Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Schi Austria”

”4* Demipensiune”

Hotel Harmony Kirchheimerhof Bad Kleinkirchheim Carintia 5fulgi5fulgi5fulgi5fulgi

Austria Austria (Bad Kleinkirchheim)
[wptab name=’Hotel‘]

Hotel Harmony Kirchheimerhof Bad Kleinkirchheim Carintia 4* | Site Oficial
Adresă | Maibrunnenweg 37, 9546 Bad Kleinkirchheim, Carintia, Austria Austria
Localizare | hotelul este situat central, în Bad Kleinkirschheim, foarte aproape de pârtii şi de liftul Maibrunn şi băile termale St. Kathrein. Hotelul este un hotel wellness.
Facilități | recepţie, restaurant panoramic, bar, terasă solară, colţ internet, parcare, o zonă wellness de 2500 mp, piscină interioară, 5 saune diferite, cameră de relaxare, jacuzzi cald, ceaiuri de plante şi fructe, cosmetică, masaj, solarium. În fiecare vineri, zonă SPA este deschisă până la orele 22:00. Masă: mic dejun bufet, cină meniu sau bufet tematic. Observaţii: La faţa locului se achită taxa locală (2.97 eur/persoană/zi, 0.47 eur/copil 0-17 ani/zi). Se acceptă animalele de companie (numai câini, sub 15 kg) cu plata la faţa locului (14 eur/zi, fără hrană).
Camere | baie (WC, halat de baie, uscător de păr), telefon, TV, maxi bar, seif, balcon.
Prezentare oficială | Hotel Harmony Kirchheimerhof Bad Kleinkirchheim Carintia 4*

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

[/wptab]

[wptab name=’Am vizitat!’]

ALTCO Tour 25x14

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | Hotel Harmony Kirchheimerhof Bad Kleinkirchheim Carintia 4*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.

[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Hotel Harmony Kirchheimerhof Bad Kleinkirchheim Carintia nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Hotel Harmony Kirchheimerhof Bad Kleinkirchheim Carintia. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]