Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Pelerinaje”

”Pelerinaj în ”Țara Sfântă”: Bethlehem, Ierusalim,
Zidul Plangerii, Drumul Crucii, Nazareth, Marea Galileii.”

Circuit Pelerinaj Iordania Israel

Iordania Iordania (Amman, Madaba, Petra)
Israel Israel (Ierihon, Bethlehem, Ierusalim, Zidul Plângerii, Drumul Crucii,
Nazareth, Marea Galileii, Muntele Fericirilor, Tabgha, Haifa, Tel Aviv)
Zboruri din București: 18 martie, 20 mai, 24 iunie 2017

[wptab name=’Programul excursiei‘]

Ziua 1 | București – Amman
Pentru plecarea din 18.03: Întâlnire cu însoţitorul de grup la ora 19:55 la Aeroportul Henri Coandă Otopeni, pentru îmbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK1046 cu destinaţia Istanbul. Decolare la ora 21:55 şi sosire la Istanbul la ora 24:30. La ora 01:50 decolare cu zborul TK814 şi sosire la Amman la ora 04:10 (19 Martie).
Pentru plecările 20.05 şi 24.06: Întâlnire cu însoţitorul de grup la Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 21:55, pentru îmbarcare pe zborul Companiei TAROM RO187 cu destinaţia Amman. Decolare din Bucureşti la ora 23:55. Sosire în Amman la ora 02:35 (a două zi). Transfer şi cazare Hotel Arena Space 4* sau similar Amman.
Ziua 2 | Amman
Mic dejun. Mic dejun. Astăzi vom face un tur al orașului Amman, întins pe nu mai puțin de 19 dealuri. Amman-ul este deopotrivă un oraș modern dar și capitala antică a Regatului Hasemit al Iordanului cu o varietate de situri istorice pe care le vom vizita astăzi. Falnic situată deasupra orașului, Citadela cuprinde mai multe structuri precum Templul lui Hercule, Palatul Omayyad și Biserica Bizantină. La poalele cetății se află Teatrul Roman cu o capacitate de peste 6.000 de locuri, folosit și în ziua de azi pentru evenimente culturale. Un alt teatru restaurat este Iordania Jerash Nymphaeum Teatrul Odeon, cu o capacitate de 500 de locuri și care este folosit pentru concerte. În zonă se mai află trei muzee importante ale Iordaniei, Muzeul de Arheologie, Muzeul de Folclor și Muzeul Tradițiilor Populare. Continuăm cu vizitarea orașului antic Jerash – unde primele așezări omenești au fost datate cu mai mult de 6500 de ani în urmă. Epoca de aur a orașului a fost sub stăpânirea romană, iar acum este una dintre cele mai bine conservate așezări romane din lume. Ascuns timp de secole în nisip, în urma unui proces de restaurare din ultimii 70 de ani, astăzi Jerash este cel mai bun exemplu de urbanism roman din Orientul Mijlociu, cu străzi asfaltate și coloane, temple, teatre, piațete spațioase, băi publice, numeroase fântâni și bineinteles zidurile vechi ale orașului străpunse de numeroase turnulete și porți. Vizităm poarta de intrare în vechiul oraș unde Hadrian și-a construit un arc de triumf în afara orașului lăsând laturile sale nelegate pentru viitoarele ziduri ale orașului. Continuăm vizita cu Forumul Oval, Amfiteatrul și Aleea Cardo, care în linie dreaptă însumeaza 200 de coloane construite în stil Doric și Ionic. Cină și cazare Hotel Arena 4* sau similar.
Ziua 3 | Amman – Madaba – Petra
Mic dejun. Excursia continuă astăzi spre Madaba unde vom vizita Bazilica St. George, renumită în întreaga lume pentru harta de mozaic din podeaua sa, datată Secolul al VI-lea, formată din 2 milioane de bucăți de piatră colorată înfățișând dealuri, văi și orașe din Țara Sfântă. Cea mai mare comoara națională a Iordaniei, Petra, este unul dintre site-urile Iordania Petra Tezaur Al Khazneh Patrimoniului Mondial UNESCO cu 2000 de ani de istorie și 800 de monumente încă în picioare. Unii arheologi o numesc a 8-a minune a lumii antice și nu e de mirare. Vom admira temple, morminte, teatre și scări care au fost sculptate în stâncă. Vom întra în orașul vechi, vom vedea As-Siq și ne vom îndrepta către tezaurul Al-Khazneh, unde s-ar putea să vă încerce un sentiment de deja-vu, întrucat acest loc a jucat un rol important în ultima Cruciadă și în filmul Indiana Jones. Vom vizita apoi Teatrul Roman și spectaculoasele morminte regale. De aici vom coborî către Aleea Coloanelor. Timp liber la dispoziție pentru fotografii înainte să ne întoarcem pe aceiași rută. Notă: Turul de Petra se face pietonal și întrucât se merge pe jos considerabil, cu numeroase scări și porțiune de teren accidentat, se recomandă încălțăminte comodă și nu este potrivit persoanelor care au dificultăți cu mersul pe jos îndelungat. Cazare la Hotel Kings Way 4* Petra sau similar.
Ziua 4 | Petra – Ierihon – Bethlehem
