Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Schi Austria”

”4* Demipensiune”

Hotel Gutjahr Abtenau Salzburg 5fulgi5fulgi5fulgi5fulgi

Austria Austria (Abtenau)
[wptab name=’Hotel‘]

Hotel Gutjahr Abtenau Salzburg 4* | Site Oficial
Adresă | Markt 187, 5441 Abtenau, Salzburg, Austria Austria
Localizare | Hotelul Gutjahr se află într-o zonă liniştită şi totodată centrală a staţiunii Abtenau, un orăşel de vis în Lammertal, aflat la 710 metri altitudine.
Facilități | parcare, restaurant, Centru Spa (piscină interioară, saună panoramică, fitness, solar);
Camere | oferă confort de înaltă calitate, fiind dotate cu mobilier din lemn masiv, baie sau duş, uscător de păr, cablu TV, radio, telefon şi seif. La cerere putem oferi şi apartamente în clădirea anexă. Duble 24 mp: max 2 pers; duble 28 mp: max 3 pers; duble 35 mp: max 4 pers; duble 40 mp: max 5 pers.
Prezentare oficială | Hotel Gutjahr Abtenau Salzburg 4*

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

[/wptab]

[wptab name=’Am vizitat!’]

ALTCO Tour 25x14

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | Hotel Gutjahr Abtenau Salzburg 4*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.

[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Hotel Gutjahr Abtenau Salzburg nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Hotel Gutjahr Abtenau Salzburg. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]