Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Schi Franța”

”2* Mic Dejun”

Hotel La Galise Val D’Isère 5fulgi5fulgi

Franța Franța (Val D’Isère)

Hotel La Galise Val D’Isère 2* | Site Oficial
Adresă | Rue de la Poste, 73150 Val D’Isère, Franța Franța
Localizare | Clădirea hotelului a fost iniţial o clădire utilizată pentru servicii poştale, şcolarizare şi biroul primarului. A devenit Chalet – Hotel de la Galise în 1934, sub conducerea lui Pierre Rond. Această afacere de familie care ţine de patru generaţii, se bucură de o locaţie ideală pe Face Bellevarde de mai mult de 70 de ani, fiind una dintre cele mai longevive afaceri din Val d’ Isere. Numeroase lucrări de renovare au permis că La Galise să rămână un hotel montan fermecător şi autentic.
Hotelul este la numai 20 de metri distanţă de pârtii şi de instalaţiile ski-lift. Dacă aveţi nevoie de consiliere cu privire la cele mai bune resturante, baruri şi şcoli de schi, nu trebuie decât să vorbiţi cu echipa hotelului şi veţi obţine cu siguranţă toate detaliile.
Facilități | Hotelul dispune de 30 camere. 17 dintre camere au balcon, 5 camere au terase mari, iar restul nu au balcon. Mic dejun tip buffet se serveşte în fiecare dimineaţă între orele 07:30 – 10:00.
Camere | baie proprie, uscător de păr, televizor cu ecran plat, mini – bar, acces internet, telefon.
Prezentare oficială | Hotel La Galise Val D’Isère 2*

Hartă schi Regiunea Espace Killy

Hartă schi Regiunea Espace Killy
 

Espace Killy
”Regiunea de ski pentru câştigători!”
Numele celei mai vechi regiuni de ski din Alpii Francezi spune totul. Numită după Jean-Claude Killy, triplu câştigător al Jocurilor Olimpice de la Grenoble din anul 1968, staţiunea este descrisă oficial că fiind „Le plus bel espace de ski du monde“, care înseamnă “cea mai frumoasă zona de schi din lume” cuprinde trei munţi şi două văi, şi este formată din două regiuni de ski Val d’Isère şi Tignes. Domeniul schiabil este generos, de la pârtii pentru începători, la niveluri avansate.
2 Gheţari, un total de 156 de pârtii interminabile din care 23 pârtii verzi, 66 albastre, 40 roşii şi 27 negre, excelent pregătite pentru orice nivel, oferă o varietate suficientă. Aproape 90 de teleschiuri transporta turiştii către părţii rapid şi convenabil.
Nenumărate pârtii off-piste, pârtii glaciare de pe Gheţarul Motte Grande, pante prin pădure şi pârtii de renume mondial la Rocher de Bellevarde în Val d’Isère, o atmosfera cosmopolită şi relaxantă, atrag an de an o mulţime de schiori şi pasionaţi de snowboard în cea mai frumoasă regiune de ski din lume!
Acces: cele mai apropiate aeroporturi sunt cele din Lyon, Geneva(Elveţia), Chambery, Grenoble, Torino(Italia), Paris. Există zboruri directe din România către Paris, Lyon şi Geneva. Traseul cu maşină este următorul: pe autostrada A43 direcţia Albertville, continuaţi pe N90 până în Moûtiers şi apoi urmaţi indicatorul Bourg Saint Maurice şi D902, direcţia Tignes sau Val d’Isère.
Acces Tignes: Autostrada A43 direcţia Albertville, continuaţi pe N90 până în Moûtiers,apoi urmăriţi indicatorul Bourg Saint Maurice şi D902, direcţia Tignes.
Acces Val d’Isère: Autostrada A43 direcţia Albertville, continuaţi pe N90 până în Moûtiers, apoi urmăriţi indicatorul Bourg Saint Maurice şi D902, direcţia Val d’Isère.
Val D’Isere
”Tradiţia întâlneşte inovaţia!”
Cel mai distinct dintre vârfurile montane este fără îndoială Motte Grande la 3656 de metri, ale cărui pante sunt cele mai mari din această regiune de ski. Nu fără motiv, cele mai multe concursuri de ski alpin de Cupă Mondială au loc în fiecare an – în mod tradiţional în jurul lunii decembrie – pe pârtiile din jurul staţiunii Val D’Isère.
De la Jocurile Olimpice de la Albertville, în februarie 1992, o pârtie din Val D’Isére a devenit, de asemenea, o legendă “Bellevarde”, o pârtie care a fost proiectată special de fostul campion mondial elveţian Bernhard Russi. Faimosa secţiune “Ancolie” este de asemenea o necesitate pentru fiecare schior.

ALTCO Tour 25x14

Verifică disponibilitate | Hotel La Galise Val D’Isère 2*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Hotel La Galise Val D’Isère nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Hotel La Galise Val D’Isère. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!