Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Circuite”

”Niciun drum nu este lung,
când ai alături o companie plăcută.”
proverb turcesc

Circuit Turcia

Turcia Turcia (Istanbul, Ankara, Cappadocia, Konya, Pamukkale, Hierapolis, Efes, Izmir, Pergamon, Canakkale, Troia)
Zboruri din: București – 07 septembrie și 05 octombrie 2016

[wptab name=’Programul excursiei‘]

Ziua 1 | București – Istanbul
Întâlnire cu reprezentantul agenției la Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 04:10 pentru îmbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK1042 cu destinația Istanbul. Decolare la ora 06:10, aterizare la Istanbul la ora 07:35. Sosire în Istanbul și transfer în oraș. Turcia Istanbul Catedrala Sfânta Sofia Tur de oraș Istanbul cu ghid local: Moscheea Albastră – construită de sultanul Ahmet între Anii 1609-1616, fiind singura moschee din Turcia cu șase minarete (turnulețe), cele mai multe moschei având doar câte patru, două sau chiar un minaret, celebră pentru cele 20.000 de plăci de faianță albastră „Iznik” din interior care au fost folosite la construirea sa, la exterior nefiind nimic albastru. Hipodromul care servea la întrecerile sportive, de circ, de gladiatori, festivităților în onorarea și celebrarea împăraților. Muzeul Sfânta Sophia – una dintre cele mai mari minuni din toate timpurile din punct de vedere arhitectural și religios. Palatului Topkapi – reședința imperială a sultanilor otomani, vom vizita Muzeul cu cele mai faimoase bijuterii imperiale și secțiunea de porțelan chinezesc. Turcia Istanbul Palatul DolmabahceUltima oprire în acestă zi este la Marele Bazar – cea mai mare și mai atractivă zonă de cumpărături din lume. Grand Bazar datează din Secolul al XV-lea  și este în prezent cel mai mare și cel mai vechi bazar acoperit din lume,însumând aproape 4.000 de magazine aranjate ca un labirint uriaș pe aproape 60 de străzi. Principala strada comercială a bazarului este denumita „strada de aur” pentru că aici își au magazinele comercianții de bijuterii, în timp ce restul străzilor sunt dedicate magazinelor de îmbrăcăminte,încălțăminte, accesorii, covoare, tradiționalele delicii turcești, etc. De la ora 09.00 când se deschide bazarul și până la ora 19.00, ora de închidere, întreaga zonă este un adevărat furnicar. Miile de oameni care aleargă din magazin în magazin creează o atmosfera unică, pe care puțin probabil să o mai întâlniți în alt colț al lumii. Bazarul este vizitat zilnic de un număr impresionant de oameni: între 250.000 și 400.000 de persoane iau parte la acest „spectacol” zilnic. Vânzătorii sunt foarte amabili și răbdători chiar și cu cei mai nehotărâți clienți. Nu de puține ori vă veți trezi „târâți” în magazine și serviți cu ceai și dulceață în timp ce vânzătorul își prezintă marfa. Cazare la Hotel Glorius 4* Istanbul sau similar.
Ziua 2 | Istanbul Puntea dintre două Continente
Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau opțional, Croazieră pe Bosfor și vizită în Istanbulul Asiatic. Partea asiatică a Istanbulului este despărțită de partea europeană prin strâmtoarea Bosfor, legătura între cele două continente fiind asigurată de cele două Poduri suspendate. De-a lungul malurilor Bosforului veți putea admira numeroase monumente istorice precum Fortăreața Europei, Fortăreața Asiei, Palatul Beylerbey, Palatul Dolmabahce, etc, dar și vilele luxoase ale miliardarilor turci. Contrastul între cele două părți ale orașului este uimitor. În timp ce partea europeană este inima comercială a orașului, sufocată de aglomerația cotidiană pe străzile înguste, în partea asiatică veți întâlni clădiri noi, zone aerisite și străzi largi. Cazare la Hotel Glorius 4* Istanbul sau similar.
Ziua 3 | Istanbul – Ankara
