Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Grecia”

”5*, Demipensiune”

Helona Resort Hotel Kardamena Kos Grecia scoicăscoicăscoicăscoicăscoică

Grecia Grecia (Kos)
Avion din București

[wptab name=’Hotel‘]

Helona Resort Hotel Kardamena Kos Grecia 5* | Site Oficial
Adresa | Kardamena, 853 02 Kos, Grecia Grecia
Localizare | Helona Resort este situat pe plajă la 4 km de centrul staţiunii Kardamena, 11 km de aeroport şi 31 km de oraşul Kos.
Facilități | snack bar, restaurant principal, restaurant a la carte, piscină exterioară, piscină interioară, SPA şi centru wellness, masaj, salon de înfrumuseţare, spălătorie/ curăţătorie, schimb valutar, magazin suveniruri, închirieri auto, fax, lift, aer condiţionat, grădină, terasă la soare, parcare, cameră bagaje, lift, teren tenis, fitness, cameră jocuri, tenis de masă, sporturi nautice, darts, ciclism, scufundări, volei plajă. Facilităţi copii: teren de joacă, meniu copii, piscină, scaune copii; plajă de nisip. Şezlongurile şi umbrelele sunt contra cost.
Camere | dotate cu: baie proprie cu cadă/duş, aer condiţionat, papuci şi halat, TV plat, uscător de păr, internet (contra cost), ceai/cafea, minibar (contra cost), seif (contra cost), canapea. Paturile suplimentare sunt canapele de 1,70 m lungime în camerele duble şi 1,90 m lungime în camerele family.
Prezentare oficială | Helona Resort Hotel Kardamena Kos Grecia

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Helona Resort Hotel Kardamena Kos Grecia
Zbor din București 09 septembrie 2017
Adult în cameră Double Standard Deluxe *721 €

* Tarifele afișate sunt valabile la momentul publicării pe site, fiind parte din anumite oferte speciale. La cerere se pot realiza oferte si pentru alte intervale și tipuri de cameră.
 
Servicii incluse:
• Cazare 7 nopţi;
• Masa: Demipensiune;
• Transport avion;
• Taxa de aeroport;
• Transfer aeroport – hotel – aeroport;
 
Nu sunt incluse:
• Taxele de intrare la obiectivele turistice;
• Alte taxe și cheltuieli personale;
• Programe opționale;
• Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno.
 

Informații zbor București – Kos – București 2017
Plecări în fiecare zi de Sâmbătă în perioada 17.06 – 23.09.2017
* Orarul de zbor poate suferi modificări.
Varianta exactă va fi disponibilă cu câteva zile înainte de plecare.

[/wptab]

[wptab name=’Activități Kos‘]

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.

