Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Schi Austria”

”4* Demipensiune”

Hotel Seethurn Strobl Salzburg 5fulgi5fulgi5fulgi5fulgi

Austria Austria (Strobl)

Hotel Seethurn Strobl Salzburg 4* | Site Oficial
Adresă | Weissenbach 88, 5350 Strobl, Salzburg, Austria Austria
Localizare | în centrul staţiunii Strobl, la doar 40 de minute de oraşul muzeu Salzburg. Zone de ski: Postalm (la 20 min de hotel), Zwolferhorn, Gosau am Dachstein (un adevărat Eldorado pentru schiorii avansaţi).
Facilități | restaurant, bar, cameră de joacă pentru copii, piscină mare încălzită la 28 grade celsius, două saune, sală fitness, solarium, spaţiu depozitare schiuri, lobby, parcare gratuită.
Camere | standard, mari, cu suprafaţă cuprinsă între 35-38 m2, echipate cu baie proprie, telefon, minibar, cablu tv, balcon.Camerele family au două dormitoare separate.
Prezentare oficială | Hotel Seethurn Strobl Salzburg 4*

ALTCO Tour 25x14

Verifică disponibilitate | Hotel Seethurn Strobl Salzburg 4*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Hotel Seethurn Strobl Salzburg nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Hotel Seethurn Strobl Salzburg. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!