Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Grecia”

”3* All Inclusive”

Glavas Inn Hotel Trikorfo Gerakini Halkidiki scoicăscoicăscoică

Grecia Grecia (Trikorfo)

[wptab name=’Hotel‘]

Glavas Inn Hotel Trikorfo Gerakini Halkidiki 3* | Site oficial
Adresa | Trikorfo, Gerakini 631 00, Halkidiki, Grecia Grecia
Localizare | situat în staţiunea Gerakini, amplasat la doar 50 m distanţă de plajă.
Facilități | Bar, Restaurant, Terasă, Piscină exterioară, Piscină pentru copii, Recepţie 24 h, Wi-Fi, Lounge, Magazin, Loc de joacă pentru copii, Parcare (contra cost), Seif (contra cost).
Camere | Aer condiţionat, TV, Wi-Fi, Frigider, Baie proprie cu cadă/duş, Telefon, Balcon, Uscător de păr.
Prezentare oficială | Glavas Inn Hotel Trikorfo Gerakini Halkidiki

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Glavas Inn Hotel Trikorfo Gerakini Halkidiki 3*
Pentru acest hotel tarifele sunt doar la cerere.

[/wptab]

[wptab name=’Activități Halkidiki‘]
Activitati Halkidiki

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.

1. Thessaloniki, capitala Macedoniei | Salonic, al doilea oraş ca mărime al Greciei concurând ca frumuseţe cu Atena şi Kavala. Se vizitează Biserica Sf. Dumitru, iar apoi putem admira zidurile cetăţii Salonic, Arcul lui Galeriu, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bulevardul Expoziţiei, Portul şi Faleza într-un tur panoramic din autocar. Finalizăm cu o oprire la Turnul Alb – simbolul oraşului. Arcul lui Galerius
2. Excursie la Petralona | Vă invităm să vizitaţi faimoasa peşteră unde au fost descoperite relicve ale omului din Neanderthal, dovedind existenţa unei aşezări preistorice. Admirăm frumoasele stalactite şi stalagmite precum şi urmele primelor vetre de foc făcute de om. Ne vom continua călătoria cu vizitarea oraşelor Nea Moudania şi Afitos unde vom avea timp liber pentru cumpărături şi pentru a servi o cafea tradiţională grecească.
3. Croazieră la Muntele Athos | Ne vom deplasa spre Ouranopolis de unde ne vom îmbarca pe vapor pentru a admira cele mai frumoase mânăstiri bizantine de pe Muntele Sfânt. Primul şi cel mai dezvoltat centru monahal de pe teritoriul Greciei, Muntele Athos poate fi văzut în croaziera pe care o veţi face de-a lungul braţului. Republica monahală cuprinde astăzi şase categorii de aşezăminte monastice: mănăstirile, schiturile, chiliile, colibele, bordeiele şi sihăstriile. Mănăstirile sunt în număr de 20, dintre ele 17 sunt greceşti, una rusească, una sârbească şi una bulgărească. Afitos
4. Excursie la Meteora, loc de ascetism si rugăciune | Descoperiţi mânăstirile deosebite, veritabile muzee bizantine, situate „între cer şi pământ”, în vârful unor stânci gigantice, în formă de turnuri, unice în Europa. Trecerea prin oraşele Larissa, Kalambaka şi Valea Tembi, vizitarea a două dintre mănăstirile complexului, vă vor îmbogăţi spiritual şi cultural.
5. Seara grecească, o petrecere 100% a la grec | Program artistic tradiţional grecesc, unde veţi putea savura mâncărurile şi băuturile specifice acestei ţări şi, mai mult decât atât, veţi putea învăţa câţiva paşi din dansurile tradiţionale: sirtaki şi zorba.
6. Excursie la Waterland | Parc acvatic situat la 18 km de Salonic, recomandat tuturor vârstelor. Aici, veţi găsi tobogane cu apă, de diferite grade de dificultate, piscine cu valuri artificiale şi hidromasaj, bar şi cofetărie şi multă, multă distracţie.

[/wptab]

[wptab name=’Am vizitat!’]

ALTCO Tour 25x14 01 septembrie 2013 | ”Hotel situat aproape de staţiunile Nea Moudania şi Psakoudia. Condiţiile de cazare au fost pe măsură aşteptărilor, prinind o cameră cu vedere la grădină, curăţenia se făcea zilnic, iar lenjeria se schimba o dată la trei zile. Masă a fost în regim all inclusive; la prânz foarte diversificată (7-8 feluri). Plaja de lângă hotel era cu intrare lină în mare şi nisip fin. Personalul hotelului a fost amabil.”; Geanina, Arad; ALTCO Tour ID 25.

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | Glavas Inn Hotel Trikorfo Gerakini Halkidiki 3*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.

[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Glavas Inn Hotel Trikorfo Gerakini Halkidiki nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Glavas Inn Hotel Trikorfo Gerakini Halkidiki. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]