Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Schi Austria”

”4* Demipensiune”

Hotel Toni Kaprun Salzburg 5fulgi5fulgi5fulgi5fulgi

Austria Austria (Kaprun)
[wptab name=’Hotel‘]

Hotel Toni Kaprun Salzburg 4* | Site Oficial
Adresă | Nikolaus-Gassner-Strasse 56, 5710 Kaprun, Salzburg, Austria Austria
Localizare | la 300 m de centrul staţiunii Kaprun. În apropiere se află staţia de skibus gratuit, care ajunge în 7 minute la gheţarul Kitzsteinhorn şi în 15 minute la zona de ski Schuttdorf – Zell Am See.
Facilități | recepţie, restaurant, bar, garderobă ski, parcare, centru Spa cu piscină interioară, sală de fitness, saună, baie de aburi, cabină infraroşu, zonă de relaxare. Contra-cost: masaj şi tratamente de înfrumuseţare;
Camere | supr. 30 mp, baie cu duş, WC separat, balcon, TV, telefon, minibar, Internet, seif. Ocupare maximă 3 adulţi sau 2 adulţi + 2 copii până în 12 ani.
Prezentare oficială | Hotel Toni Kaprun Salzburg 4*

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

[/wptab]

[wptab name=’Webcam‘]
 

[/wptab]

[wptab name=’Kaprun‘]

Hartă schi Regiunea Kaprun

Hartă schi Regiunea Espace Killy
 

Localizare | Kaprun este situat în Landul Salzburg din Austria şi împreună cu Zell am See formează regiunea turistică Zell am See – Kaprun, care oferă numeroase evenimente cu o mare varietate de oportunităţi sportive şi recreative (Schi – de asemenea, în timpul verii pe gheţar, golf, ciclism montan, înot, drumeţii). Pentru a ajunge în această regiune este relativ uşor cu ajutorul mijloacelor de transport public, cu conexiuni bune de tren, rutiere pe autostrăzi sau aerian – Aeroportul Salzburg fiind cel mai convenabil, dar Munchen şi Innsbruck sunt, de asemenea potenţiale opţiuni.
Transport | Aerian: Distanţa până la aeroport Salzburg: 100 km; Distanţa până la aeroport Innsbruck: 148 km; Distanţa până la aeroport Munchen: 228 km; Aeroportul Salzburg este cu siguranţă cel mai popular aeroport, fiind în apropiere, însă există şi alte variante cu aeroporturile din Munchen şi Innsbruck; Feroviar: Cea mai apropiată staţie este gara principală de cale ferată din Zell am See sau staţia regională din Fürth (la 2 km de Kaprun). Gara din Zell am See este situată la aproximativ 7 kilometri de Kaprun. Trenurile circulă în mod regulat de la Zell am See la Salzburg şi Innsbruck, cu conexiuni între aceste rute atât spre nordul cât şi spre sudul ţării; Rutier: Autobuzele circulă frecvent de la staţia din centrul staţiunii Kaprun, iar taxiurile sunt de asemenea disponibile pentru călătoriile scurte.
Zona de schi | Cele două staţiuni (Kaprun – Zell am See) sunt unite într-un singur birou de turism – zona administrativă: Zell am See are numele şi marca internaţională, în timp ce Kaprun se poate lăuda cu unul dintre principalii gheţari, fiind cea mai apropiată staţiune de partea de est a ţării. Aşezat la 786 metri altitudine, Kaprun este o staţiune liniştită, fără agitaţia din centrul oraşului Zell am See, acesta fiind şi motivul pentru care mulţi vizitatori sunt atraşi de Kaprun.
Instalații de transport pe cablu | Trenuri de gheţar – gondolă: 2; Telecabine: 11; Teleschi: 27; Telescaun: 17; Total pârtii: 138 km din care pârtii negre (dificile): 32 km, pârtii roşii (medii): 49 km şi pârtii albastre (uşoare): 57 km.

