Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Schi Austria”

”3* Demipensiune”

Hotel Oswald Mallnitz Carintia 5fulgi5fulgi5fulgi

Austria Austria (Mallnitz)
[wptab name=’Hotel‘]

Hotel Oswald Mallnitz Carintia 3* | Site Oficial
Adresă | Rabisch 10, 9822 Mallnitz, Carintia, Austria Austria
Localizare | hotelul se află la o altitudine de 1200 m, la marginea Rezervaţiei Naţionale Hohe Tauern, la cca 2 km de piscina publică acoperită şi 1.5 km de centrul localităţii Mallnitz. În apropiere se află zonele de schi Mallnitz/Ankogel (5 km) şi Moelltaler Glacier (22 km). Staţia de schi bus este la 100 m de hotel şi până la intrarea pe pârtii sunt 300 m. În Mallnitz există supermarket, magazine, restaurante, cafenele, şcoli de schi, închiriere de echipament sportiv.
Facilități | cramă cu sobă de teracotă, bar, sală pentru servirea mesei, cameră pentru depozitarea schiurilor, locuri de parcare (gratuit), acces la internet wireless – în cramă (5 eur/sejur, plata la faţa locului), seif la recepţie (gratuit). Masă: mic dejun bufet, cină meniu. Observaţii: taxa locală este inclusă în preţ. Nu se acceptă plata cu cărţi de credit. Nu sunt acceptate animalele de companie. Oaspeţii hotelului au 10% reducere la şcoală de schi Ankogel şi la închirierea de echipament sportiv. Ziua hotelieră începe după orele 14:00 şi se încheie cel târziu la 10:00.
Camere | (cca 20-22 mp): baie (cada sau duș, WC), încălzire, TV, unele au balcon.
Prezentare oficială | Hotel Oswald Mallnitz Carintia 3*

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

[/wptab]

[wptab name=’Am vizitat!’]

ALTCO Tour 25x14

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | Hotel Oswald Mallnitz Carintia 3*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.

[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Hotel Oswald Mallnitz Carintia nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Hotel Oswald Mallnitz Carintia. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]