Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Pelerinaje”

”Pelerinaj în ”Țara Sfântă”: Bethlehem, Ierusalim,
Zidul Plangerii, Drumul Crucii, Nazareth, Marea Galileii.”

Circuit Pelerinaj Israel

Israel Israel (Bethlehem, Ierusalim, Zidul Plângerii,
Nazareth, Marea Galileii, Haifa, Tel Aviv)
Zboruri din București: 27 februarie, octombrie 2017
[wptab name=’Programul excursiei‘]

Ziua 1 | București – Tel Aviv – Jaffa
Întâlnire la Aeroportul Internaţional “Henri Coandă” (Otopeni) în data de 27 feb 2017 la ora 07:30 cu reprezentantul agenţiei organizatoare. Zbor spre Tel Aviv, compania EL AL, cursa LY 574. Chiar din aeroport grupul va fi preluat de către ghidul român care va însoţi grupul pe tot parcursul pelerinajului.
Israel Haifa Grădini Bahai Începem intinerarul cu un tur panoramic al oraşului Tel Aviv şi al oraşului Jaffa, care este un vechi port pe malul Mării Mediterane, acum faimos cartier al artiştilor. Urcăm până în oraşul Haifa, care se află la poalele Muntelui Carmel. Acolo vom poposi la celebrele grădini BAHAI pentru a admira terasele suspendate. Urcăm pe Muntele Carmel şi vom vizita Grota Proorocului Ilie Tezviteanul. Cazare la hotel de 4 stele în Nazaret/Tiberias.
Ziua 2 | Jaffa – Cana Galileei – Muntele Tabor
Micul dejun. Pelerinajul continuă cu Cana Galileei, locul unde Isus a făcut minunea “transformării apei în vin”. Apoi facem o vizită de ansamblu a Nazaretului, cu oprire la Biserica “Buna Vestire”, cea mai mare construcţie romano-catolică din Orientul Mijlociu; Biserica Sfântului Iosif (atelierul lui Iosif ) şi o vizită opţională la Muzeul Nazaretului. Urcăm pe Muntele Tabor, unde a avut loc episodul ”Schimbării la faţă” şi continuăm cu vizitarea bisericii romano-catolice sau a bisericii ortodoxe, la alegere. Vizităm Biserica Anunţării cu izvorul Mariei, iar ulterior urcăm pe Muntele Golan pentru a vedea fabrica de ulei de măsline. Cazare la hotel de 4* în Nazaret/Tiberias.
Ziua 3 | Capernaum – Croazieră pe Marea Galileei
Micul dejun. Mergem la Capernaum, locul în care a predicat Iisus. Continuăm cu vizite la casa Sfântului Petru și Sinagoga oraşului. Israel Marea Galileii Vizităm Thabas, locul înmulţirii pâinilor şi peştilor. Apoi Biserica de pe Muntele Fericirii, unde a avut loc predica de pe munte, continuând spre nord de-a lungul Iordanului, la locul botezului, situl Baptist Yardenit. O croazieră pe Marea Galileei şi opţional un prânz delicios la un restaurant pescăresc, unde vom putea servi peştele “Sfântului Petru”. Spre finalul zilei opţional, putem vizita centrul de prelucrare a diamantelor ”Caprice” din Tiberias. Plecăm spre Ierusalim. Cină şi cazare în Betleem la hotel de 4*.
