Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Schi Franța”

”3* Demipensiune”

Hotel Bellier Val D’Isère 5fulgi5fulgi5fulgi

Franța Franța (Val D’Isère)

Hotel Bellier Val D’Isère 3* | Site Oficial
Adresă | Rue du Coin, 73150 Val D’Isère, Franța Franța
Localizare | Situat în Val d’Isere, Hotelul Bellier se află la 50 de metri de instalaţiile de schi şi la 400 de metri de centrul orăşelului. Hotelul are vedere la pârtiile unde s-a desfăşurat Campionatul Mondial de Schi Alpin din 2009.
Facilități | După o zi frumoasă la schi, va puteţi relaxa în fața şemineului sau vă puteţi bucură de o băutură la alegere în barul hotelului. De asemenea, vă puteţi relaxa cu o sesiune de saună (gratuit). Restaurantul hotelului serveşte preparate delicioase tradiţionale. De asemenea personalul de la recepţia hotelului este bucuros să vă ajute în orice situaţie. Acesta vă poate ajuta cu servicii de baby sitting sau chiar vă pot rezerva lecţiile dvs de schi.
Camere | distribuite pe două etaje şi acestea sunt accesibile numai pe scări (fără lift). Hotelul oferă camere duble, single sau de familie, cu duş sau cadă cu vedere la munte sau la staţiune. Toate sunt dotate cu telefon şi TV prin satelit şi sunt decorate în stil tradiţional.
• Single: cameră cu un pat pentru o persoană, baie cu duş şi toaletă.
• Cameră dublă 1: camera cu paturi twin, baie cu duş, toaletă.
• Cameră dublă 2: camera cu paturi twin sau pat dublu, baie cu duş, toaletă şi vedere spre vest.
• Cameră dublă 3: camera cu paturi twin, baie cu duş, toaletă, balcon cu vedere spre sud.
• Suită 2,3 sau 4 persoane: cameră cu paturi twin sau paturi duble, baie duş sau cadă, toaletă.
Prezentare oficială | Hotel Bellier Val D’Isère 3*

Hartă schi Regiunea Espace Killy

Hartă schi Regiunea Espace Killy
 

Espace Killy
”Regiunea de ski pentru câştigători!”
Numele celei mai vechi regiuni de ski din Alpii Francezi spune totul. Numită după Jean-Claude Killy, triplu câştigător al Jocurilor Olimpice de la Grenoble din anul 1968, staţiunea este descrisă oficial că fiind „Le plus bel espace de ski du monde“, care înseamnă “cea mai frumoasă zona de schi din lume” cuprinde trei munţi şi două văi, şi este formată din două regiuni de ski Val d’Isère şi Tignes. Domeniul schiabil este generos, de la pârtii pentru începători, la niveluri avansate.
2 Gheţari, un total de 156 de pârtii interminabile din care 23 pârtii verzi, 66 albastre, 40 roşii şi 27 negre, excelent pregătite pentru orice nivel, oferă o varietate suficientă. Aproape 90 de teleschiuri transporta turiştii către părţii rapid şi convenabil.
Nenumărate pârtii off-piste, pârtii glaciare de pe Gheţarul Motte Grande, pante prin pădure şi pârtii de renume mondial la Rocher de Bellevarde în Val d’Isère, o atmosfera cosmopolită şi relaxantă, atrag an de an o mulţime de schiori şi pasionaţi de snowboard în cea mai frumoasă regiune de ski din lume!
Acces: cele mai apropiate aeroporturi sunt cele din Lyon, Geneva(Elveţia), Chambery, Grenoble, Torino(Italia), Paris. Există zboruri directe din România către Paris, Lyon şi Geneva. Traseul cu maşină este următorul: pe autostrada A43 direcţia Albertville, continuaţi pe N90 până în Moûtiers şi apoi urmaţi indicatorul Bourg Saint Maurice şi D902, direcţia Tignes sau Val d’Isère.
Acces Tignes: Autostrada A43 direcţia Albertville, continuaţi pe N90 până în Moûtiers,apoi urmăriţi indicatorul Bourg Saint Maurice şi D902, direcţia Tignes.
Acces Val d’Isère: Autostrada A43 direcţia Albertville, continuaţi pe N90 până în Moûtiers, apoi urmăriţi indicatorul Bourg Saint Maurice şi D902, direcţia Val d’Isère.
Val D’Isere
”Tradiţia întâlneşte inovaţia!”
Cel mai distinct dintre vârfurile montane este fără îndoială Motte Grande la 3656 de metri, ale cărui pante sunt cele mai mari din această regiune de ski. Nu fără motiv, cele mai multe concursuri de ski alpin de Cupă Mondială au loc în fiecare an – în mod tradiţional în jurul lunii decembrie – pe pârtiile din jurul staţiunii Val D’Isère.
De la Jocurile Olimpice de la Albertville, în februarie 1992, o pârtie din Val D’Isére a devenit, de asemenea, o legendă “Bellevarde”, o pârtie care a fost proiectată special de fostul campion mondial elveţian Bernhard Russi. Faimosa secţiune “Ancolie” este de asemenea o necesitate pentru fiecare schior.

ALTCO Tour 25x14

Verifică disponibilitate | Hotel Bellier Val D’Isère 3*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Hotel Bellier Val D’Isère nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Hotel Bellier Val D’Isère. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!