1. Turul insulei Kos | Acesta este modul perfect de a cunoaşte tot ceea ce are insula de oferit. Vom explora frumuseţea naturală a insulei Kos în timp ce ghizii ne vor oferi informaţii despre istoria, mitologia şi tradiţiile zonei. Călătoria noastră porneşte de la copacul lui Hipocrate unde, conform legendei, părintele medicinei moderne a predat şi practicat medicina. Chiar în faţa arborelui se află ruinele castelului medieval, construit în 1748 de cavalerii Sfântului Ioan. Următoarea oprire va fi la templul dedicat lui Asclepios, zeul medicinii în Grecia Antică. Kos Templu dedicat lui Asclepios zeul medicinii în Grecia Antică Excursia noastră ne poartă în continuare spre satele tradiţionale montane unde vom face o scurtă pauză pentru a savura o cafea şi pentru cumpărături în magazinele tradiţionale. Vom vizita satul Antimachia, amplasat în centrul insulei, precum şi o moară de vânt funcţională şi în prezent. În continuare turul nostru ne conduce spre unele dintre cele mai frumoase staţiuni ale insulei, Kefalos unde vom avea timp liber pentru servirea mesei de prânz şi Kardamena unde ne vom plimba pe străduţele înguste ale acestui sat pitoresc. Cu siguranţă aceasta va fi o zi de neuitat în care insula ne va dezvălui cele mai ascunse secrete.
2. Croaziera celor 3 insule (Kalymnos – Pserimos – Plati) | Croaziera porneşte din portul oraşului Kos şi se desfăşoară cu o ambarcaţiune tradiţională de lemn (kaki). Ne vom opri pentru 2 ore în pitorescul oraş Pothia, de pe celebra insulă Kalymnos unde vom fi fascinaţi de atmosfera plină de viaţă a acestui port şi de casele mici multicolore amplasate pe dealurile ce-l străjuiesc. Vom avea şansa să observăm cum sunt procesaţi bureţii naturali şi să ascultăm poveştile celor care îi colectează. A două oprire va fi pe insula pustie Plati. Aici vom înota în apele cristaline ce o înconjoară în timp ce echipajul vaporaşului ne pregăteşte un prânz barbeque. Ultima insulă inclusă în excursia noastră este Pserimos, unde vom avea opţiunea să ne răsfăţăm pe plajele de nisip sau să savurăm o binemeritată băutură într-una dintre cafenelele primitoare.
3. Turul orașului Kos | Vom începe turul cu vizitarea cetăţii antice, vom pătrunde în vechea agora şi ne vom îndrepta spre Copacul lui Hipocrate, cel mai vechi arbore din Europa. Kos copacul lui Hipocrate Călătoria în lumea lui Hippocrate durează aproximativ o ora şi este urmată de o incursiune în viată sportivă a vechii Grecii şi de un tur al termelor, băile romane publice. Plimbându-ne pe străduţele înguste ale oraşului vechi vom ajunge în Piața Libertăţii, piaţa centrală a oraşului, înconjurată de clădiri italiene ca Muzeul (Palatul Italian din 1936), Agora (Piaţa) şi Biblioteca.
4. Croazieră pe insula Nisyros | Călătorind în jurul ţărmului insulei Kos vom descoperi în depărtare magica insulă Nisyros. Ajunşi pe acest tărâm fantastic vom fi întâmpinaţi de peisaje spectaculoase ce ne vor însoţi în călătoria noastră spre craterul vulcanului. Aici peisajul se schimbă şi pentru câteva minunte vom avea impresia că am păşit pe Lună. Vom simţi forţa extraordinară a magmei ce clocoteşte sub picioarele noastre şi vom asista la spectacolul oferit de vulcanii noroioşi. Insula Kalymnos orașul port Pothia Pe drumul de întoarcere, la o altitudine de 50 m, vom întâlni Mănăstirea Maicii Domnului din Peşteră, o adevărată bijuterie arhitecturală şi punct de belvedere spre coasta estică a insulei. Excursia se încheie cu o masă de prânz într-una dintre tavernele tradiţionale şi cu o plimbare pe străduţele înguste şi pietruite ale oraşului port Mandraki.
5. Seară grecească | Ei bine, aţi ajuns în Grecia şi trebuie să ştiţi că nimic nu este mai distractiv ca o seară tradiţională grecească în ritmuri de bouzouki şi în paşi de sirtaki. În Kos petrecerea este organizată în satul Zia, un loc minunat cu cel mai spectaculos apus de soare din insulă. În timp ce vom savura mâncăruri tradiţionale greceşti vom fi încântaţi de succesiunea de dansuri tradiţionale prezentate de o trupă de dansatori profesionişti.
6. Turcia – Bodrum | O vacanţă în Kos nu este completă fără vizitarea ţării vecine, Turcia. Un ferry boat ne va purta spre oraşul Bodrum, străjuit de dealuri şi renumit pentru castelul său impozant ce domină golful. Vom avea timp liber pentru cumpărături, vizitarea castelului sau mausoleului. Vom fi ademeniți cu un ceai de mere tradiţional de proprietarii magazinelor şi nu vom pleca până nu vom negocia cel mai bun preţ pentru produsul dorit. Pentru vizitarea Turciei este necesar pașaportul.

[/wptab]

[wptab name=’Am vizitat!’]

ALTCO Tour 25x14

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | Helona Resort Hotel Kardamena Kos Grecia 5*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.

[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Helona Resort Hotel Kardamena Kos Grecia nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Helona Resort Hotel Kardamena Kos Grecia. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]