Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Schi Austria”

”3* Demipensiune”

Hotel Gasthof Götznerhof Götzens Tirol 5fulgi5fulgi5fulgi

Austria Austria (Götzens)

[wptab name=’Hotel‘]

Hotel Gasthof Götznerhof Götzens Tirol 3* | Site Oficial
Adresă | Kirchstraße 37, 6091 Götzens, Tirol, Austria Austria
Localizare | pensiunea se află la 300 m de centrul localităţii Goetzens, în regiunea de schi Axamer Lizum, la 8 km de Innsbruck şi de pârtiile de schi Axamer Lizum (1500 m altitudine). Staţia de schibus este im faţă hotelului, iar centrul de agrement cu saună/solarium, restaurant, curling, piscină, se află la 2 km.
Facilități | restaurant, bar, cafenea, saună, solarium, whirlpool (gratuit între 16:00-21:00), disco-bar, parcare, sală de depozitare a echipamentului sportiv, uscător pentru schiuri. Masă: demipensiune (mic dejun bufet, cină-meniu);
Camere | baie (duş, WC), radio, seif, telefon, TV, unele au balcon.
Prezentare oficială | Hotel Gasthof Götznerhof Götzens Tirol 3*

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

[/wptab]

[wptab name=’Am vizitat!’]

ALTCO Tour 25x14

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | Hotel Gasthof Götznerhof Götzens Tirol 3*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.

[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Hotel Gasthof Götznerhof Götzens Tirol nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Hotel Gasthof Götznerhof Götzens Tirol. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]