Mic dejun. Călătoria ne poartă în această zi până pe Muntele Nebo, situat la 800m deasupra nivelului mării, unde puteți sta pe locul unde Moise a privit peste Țara Promisă. Din acest loc putem vedea Valea Râului Iordan, Ierihon, Marea Moartă, dar și Munții Iudeii. Continuăm spre Israel, trecând prin Valea Iordanului, traversând Podul Allenby, până ajungem în Ierihon – cel mai vechi oraș din lume, unde vizităm Muntele Ispitirii și Dudul lui Zacheu. Sosire în Bethlehem în cursul serii, cină și cazare la Hotel Shepherd Plaza 4* sau similar.
Ziua 5 | Bethlehem
Israel Marea Moartă Mic dejun. Astăzi vizităm Qumran, locul unde au fost găsite manuscrisele de la Marea Moartă. Vizită la Marea Moarta cu posibilă baie în apa sărată, bogată în minerale. Continuam apoi cu o explorare mai amănunțită a orașului Bethlehem, locul de naștere al lui Iisus unde vizităm Biserica Nașterii, grota Sfântul Jerome și capela Sfânta Ecaterina, câmpul Păstorilor unde au văzut îngerii ce au anunțat nașterea Mântuitorului. Cină și cazare la Hotel Shepherd Plaza 4* Bethlehem sau similar.
Ziua 6 | Ierusalim – Muntele Scopus – Muntele Măslinilor – Muntele Sion – Zidul Plângerii
Mic dejun. Urcăm la Ierusalim prin deșertul Iudeii, trecând pe la Hanul Bunului Samaritean. Intrare triumfală la Ierusalim admirând zidurile Vechii Cetăți. Pelerinajul la Ierusalim începe urcând pe Muntele Scopus spre Muntele Măslinilor până la locul Înălțării. Israel Ierusalim Grota Pater Noster (Tatăl Nostru) și cea mai frumoasa vedere panoramică a orașului Ierusalim. Coborâm până la Grădina Ghetsimani, Biserica Agoniei, Grota Trădării și mormântul Mariei. Continuăm cu vizitarea Muntelui Sion, Foișorul unde a avut loc “Cina cea de taină”, mormântul regelui David și mănăstirea Dormition. Continuăm cu Zidul Plângerii și urcăm muntele Templului la West, vizitarea noului oraș. Întoarcere în Bethlehem. Cină și cazare la Hotel Shepherd Plaza 4* sau similar Bethlehem.
Ziua 7 | Via Dolorosa – Drumul Crucii – Nazareth – Tiberias
Mic dejun. Dimineața vizită la scăldătoarea Bethesda, intrând prin Poarta Oilor, Biserica Sfânta Ana, Capela Biciuirii și parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Staţii în care s-a oprit Isus pe Drumul Crucii, până la Golgota și Biserica Sfântului Mormânt. După prânz, timp liber pentru cumpărături. Continuăm cu Nazareth – locul unde Iisus și-a petrecut copilăria și adolescența. Vizită la Biserica Buna Vestire și la atelierul de tâmplărie al Sfântului Josif. Ultima vizită pentru această zi va fi la Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbarea la față. Întoarcere la Tiberias. Cină și cazare la Hotel Rimonim 4* sau similar în Nazareth.
Ziua 8 | Marea Galileei – Capernaum – Muntele Fericirilor – Tabgha
Israel Marea Galileii Mic dejun. Turul începe la Capernaum, vizitând ruinele vechii Sinagogi unde Iisus a predicat și a dat învățătura. Excursia continuă pe Muntele Fericirilor, unde a avut loc Predica de pe munte. Se merge la Tabgha, unde a avut loc miracolul înmulțirii pâinii și peștilor, apoi la Biserica lui Petru și în locul pescuirii miraculoase. Călătorie cu barca pe Marea Galileei așa cum era pe vremea lui Iisus. Timp liber pentru prânz. După prânz, vizită la Râul Iordan și la locul de botez – Kibutz Yardenit, apoi continuăm cu Cana din Galilea, locul unde a avut loc prima minune a lui Iisus. Cină și cazare la Hotel Rimonim 4* sau similar în Nazareth.
Ziua 9 | Haifa – Tel Aviv – București
Israel Haifa Grădini Bahai Mic dejun. Ultima zi pe tărâmul sfânt începe cu o urcare pe coasta Mării Mediterane până la Haifa, vizităm frumoasele grădini suspendate Bahai, cât și biserica Stella Marris, muntele Carmel și grota prorocului Ilie. Turul orașului Haifa. Continuăm pe urmele Sfântului Petru până la Cezareea – locul unde Corneliu a fost botezat și de unde Sfântul Pavel a plecat la Roma. Plecăm spre Tel Aviv, unde ne vom bucura de un tur panoramic al orașului către Jaffa, vechi port, acum un faimos cartier al artiștilor unde vizităm casa lui Simon Tabacaru și biserica Sfântul Petru ce comemorează învierea Tabitei. Transfer la Aeroportul International Ben Gurion pentru îmbarcare pe zborul către casă, după cum urmează:
Retur la plecarea din 18.03: Transfer la Aeroportul Internaţional Ben Gurion pentru îmbarcare pe zborul Turkish Airlines TK791 cu decolare la ora 00:55 (27 Martie) şi aterizare la Istanbul la ora 03:05. La ora 07:10 decolare cu zborul TK1043 către Bucureşti. Sosire pe Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 08:30. Sfârşitul pachetului de servicii turistice.
Retur la plecarile din 20.05 și 24.06: Transfer la Aeroportul Internaţional Ben Gurion pentru îmbarcare pe zborul Companiei TAROM RO152 cu decolare la ora 20:05 şi aterizare în Bucureşti la ora 22:50. Sfârşitul pachetului de servicii turistice.