Mic dejun. După micul dejun ne îndreptăm către Ankara. Turcia Ankara Mauzoleu AtaturkCapitala Turciei este o aglomerare urbană în mijlocul stepei Anatoliene. Înainte să devină capitala țării, Ankara era faimoasă peste tot în lume pentru puloverele sale moi tricotate cu lâna moale a caprelor. Vizităm Mausolueul Ataturk – turcii au un adevărat cult pentru Atatürk – fondatorul Republicii Turce, iar mausoleul Ataturk este un monument deosebit de important în Ankara. Muzeul Civilizațiilor Anatoliene – situat sub nivelul citadelei din Ankara, muzeul deține un număr impresionant de obiecte arheologice datând din perioada paleoliticului până la perioadele clasice. Cina inclusă la hotel. Cazare la Hotel Sergah Ankara 4* sau similar.
Ziua 4 | Ankara – Cappadocia
Mic dejun. Plecare dimineața spre Cappadocia. Pe drum vizităm Selcuk Agzikarahan Caravanserai și citadela naturală Uchisar. După-amiază, posibilități de shopping la magazine locale cu bijuterii din Onyx și la celebrul magazin de covoare Sentez unde un specialist vă va introduce în arta covoarelor ”handmade” tradițional turcești. Sosire în Cappadocia. Cina inclusă la hotel. Cazare la Hotel Yiltok 4* Cappadocia sau similar.
Ziua 5 | Cappadocia
Mic dejun. Suntem în spectaculosul peisaj cappadocian distins prin hornurile feerice, orașele subterane în expansiune și al bisericilor săpate în tuf vulcanic, dar și al formelor bizare pe care natura le-a croit în rocă de-a lungul vremii. Turcia Cappadocia Citadela UchisarDatorită locației izolate, Cappadocia a fost vreme îndelungată loc de refugiu pentru creștinii persecutați de legiunile romane, iar între Secolele X și XV a devenit loc de pustnicie pentru mulți monahi. Așa au luat naștere peste 3.000 de biserici săpate în spectaculoasele formațiuni rezultate ca urmare a unor erupții vulcanice. Peisajul selenar a fost ales inclusiv ca loc de filmare pentru unele secvențe din “Războiul stelelor”. Într-un peisaj impresionant, în întregime sculptat de eroziune, vizităm Valea Goreme. Peisajul încărcat de istorie, bisericile cioplite în piatră și formele de relief neobișnuite rezultate în urma erodării, se combină pentru a produce un peisaj Turcia Cappadocia Ortahisaratât natural cât și cultural, cu un aspect neobișnuit. Principalele caracteristici ale acestui peisaj sunt coloanele, pilonii, turnurile și obeliscurile, care ajung până la înălțimea de 40 de metri. Vârful Akdag, rămășița principală a eroziunilor, măsoara 1.325 de metri înălțime și reprezintă caracteristica dominantă a văii. După-amiază va poza pentru dumneavoastră Valea Zelve și orașul subteran Kaymakli, una din cele mai mari așezări subterane din regiune. Vizităm Ortahisar situat la poalele zidurilor contorsionate din tuf vulcanic, în care au fost săpate nenumarate locuințe. Terminăm vizita cu Avanos, un sat situat pe râul Kizilirmak, faimos pentru ceramica și covoarele tradiționale. Ne întoarcem la hotel unde servim cina. Cazare la Hotel Yiltok 4* Cappadocia sau similar.
Ziua 6 | Cappadocia – Konya – Pamukkale
Turcia KonyaMic dejun. În drum spre Pamukkale, ne oprim în Konya fostul oraș al călugărilor musulmani timp de 800 de ani. Astăzi Konya este cel mai religios oraș conservator din Turcia. Vizităm cel mai faimos loc din Konya, Mausoleul Mevlana, un loc de pelerinaj pentru credincioși. Acesta a fondat ordinului sufit al Dervisilor Rotitori, care a fost interzis la sfârșitul anilor 1920. Sosim în Pamukkale – unde, cascada uriașă de travertin natural seamănă cu un mare castel din bumbac. Pamukkale se află pe lista destinațiilor aparținând Patrimoniului Mondial UNESCO. Cină și cazare la Hotel Pam Thermal 4* Pamukkale sau similar.
Ziua 7 | Pamukkale – Izmir
Turcia PamukkaleMic dejun. Vom vizita ruinele de la Hierapolis “Orașul Sacru” și renumitele formațiuni calcaroase. În drum spre Efes vizităm Casa Fecioarei Maria – Turcia Izmirconform tradiției locului, este socotită locul în care Fecioara Maria și-a petrecut ultimii ani ai vieții pământești. Locul, înconjurat de un brâu gros de plante și pomi, este considerat sfânt atât de creștini cât și de musulmani. Sosim în Efes și vizităm orașul vechi și bazilica Sf. Ioan (Sfântul Apostol Ioan și-a petrecut ultimii ani din viață în Efes unde a și scris Evanghelia). Ne întreptăm spre Izmir. Sosim în al treilea oraș ca mărime din Turcia, Izmir, orașul lui Homer și al lui Aristotele Onassis. Cină și cazare la Hotel Aksan 4* Izmir sau similar.
