar, ghid local, biletul de intrare, ghid insotitor.
• Napoli si Insula Capri:
Tarif: 100 €/persoana si include: transport autocar, bilet de vapor Napoli – Capri – Napoli, vizita in Capri si Ana Capri cu ghid local, scurt tur panoramic Napoli.
• Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night de pe vas:
Tarif: 30 €/persoana si include: welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate, 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare, ghid local, transfer.

[/wptab]

[wptab name=’Transferuri gratuite‘]

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

[/wptab]

[wptab name=’Alte informații‘]

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.


[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

 

Verifică disponibilitate

Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]