Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Grecia”

”3* Fără masă”

Gorgona Studios Skala Panagia Thassos scoicăscoicăscoică

Grecia Grecia (Thassos)
Transport Individual

[wptab name=’Hotel‘]

Gorgona Studios Skala Panagia Thassos 3* | Site Oficial
Adresa | Skala Panagia, Thassos, Grecia Grecia
Localizare | Gorgona Studios 3*, în traducere Sirena, se află la 150 m de faimoasa plajă din Thassos, Golden Beach, în Skala Panagia. Taverne şi baruri sunt la 350 m de vilă. La 400 m se află un supermarket.
Facilități | Dispune de o curte mare, amenajată foarte frumos cu loc pentru grătar, şi leagăn pentru copii.
Camere | Studiourile sunt echipate cu duş/WC, chicinetă utilată, TV, aer condiţionat GRATUIT, balcon, WI-FI GRATUIT. Prosoape şi curăţenie incluse.
Prezentare oficială | Gorgona Studios Skala Panagia Thassos

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Gorgona Studios Skala Panagia Thassos 3*
Data intrării Tarif /persona in camera dubla STANDARD
01 iun 195 eur
08.iun 195 eur
15.iun 220 eur
22.iun 250 eur STOP
29.iun 250 eur STOP
06.iul 260 eur STOP
13.iul 260 eur STOP
20.iul 290 eur
27.iul 290 eur STOP
03.aug 290 eur STOP
10.aug 290 eur STOP
17.aug 290 eur STOP
24.aug 290 eur
31.aug 260 eur STOP
07.sep 260 eur
14.sep 250 eur
21.sep 195 eur
28.sep 195 eur

[/wptab]

[wptab name=’Activități Thassos’]

Activitati Thassos

 

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.

1. Situl arheologic de la Philippi | Vestigii ce reprezinta trecerea de la epoca Macedoneana la cea Romana (sec. IV i.Hr) dar și perioadele următoare, până la sec. 7 d. Hr. În sit se vizitează: teatrul antic, agora romana, închisoarea Sf. Paul și ruinele primelor biserici creștine. Ruinele antice din Aliki
2. Situl Arheologic Lydia | Locul în care a fost creștinizată prima femeie din Europa de către apostolul Pavel. În apropierea sitului se află Râul Zigaktis cunoscut ca și cel de-al doilea Râu Iordan;
3. Localitatea Kavala | Orașul natal al lui Mehmet Ali (întemeietorul uneia dintre cele mai longevive dinastii otomane și mai apoi Guvernatorul Egiptului, supranumit și „părintele Egiptului modern”). Se vizitează casa și statuia lui Mehmet Ali și nu în ultimul rând Cetatea Kavalei – situată în vârful unei micuțe peninsule aflată în apropierea portului Kavala.
4. Mănăstirea Sf. Arhanghel Mihail | Aici se află unul dintre Sf. Cuie cu care a fost răstignit Iisus Hristos. Mănăstirea are și un magazin cu icoane pictate de maicuțe, apă sfințită, etc.
5. Aliki | Unde se vizitează ruinele a doua temple și ale unei biserici creștine.
6. Golden Beach | Cea mai renumită plajă a insulei Thassos.
7. Localitatea Panagia | Se va vizita o fabrică în care se face uleiul de măsline; veți avea parte de o demonstrație de fabricare a uleiului cu aparatură din anul 1915, apoi veți vizita și fabrica modernă și magazinul de prezentare. Se mai vizitează un magazin în care puteți degusta miere de pin, dulcețuri thassiene și dulcețuri cu miere, toate ecologice. Satul Theologos
8. Turul golfurilor cu vaporul Victoria | În aceasta excursie veti face opriri în unele dintre cele mai frumoase golfuri ale insulei. Se vor face mai multe opriri în diferite golfuri ale insulei pentru sărituri de pe vapor și înot; în una dintre opriri se va putea pescui de pe vapor (se vor distribui undițe și momeală). Turul golfurilor va continua cu o oprire pe o plajă, acolo unde veți avea timp pentru înot și plajă. Excursia se continuă cu înconjorul câtorva insulițe (traseul va fi stabilit de către căpitan, în funcție de vreme și curenți);
9. Seară Grecească în satul Theologos | Veți participa la o seară grecească cu adevarat tradițional thassiană. Cântăreți și muzică bouzouki live, alături de dansatori îmbracati în costume naționale specifice insulei vă vor iniția în tainele folclorului thassian;
10. Lecții de navigare – ”Thassos Saling Academy” | Este probabil mult mai ușor de învățat cum să navigați cu o barcă cu pânze decât vă puteți închipui. Alături de instructori specializați și folosind echipament de siguranță veți fi îndrumați pentru început în a învăța părțile principale ale unei ambarcațiuni cu pânze și modul lor de utilizare (de la vele până la cârmă). Instructorii vă vor învăța regulile de bază în navigare, vă vor arăta cum să vă folosiți de direcția ăn care bate vântul, vă vor învăța cum să manevrați cârma și pânzele în același timp și vă vor învăța să navigați cu barca în larg, iar mai apoi să reveniți pe plajă.

[/wptab]

[wptab name=’Am vizitat!’]

ALTCO Tour 25x14 03 august 2016 | ”Camerele spaţioase, aer condiţionat inclus în preţ, curăţenie o dată la 3 zile, schimbarea prosoapelor zilnic, wifi gratis, barbeque în curte gratis, personal amabil, locaţie bună, zonă liniştită, recomandat în special pentru familiile cu copii, doritoare de linişte şi relaxare, aproape de plaja cu nisip Golden Beach, intrare lină în mare, nisip fin, zonă cu mare liniştită.”; Daniel, Arad; ALTCO Tour ID 109.

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | Gorgona Studios Skala Panagia Thassos 3*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.

[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care hotelul Gorgona Studios Skala Panagia Thassos nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial al hotelului Gorgona Studios Skala Panagia Thassos. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]