Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Montan”

”4* Mic Dejun”

Hotel Alpin Resort Spa Poiana Brasov 5fulgi5fulgi5fulgi5fulgi

România România (Poiana Brașov)

[wptab name=’Hotel‘]

Hotel Alpin Resort Spa Poiana Brasov 4* | Site Oficial
Adresă | 500001 Poiana Brașov, Brașov, România România
Localizare | Situat în centrul staţiunii Poiana Brașov, înconjurat de un peisaj natural şi privelişti montane magnifice, se află la doar 10 minute de mers pe jos de pârtiile de schi;
Facilități | centru spa, piscină, vistrarium spa, saună, jacuzzi, sală de fitness şi forţă, săli de conferinţă cu internet gratuit prin cablu şi wireless, restaurante (Gatsby, “À Propos”, Forest Lounge, Tosca – decorat în stil clasic); Adolescent Club Alpin, un loc special, în care adolescenţii se pot juca Wii, hochei, tenis de masă sau biliard.
Camere | dotate cu televizor/plasmă, telefon internaţional, minibar, internet prin cablu şi wi-fi , jacuzzi, terase , grupuri sanitare cu cadă şi uscător de păr, iar mobilierul din lemn masiv a fost atent ales pentru confortul oaspeţilor.
Prezentare oficială | Hotel Alpin Resort Spa Poiana Brașov 4*

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Hotel Alpin Resort Spa Poiana Brașov 4*
Pentru acest hotel tarifele sunt doar la cerere.

[/wptab]

[wptab name=’Am vizitat!’]

ALTCO Tour 25x14

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | Hotel Alpin Resort Spa Poiana Brașov 4*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.

[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Hotel Alpin Resort Spa Poiana Brasov nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Hotel Alpin Resort Spa Poiana Brasov. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]