Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Grecia”

”3* All Inclusive”

Halkidiki Palace Hotel Hanioti Kassandra scoicăscoicăscoică

Grecia Grecia (Hanioti)
Autocar din toată țara

Halkidiki Palace Hotel Hanioti Kassandra 3* | Site Oficial
Adresa | Hanioti, 63085 Kassándra, Halkidiki, Grecia Grecia
Localizare | Halkidiki Palace 3* este situat pe peninsula Kassandra din Halkidiki, la 2 km de staţiunea Hanioti, hotelul se află la aproximativ 400 de metri de plajă. La aproximativ 2 km distanţă se află şi staţiunea Polichrono.
Facilități | Halkidiki Palace Hotel, renovat în 2011, este un loc perfect pentru toţi cei care caută o vacanţă de relaxare. Recepţie, restaurant, snack bar, caffe bar, acces internet Wi-Fi în spațiile publice gratuit, salon cu TV, seif (contra cost – 10 €/săptămână), piscină exterioară semiolimpică pentru adulţi cu o adâncime ce variază între 1 și 3 m, piscină pentru copii adiacentă de 80 cm adâncime, bar la piscină, grădină frumos amenajată, loc de joacă pentru copii, teren de tenis şi parcare în limita locurilor disponibile.
Camere | Camerele hotelului Halkidiki Palace 3* sunt împărţite în trei clădiri, clădirea centrală (care găzduieşte recepția și restaurantul) și două clădiri autonome. Acestea dispun de aer condiționat (gratuit în iulie și august), TV, telefon, mini-bar (inclus în preţ), uscător de păr, baie cu duş sau cadă și balcon/terasă.
Prezentare oficială | Halkidiki Palace Hotel Hanioti Kassandra

Plecare București Cluj-Napoca Timișoara Iași
Data 08 Septembrie 2017 08 Septembrie 2017 08 Septembrie 2017 08 Septembrie 2017
Adult în Standard Room *338 € *368 € *338 € *363 €

* Tarifele afișate sunt valabile la momentul publicării pe site, fiind parte din anumite oferte speciale. La cerere se pot realiza oferte si pentru alte intervale și tipuri de cameră.
** Pentru plecări din alte localități (Craiova, Arad, Ploieşti, Oradea, Slatina, Piteşti, Orșova, Drobeta Turnu Severin, Buzău, Câmpina, Deva, Lugoj, Caransebeş, Reşiţa, Râmnicu Vâlcea, Focşani, Brăila, Brașov, Sinaia, Galaţi, Baia Mare, Satu Mare, Sibiu, Bacău, Târgu Mureș, Bistrița, Sighișoara, Constanţa, Suceava, Piatra Neamț, Turda, Luduș, Iernut, Sebeş, Alba Iulia), tarifele se oferă doar la cerere.
 
Servicii incluse:
• Bilet autocar cursă charter: București/Cluj/Timișoara/Iași – Halkidiki – București/Cluj/Timișoara/Iași;
• Însoţitor de grup din partea agenţiei (la autocar) şi asistenţă turistică;
• 7 nopți cazare;
• Masa: All Inclusive;
 
Nu sunt incluse:
• Taxele de intrare la obiectivele turistice;
• Alte taxe și cheltuieli personale;
• Programe opționale;
• Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno.

Activitati Halkidiki

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.

1. Thessaloniki, capitala Macedoniei | Salonic, al doilea oraş ca mărime al Greciei concurând ca frumuseţe cu Atena şi Kavala. Se vizitează Biserica Sf. Dumitru, iar apoi putem admira zidurile cetăţii Salonic, Arcul lui Galeriu, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bulevardul Expoziţiei, Portul şi Faleza într-un tur panoramic din autocar. Finalizăm cu o oprire la Turnul Alb – simbolul oraşului. Arcul lui Galerius
2. Excursie la Petralona | Vă invităm să vizitaţi faimoasa peşteră unde au fost descoperite relicve ale omului din Neanderthal, dovedind existenţa unei aşezări preistorice. Admirăm frumoasele stalactite şi stalagmite precum şi urmele primelor vetre de foc făcute de om. Ne vom continua călătoria cu vizitarea oraşelor Nea Moudania şi Afitos unde vom avea timp liber pentru cumpărături şi pentru a servi o cafea tradiţională grecească.
3. Croazieră la Muntele Athos | Ne vom deplasa spre Ouranopolis de unde ne vom îmbarca pe vapor pentru a admira cele mai frumoase mânăstiri bizantine de pe Muntele Sfânt. Primul şi cel mai dezvoltat centru monahal de pe teritoriul Greciei, Muntele Athos poate fi văzut în croaziera pe care o veţi face de-a lungul braţului. Republica monahală cuprinde astăzi şase categorii de aşezăminte monastice: mănăstirile, schiturile, chiliile, colibele, bordeiele şi sihăstriile. Mănăstirile sunt în număr de 20, dintre ele 17 sunt greceşti, una rusească, una sârbească şi una bulgărească. Afitos
4. Excursie la Meteora, loc de ascetism si rugăciune | Descoperiţi mânăstirile deosebite, veritabile muzee bizantine, situate „între cer şi pământ”, în vârful unor stânci gigantice, în formă de turnuri, unice în Europa. Trecerea prin oraşele Larissa, Kalambaka şi Valea Tembi, vizitarea a două dintre mănăstirile complexului, vă vor îmbogăţi spiritual şi cultural.
5. Seara grecească, o petrecere 100% a la grec | Program artistic tradiţional grecesc, unde veţi putea savura mâncărurile şi băuturile specifice acestei ţări şi, mai mult decât atât, veţi putea învăţa câţiva paşi din dansurile tradiţionale: sirtaki şi zorba.
6. Excursie la Waterland | Parc acvatic situat la 18 km de Salonic, recomandat tuturor vârstelor. Aici, veţi găsi tobogane cu apă, de diferite grade de dificultate, piscine cu valuri artificiale şi hidromasaj, bar şi cofetărie şi multă, multă distracţie.

ALTCO Tour 25x14 01 august 2015 | ”Foarte mulţumiţi! Hotel curat, potrivit pentru familii cu copii, plajă cu intrare lină în mare, dar pe alocuri cu pietricele, mâncare bună, diversificată. Recomandăm cu încredere.”; Carmen, Arad; ALTCO Tour ID 92.

Verifică disponibilitate | Halkidiki Palace Hotel Hanioti Kassandra 3*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care hotelul Halkidiki Palace Hotel Hanioti Kassandra nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial al hotelului Halkidiki Palace Hotel Hanioti Kassandra. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!