Ziua 8 | Izmir – Canakkale
Turcia Pergamon Templu DionysusMic dejun. Ne îndeptăm către Pergamon (Bergama) – cunoscut pentru producția sa de lână, aur și covoare fine, orașul era un centru cultural important în Grecia antica și Imperiul Roman. Aici a fost inventat pergamentul, deținând o bibliotecă cu peste 200.000 de volume. Vizităm Acropole, Templul lui Traian situat maiestuos pe o colină cu o panoramă plină asupra Bergamii, Altarul lui Zeus, Teatrul și Templul lui Dionysus, cu stop final la Asclepion, un vechi centru medical unde metodele de tratament includeau mersul desculț și terapie prin muzică. După-amiază ne îndreptăm spre Canakkale. Cină și cazare la Hotel Anzac Canakkale 3* sau similar.
Ziua 9 | Canakkale – Istanbul
Turcia Troia Calul TroianMic dejun. Excursia continuă spre Troia – faimoasă pentru legendarul Cal Troian din timpurile frumoasei Elena – Regina Spartei și a prințului Troiei – Paris. Ne îndreptăm către Istanbul. Cazare la Hotel Glorius 4* Istanbul sau similar.
Ziua 10 | Istanbul – București
Mic dejun. Plimbare cu însoțitorul de grup în cartierul Taksim – cea mai modernă și animată zonă a orașului. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Timp liber la dispoziție pentru ultimele cumpărături. Seara transfer la aeroport pentru îmbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK1041 cu destinația București. Decolare din Istanbul la ora 23:05, aterizare la București la ora 24:25. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecare Circuit 07 septembrie și 05 octombrie
Adult in camera dubla 599 €
Adult in camera triplă 579 €
Copil 4-11,99 ani cu 2 adulti 465 €
Adult in camera single 745 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti => Istanbul => Bucuresti, Compania Turkish Airlines
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Transport cu autocarul conform programului excursiei
• Cazare 9 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* si 3* astfel:
– 3 nopti in Istanbul la Hotel Glorius 4* sau similar
– 1 noapte in Ankara la Hotel Sergah Ankara 4* sau similar
– 2 nopti in Cappadocia la Hotel Yiltok 4* sau similar
– 1 noapte in Pamukkale la Hotel Pam Thermal 4* sau similar
– 1 noapte in Izmir la Hotel Aksan 4* sau similar
– 1 noapte in Canakkale la Hotel Anzac Canakkale 3* sau similar
• Demipensiune in Ankara, Cappadocia, Pamukkale, Izmir, Canakkale (6 cine)
• Tururile si excursiile din programul excursiei
• Ghid local insotitor pe toata durata circuitului
Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport si combustibil, 155 €/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
• Asigurarea medicala de calatorie (obligatorie), asigurarea storno
• Excursiile optionale
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program (aprox 130 €/persoana)
• Bacsisurile pentru ghizi locali si soferi (se achita la fata locului ghidului insotitor)

Important: Pentru calatoria in Turcia este necesar Pasaportul valabil minim 6 luni de la retur.

[/wptab]

[wptab name=’Transferuri gratuite‘]

Tarife valabile pentru minim 25 de participanti:

• Sintra, Cabo da Roca, Cascais:
50 €/persoana, Include: transport cu autocar local, ghid local, bilet de intrare la Palatul Regal, vizite conform descrierii.

• Turul istoric al Provinciei Algarve:
60 €/persoana, Include: transport cu autocar local, ghid local, intrare la Fortareata Sagres, Muzeul Antonine si Biserica St. Antony, Castelul Silves.

[/wptab]

[wptab name=’Transferuri gratuite‘]

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

[/wptab]

[wptab name=’Alte informații‘]

Grup minim: 40 pasageri. Supliment pentru grup 30-39 persoane: 25 €/pasager. Pentru un numar mai mic de 30 de participanti pretul excursiei se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.


[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

 

Verifică disponibilitate

Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]