Ziua 4 | Fortăreața Masada – Marea Moartă
Micul dejun. Ne îndreptăm spre pustiul Iudeii: vizită la celebra fortăreaţă Masada (monument UNESCO 2001), construită de Regele Irod. Simbol al libertăţii evreilor, fortăreaţa mai păstrează intacte cele două sute de coloane de marmură care înfrumuseţează vechile băi încălzite, precum şi frescele şi mozaicurile antice. Masada este situată pe malul vestic al Mării Moarte, cel mai jos loc de pe Pământ (400 m. sub nivelul mării) şi cel mai bogat în săruri minerale lac din lume. (La cerere, ne putem îndrepta spre renumita staţiune Qalya pentru a face baie în Marea Moartă). Ziua se va încheia cu o vizită opţională a Muzeului cărţii – Qumran, unde s-au găsit manuscrisele de la Marea Moartă). Cină şi cazare în Betleem la hotel de 4*.
Ziua 5 | Bethlehem
Micul dejun. Continuăm pelerinajul cu drumul spre Betania, unde vom vizita Mormântul lui Lazăr. Apoi vom intra în cel mai vechi oraş din lume, Ierihon. Vizită la Dudul lui Zacheu, privire spre Carantania, locul în care a fos dus Iisus de duhul pentru a fi ispitit. Vizităm Bethleemul – Biserica Naşterii Domnului cu peştera locului de origine. Vizită la Capela Sfânta Ecaterina. Mergem spre Muntele Scopus pentru panorama Muntelui Măslinilor, vizităm Biserica Pater Noster, iar apoi coborâm spre Biserica Dominus Flevit, Grădina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor şi Peştera Ghetsimani. Opţional putem vizita şi Biserica Adormirii Maicii Domnului. Cină şi cazare în Betleem la hotel de 4*.
Ziua 6 | Ierusalim – Zidul Plângerii
Micul dejun. O zi în Ierusalim. Israel Ierusalim Parcurgem pe jos Via Dolorosa cu cele 14 opriri. Intrăm în Cetatea Sfântă pe poarta Leilor, unde vom vizită Scăldătoarea Betezda. Vizităm Sfântul Mormânt şi/sau Grădina Mormântului Gol, Golgota, Piatra Ungerii. Urmează Muntele Sionului, locul Cinei cea de Taină şi a coborârii. Zidul Plângerii – avem posibilitatea să vedem, opţional şi tunelul zidului. Timp liber pentru cumpărături şi relaxare în cetatea Ierusalimului. Întoarcerea la hotel. Cină şi cazare în Betleem la hotel de 4*
Ziua 7 | Tel Aviv – București
Micul dejun. Vizitarea locului întâlnirii Mariei cu Elizabeta, Biserica Vizitării, Ein Kerem, izvorul Mariei din Ein Kerem. Continuăm drumul până la Biserica Sf Ioan Botezătorul, Muzeul Holocaustului Yad Vashem (excusie cadou!) unde 70% dintre exponate provin din România. Transfer aeroport Tel Aviv. După formalităţile de plecare ne vom îmbarca pe cursa EL AL LY 571 cu decolare la ora 19:40 şi sosire la aeroport Otopeni- Bucureşti, ora 22:35.

