Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Schi Austria”

”3* Fără Masă”

Hotel Gasthof Mitterhof Gerlos Zillertal Arena Tirol 5fulgi5fulgi5fulgi

Austria Austria (Gerlos)
[wptab name=’Hotel‘]

Hotel Gasthof Mitterhof Gerlos Zillertal Arena Tirol 3* | Site Oficial
Adresă | Gerlos 206, 6281 Gerlos, Zillertal Arena, Austria Austria
Localizare | în valea Zillertal, în centrul staţiunii Gerlos, la 1 km de instalaţiile de transport pe cablu. Staţia de skibus se află în faţă pensiunii.
Facilități | salon pentru mic dejun, centru Spa cu saună finlandeză, baie de aburi, saună infraroşu, masaj (contra cost), Internet Wireless în lobby, spaţiu depozitare echipament de ski, parcare;
Apartamente | pentru 4 pers, compus dintr-un dormitor separat cu duş şi grup sanitar, living cu paturi supraetajate şi canapea, TV, bucătărie complet echipată cu maşină de spălat vase, cuptor cu microunde, cafetieră, frigider, plită.
Prezentare oficială | Hotel Gasthof Mitterhof Gerlos Zillertal Arena Tirol 3*

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

[/wptab]

[wptab name=’Am vizitat!’]

ALTCO Tour 25x14

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | Hotel Gasthof Mitterhof Gerlos Zillertal Arena Tirol 3*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.

[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Hotel Gasthof Mitterhof Gerlos Zillertal Arena Tirol nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Hotel Gasthof Mitterhof Gerlos Zillertal Arena Tirol. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]