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecări Circuit Pelerinaj 18 Martie 20 Mai 24 Iunie
Adult în cameră dublă 799 € 799 € 799 €
Copil 2-11,99 ani cu 2 adulți 570 € 570 € 570 €
Adult în cameră single 999 € 999 € 999 €

 
Servicii incluse:
• Ghid român însoţitor
• Zboruri la dus Bucureşti => Amman, Compania Turkish Airlines via Istanbul (plecare 18 Martie)
• Zboruri la retur Tel Aviv => Bucureşti, Compania Turkish Airlines via Istanbul (plecare 18 Martie)
• Zbor direct la dus Bucureşti => Amman, Compania TAROM (plecări 20 Mai, 24 Iunie)
• Zbor direct la retur Tel Aviv => Bucureşti, Compania TAROM (plecări 20 mai, 24 Iunie)
• Transport cu autocarul pe toată durata circuitului
• Cazare 8 nopţi la Hoteluri de 4* astfel:
– 2 nopţi cu mic dejun în Amman la Hotel Arena Space 4* sau similar
– 1 noapte cu mic dejun în Petra la Hotel Kings Way 4* sau similar
– 3 nopţi cu mic dejun în Bethlehem la Hotel Sheperd Plaza 4* sau similar
– 2 nopţi cu mic dejun în Nazareth la Hotel Rimonim 4* sau similar
• 7 cine la hotel ( Demipensiune )
• Excursiile zilnice, tururile şi vizitele prevăzute în programul excursiei
Bonus:
– Călătorie cu barca pe Marea Galileei
– Taxi Muntele Tabor
• Ghid local de Limba Română pe toată durata excursiei
 
Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport şi combustibil 170 €/persoană (pot suferi modificări până la emiterea biletelor de avion)
• Bacşişuri pentru ghizi locali şi şofer, 5 €/persoană/zi, se achită la faţa locului
• Asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno
• Taxa ieşire Iordania, 15 USD/persoană (se achită la faţa locului însoţitorului de grup)
Acte necesare: Pasaport electronic sau normal, valabil cel putin 6 luni de la data terminarii călătoriei.

[/wptab]

[wptab name=’Transferuri gratuite‘]

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

[/wptab]

[wptab name=’Alte informații‘]

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.


[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

 

Verifică disponibilitate

Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui pelerinaj turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile pelerinajului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]