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecări Circuit Pelerinaj 27 Februarie – Octombrie
Preț cameră dublă 998 € – €

Servicii incluse:
• Biletul de avion București – Tel Aviv – București – cu compania aeriană EL AL;
• Cazarea: 6 nopţi la hoteluri de 4* – demipensiune (mic dejun şi cină);
• Intrarea la toate obiectivele turistice menţionate în program;
• Ghid vorbitor de limba română;
• Reprezentant specializat din partea agenţiei organizatoare – însoţitor de grup;
• Transportul cu autocar modern pe tot parcursul pelerinajului;
TARIF EARLY BOOKING VALABIL PÂNĂ LA 31.01.2017;
BONUS: Urcarea la muntele Tabor şi vizită la Muzeul Holocaustului.
 
Nu sunt incluse:
• Taxe aeroport – obligatorii (145 euro/persoană)
• Bacşiş ”TIPs” pentru şofer şi ghid – obligatoriu (35 euro/persoană)
• Supliment cameră single (195 euro/persoană)
• Asigurarea storno şi asigurarea medicală
Acte necesare: Pasaport electronic sau normal, valabil cel putin 6 luni de la data terminarii călătoriei.

[/wptab]

[wptab name=’Facilități‘]

• Transfer din localitatea Dumneavoastră spre aeroport şi retur cu autocar/microbus modern, rapid şi confortabil:
– Bistriţa, Cluj Napoca, Alba Iulia, Sibiu: 45 euro/persoană;
– Braşov: 40 euro/persoană;
– Ploieşti: 30 euro/persoană;

Notă! Transferul se efectuează pentru un grup minim de 19 persoane.

• Închiriere căşti sonorizare pe tot parcursul excursiei (10 eur/ pers) – cu ajutorul acestora veţi putea fi atent în permanentă la explicaţiile ghidului în ciuda agitaţiei şi vă vor permite să admiraţi obiectivele mai bine având posibilitatea să vă îndepărtaţi de ghid.

[/wptab]

[wptab name=’Observații‘]

• Agenţia tour operatoare poate schimba ordinea programului pe zile sau înlocui unele obiective din motive de securitate în funcţie de programul festivităților şi posibilităţilor de participare;
• De asemenea, programul pe zile – ordinea vizitelor – poate fi modificat, cu păstrarea integrală a vizitelor menţionate în program.
• Orele plecare/sosire, pot suferi modificări nesemnificative.
• Ordinea cazării va în funcţie de confirmarea disponibilităţii la hoteluri conform ofertei.
• Documentele necesare călătoriei: paşaport valabil cel puţin 6 luni de la dată întoarcerii şi asigurare medicală.
• Agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu, sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu. Agenţia ALTCO Tour și agenția organizatoare nu pot fi făcute răspunzătoare pentru astfel de situaţii, ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea în Israel şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afară graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangente pe care o are cu statul israelian.
• În preţul biletului de avion este inclus transportul bagajelor, în limita a 20 kg/pasager, atât la dus cât şi la întors (kg suplimentare se plătesc conform tarifelor stabilite de companiile de zbor, min 10 euro/kg)
• Categoria hotelurilor este cea atribuită de autorităţile locale.
• Shekelul nou este moneda oficială a statului Israel şi (împreună cu dinarul iordanian) al statului Palestinian. Un shekel nou valorează 100 de agorot noi.
• Recomandăm să aveţi la dumneavoastră dolari americani.
• Tariful este valabil pentru minim 40 de persoane. Dacă grupul va fi mai mic de 40 de persoane tariful se va majoră.

[/wptab]

[wptab name=’Excursii Opționale‘]

VĂ RECOMANDĂM EXCURSIILE OPŢIONALE CU PLATA DIN ROMÂNIA (deoarece sunt mult mai rentabile):

Situl arheologic Qumran: (10 euro/persoană);
Masada: (25 euro/persoană);
Plimbare cu barca pe Marea Tiberiadei: (10 euro/persoană).

Atenţie! Excursiile opţionale achitate în Israel se majorează cu 5 euro/excursie.

[/wptab]

[wptab name=’Am vizitat!’]

ALTCO Tour 25x14 31 Octombrie 2016 | ”Un program foarte bine structurat, nu am fost în contra timp, vizitele au fost cu un program lejer, cazare foarte bună, mâncare diversificată, ghidul însoţitor din România foarte bine pregătit, informat, şi mereu amabil. Ghidul din Israel a făcut tot posibilul ca şederea noastră să fie cât mai plăcută. Organizarea bună în cadrul circuitului, nu am întâmpinat dificultăţi nici la vamă, nici pe traseu; autocarul dotat cu aer condiţionat, cu scaune confortabile, la standarde internaţionale. Am fost plăcut impresionaţi de Grădinile Bahai din Haifa. Recomandăm circuitul în această perioadă deoarece temperaturile au fost suportabile şi am putut să ne desfăşurăm programul în voie. Siguranţa pe străzi, hotel şi la obiectivele turistice a fost mult peste aşteptările noastre. Pentru cumpărături moneda utilizată era dolarul american (USD).”; Marius, Arad; ALTCO Tour ID 148.

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

 

Verifică disponibilitate

Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui pelerinaj turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile pelerinajului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]