Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Schi Austria”

”4* Demipensiune”

Hotel Berghof Innerkrems Carintia 5fulgi5fulgi5fulgi5fulgi

Austria Austria (Innerkrems)

Hotel Berghof Innerkrems Carintia 4* | Site Oficial
Adresă | Innerkrems 2, 9862 Kremsbrücke, Carintia, Austria Austria
Localizare | hotelul se află în mijlocul regiunii de ski Innerkrems, chiar lângă pârtii şi lifturi, dar şi lângă şcoala şi grădiniţa de schi. Schi busul opreşte chiar lângă hotel.
Facilități | acces la internet în zona recepţiei, lift, restaurant, cafenea, terasă însorită spaţioasă, sală pentru servirea meselor, cameră pentru depozitarea schiurilor (încălzită), saună finlandeză, solarium, sală fitness, tenis de masă. Contra cost: masaj, solarium, pistă de bowling, jacuzzi, internet wireless, halat de baie. Masă: mic dejun – bufet, cină – meniu la alegere, cu bufet la salate, săptămânal cină tematică. Observaţii: la faţa locului se plăteşte taxa locală (1.95 eur/persoană/zi). Sunt acceptate animalele de companie (plata la faţa locului, 6 eur/zi, fără mâncare). Ziua hotelieră începe între 14:00 – 19:00 şi se încheie cel târziu la 11:00
Camere | baie (duş, WC, uscător de păr), încălzire, radio, TV, telefon, seif. Cameră tip B (20 mp, maxim 2 persoane) are balcon. Cameră Tip C3 (25 mp, maxim 2 adulţi + 1 copil sau 3 adulţi).
Prezentare oficială | Hotel Berghof Innerkrems Carintia 4*

ALTCO Tour 25x14

Verifică disponibilitate | Hotel Berghof Innerkrems Carintia 4*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Hotel Berghof Innerkrems Carintia nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Hotel Berghof Innerkrems Carintia. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!