Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Schi Austria”

”3* Demipensiune”

Hotel Gasthof Schutzenhof Bischofshofen Salzburg 5fulgi5fulgi5fulgi

Austria Austria (Bischofshofen)

Hotel Gasthof Schutzenhof Bischofshofen Salzburg 3* | Site Oficial
Adresă | Oberer Stadtplatz 1-2, 5500 Bischofshofen, Salzburg, Austria Austria
Localizare | în centrul staţiunii Bischofshofen, gazda campionatului mondial de ski jumping, mai multe regiuni de ski fiind accesibile la numai 10-20 min de mers cu maşina. De exemplu: St. Johann Im Pongau , Alpendorf cu conecțiune către Wagrain, Flachau şi Hochkonig.
Facilități | hotel renovat 2010 cu mai multe săli de restaurant cu o capacitate totală de 300 persoane, bar, salon de zi, loc de joacă pentru copii, spaţiu depozitare echipament de schi, bază wellness nouă cu bio saună, baie cu aburi,cameră de relaxare, terasă, parcare;
Camere | cu baie proprie, uscător de păr, mobilier nou, radio, telefon, tv satelit, acces gratuit WLAN-internet.
Prezentare oficială | Hotel Gasthof Schutzenhof Bischofshofen Salzburg 3*

ALTCO Tour 25x14

Verifică disponibilitate | Hotel Gasthof Schutzenhof Bischofshofen Salzburg 3*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Hotel Gasthof Schutzenhof Bischofshofen Salzburg nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Hotel Gasthof Schutzenhof Bischofshofen Salzburg. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!