Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Schi Austria”

”3* Demipensiune”

Hotel Alte Post Bischofshofen Salzburg 5fulgi5fulgi5fulgi

Austria Austria (Bischofshofen)

Hotel Alte Post Bischofshofen Salzburg 3* | Site Oficial
Adresă | Alte Bundesstraße 3-5, 5500 Bischofshofen, Salzburg, Austria Austria
Localizare | în centrul staţiunii Bischofshofen, gazda campionatului mondial de ski jumping. Mai multe regiuni de ski sunt accesibile în numai 15 minute cu skibus: Muhlbach / Dienten /Maria Alm / Hinterthal Hochkonig, Ski Amade, St. Johann Im Pongau, Alpendorf cu conexiune către Wagrain sau Flachau. Staţia de skibus se află la 150 m distanţă (plecări de 2 ori dmineața: 08:15 şi 09:15 şi de 2 ori seara). Oraşul Salzburg se află la doar 50 km distanţă.
Facilități | restaurant mare cu capacitate 300 pers (în hotel Gasthof Schutzenhof), bar, salon de zi. Wellness: acces la centrul Spa (nou) al hotelului Gasthof Schutzenhof (situat chiar lângă Alte Post): saună finlandeză, bio-saună, baie de aburi, zonă de relaxare;
Camere | cu baie proprie, uscător de păr, mobilier nou, radio, telefon, tv satelit, Wi-fi.
Prezentare oficială | Hotel Alte Post Bischofshofen Salzburg 3*

Hotel Alte Post Bischofshofen Salzburg 3*
De la Pana la Camera Dubla Single Tip masa Min nopti
27/12/2017 05/01/2018 74.29 € 90.29 € Demipensiune 7
06/01/2018 30/04/2018 70.00 € 86.00 € Demipensiune 1
* Tarif in euro/persoana/noapte cu Demipensiune

Taxa de statiune: 1,2 euro/persoana/zi (plata la fata locului);

Verifică disponibilitate | Hotel Alte Post Bischofshofen Salzburg 3*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Hotel Alte Post Bischofshofen Salzburg nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Hotel Alte Post Bischofshofen Salzburg. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!