Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Schi Austria”

”3* Demipensiune”

Hotel Aurach Kitzbühel Tirol 5fulgi5fulgi5fulgi

Austria Austria (Kitzbühel)

Hotel Aurach Kitzbühel Tirol 3* | Site Oficial
Adresă | Paß-Thurn-Straße 2, 6371 Aurach bei Kitzbühel, Tirol, Austria Austria
Localizare | La 850 m altitudine hotelul se află la 2 km depărtare de centrul localităţii montane Aurach, aproximativ 3 km sud depărtare de staţiunea Kitzbuehel şi 5 kilometri depărtare de Jochberg. Skibus-ul gratuit se află la aproximativ 300 de metri depărtare de hotel.
Facilități | recepţie, sală club cu TV, zonă de jocuri cu biliard, tenis de masă, joc dart, restaurant cu bar şi o zonă de lounge cu şemineu, cameră de depozitare ptr. echipamentul sportiv. Masă: demipensiune – mic dejun bufet, cină meniu (3 feluri, la alegere). Observaţii: conexiune Wi-Fi în recepţie şi lounge; folosire saună 6 zile pe săptămâna (Duminică-Vineri);
Camere | sat-tv, duş/wc, uscător de păr, parţial balcon. Mărimea camerei DBL este de 20 m², camere DBL+ 1-2 Extra-Bed (canapea extensibilă) de 22 m², camera single 15 m².
Prezentare oficială | Hotel Aurach Kitzbühel Tirol 3*

ALTCO Tour 25x14

Verifică disponibilitate | Hotel Aurach Kitzbühel Tirol 3*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Hotel Aurach Kitzbühel Tirol nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Hotel Aurach Kitzbühel Tirol. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!