Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Schi Austria”

”3* Demipensiune”

Hotel Harmony Prägant Bad Kleinkirchheim Carintia 5fulgi5fulgi5fulgi5fulgi

Austria Austria (Bad Kleinkirchheim)

Hotel Harmony Prägant Bad Kleinkirchheim Carintia 4* | Site Oficial
Adresă | Kirchheimer Weg 6, 9546 Bad Kleinkirchheim, Carintia, Austria Austria
Localizare | hotelul este situat central, în Bad Kleinkirschheim, vis-a-vis de liftul Kaiserburg şi oază de wellness Thermal Romerbad. Hotelul este potrivit pentru cei care doresc linişte.
Facilități | recepţie, săli de masă, vinotecă, bar, grădina de iarnă, bibliotecă, colţ internet, zonă SPA, parcare, piscină interioară (10×15), saună finlandeză, saună cu aburi, cabină cu infraroşii, cascadă, ceaiuri de plante, cosmetică, masaj, solarium. Masă: mic dejun bufet, cină meniu Observaţii: la faţa locului se achită taxa locală (2.97 eur/persoană/zi, 0.47 eur/copil 0-17 ani/zi). Se acceptă animalele de companie (numai câini, sub 15 kg) cu plata la faţa locului (14 eur/zi, fără hrană).
Camere | baie (cadă, WC, halat de baie, prosop pentru saună), canapea, TV, telefon, radio, seif, minibar, balcon.
Prezentare oficială | Hotel Harmony Prägant Bad Kleinkirchheim Carintia 4*

ALTCO Tour 25x14

Verifică disponibilitate | Hotel Harmony Prägant Bad Kleinkirchheim Carintia 4*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Hotel Harmony Prägant Bad Kleinkirchheim Carintia nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Hotel Harmony Prägant Bad Kleinkirchheim Carintia. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!