Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Cazări individuale”

”4*, Mic Dejun”

Hotel Duo Praga Cehia scoicăscoicăscoicăscoică

Cehia Cehia (Praga)

Hotel Duo Praga Cehia 4* | Site Oficial
Adresa | Teplická 492, 190 00 Prague 9, Cehia Cehia
Localizare | situat în ”inima” Europei, la doar 10 minute de centrul orașului Praga.
Facilități | check-în 24 de ore, restaurant (deschis pentru mic dejun tip bufet suedez), bar, salon de înfrumuseţare, biliard, business centre, coffee shop, schimb valutar, lift, centru de fitness, coafor, piscină interioară – acces gratuit, acces internet, colţ internet, serviciu de spălătorie, salon, birou informaţii turism.
Camere | dotate cu aer condiţionat, mobilier din lemn trandafiriu, birou, scaune, masă, lămpi, covoare roşii, draperii cu model portocaliu, cafea / ceai; băile moderne sunt dodate fie cu cadă cu duş portabil sau numai cu dus standard fără cabină.
Prezentare oficială | Hotel Duo Praga Cehia

Hotel Duo Praga Cehia 4*
Pentru acest hotel tarifele sunt doar la cerere.

ALTCO Tour 25x14 01 Decembrie 2016 | ”Hotelul se află la aproximativ 8 km de centrul orașului Praga, fiind situat foarte aproape de Tesco, un mall uriaș. Camere spatioase, cu un ambient plăcut, și bine încălzite (24 de grade); în cameră am avut la dispoziție ceai, cafea și fierbător, frigider, televizor, baia mare dotată cu produse de igienă personală; piscină interioară care era cu apă caldă, deschisă de dimineața până seara târziu la orele 22:00. La restaurant, micul dejun diversificat cu fresh-uri, cașcaval, lapte, șuncă, cafea, dulceață, etc.; Hotelul nu are parcare gratuită – se plătește 15 euro/zi. După părerea noastră, chiar dacă acest hotel este clasificat la 4*, categoria sa reală este de 3* renovat. Moneda de circulație favorabilă pentru cei ce vizitează Praga este euro, pentru că paritatea koroane (moneda națională a Cehiei)/euro este în defavoarea turiștilor, comercianții primind doar bancnote de euro, nu și monede. Pentru o vizită de câteva zile în Praga, recomandăm cu încredere acest hotel.”; Ștefania, Timișoara; ALTCO Tour ID 153.

Verifică disponibilitate | Hotel Duo Praga Cehia 4*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Hotel Duo Praga Cehia nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Hotel Duo Praga Cehia. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!