[/wptab]

[wptab name=’Curiozități‘]

5fulgi Kaprun, având aproximativ 3.000 de rezidenţi permanenţi şi aproape 1.000 de proprietari de case de vacanţă, adună anual peste 770.000 înnoptări ceea ce atestă importanţă acestei comunităţi pentru turism.

Staţiunea Kaprun cuprinde Kitzsteinhorn – singura zonă de schi de pe un gheţar din landul Salzburg.
5fulgi Kaprun, de asemenea, a devenit faimos pentru centralele sale hidroelectrice. Poziționarea rezervoarelor de apă într-o zonă montană, la aproximativ 2.000 m deasupra nivelului mării, sunt o atracţie populară pentru vizitatori.
5fulgi Acesta a fost iniţial un sat minier cu urme istorice de provenienţă Celtică. În prezent are o populaţie de aproximativ 3.000 de locuitori, concentrată în principal în sectorul turistic, dar şi în arealul centralei de energie hidro-electrică aflată în munţii din jurul satului.
5fulgi Kitzsteinhorn, zona de schi pe gheţar, a fost primul proiect major de acest gen din Austria şi are cel mai înalt pilon de telecabină din lume (potrivit constructorului), la 113 de metri.
5fulgi Fiind cel mai apropiat sat într-o zonă de schi pe gheţar, sezonul de schi începe mai devreme decât în celelalte zone.

[/wptab]

[wptab name=’Activități’]

 

Activități Kaprun Zell am See

 

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.

1. Drumeţiile | vă vor prezenta vederi panoramice minunate, lacuri de munte spumante, păşuni montane, cabane alpine rustice şi restaurante montane care aprovizionează călătorii obosiţi cu delicatese tradiţionale. Indiferent dacă preferaţi drumeţii provocatoare, escaladarea unui vârf sau pur şi simplu plimbări mai relaxante, regiunea Zell am See-Kaprun are câte ceva pentru fiecare.
Pârtii pe Gheţarul Kitzsteinhorn Kaprun Salzburg Austria2. Gheţarul Kitzsteinhorn | un ”paradis” al sezonului rece, poate fi folosit pentru schi sau snowboard aproape tot timpul anului, fiind acoperit de zăpadă zece luni pe an. Privelişti ameţitoare asupra împrejurimilor se pot vedea de pe platforma gheţarului, la peste 3.000 m altitudine.
3. Schi şi snowboard | Vă aşteaptă peste 138 km de pârtii, de la cele pentru profesionişti până la cele pentru începători, de dificultate redusă. Sezonul de schi începe de toamna şi ţine până la începutul verii oferind iubitorilor de zăpadă, cea mai lungă perioadă de activitate.
4. Spa & Wellness | Peste tot în Zell am See şi Kaprun puteţi găsi ofertele de spa şi wellness Complexul Tauern Spa Wellness Kaprun Salzburg Austria. Bucuraţi-vă de piscine, baie de aburi, saună, masaj, solar, etc. Unul dintre cele mai renumite hoteluri spa din zona este complexul modern “Tauern Spa” situat în imediată apropiere a gheţarului Kitzsteinhorn şi care se întinde pe o suprafaţă de 20.000 mp. După o zi plină de activităţi sportive, seară este bine-venit un răsfăţ de relaxare spa şi wellness.
5. Gastronomie | Indiferent de preferinţe, aici veţi găsi o gamă diversificată de mâncare tradiţională şi internaţională, de la cea rustică din cabanele turistice până la fastuoasele dish-uri servite în restaurante elegante, un deliciu culinar pentru papilele gustative. Însă cel mai bun mod pentru a va bucură de stilul de viaţă şi ospitalitatea austriacă sunt hanurile rustice montane din arealul gheţarului Kitzsteinhorn, unde vă puteţi întâlni cu localnici şi discuta despre drumeţii şi pârtii de schi pentru a două zi în timp ce vă bucuraţi de bucătăria locală.

[/wptab]

[wptab name=’Am vizitat!’]

ALTCO Tour 25x14

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | Hotel Toni Kaprun Salzburg 4*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.

[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Hotel Toni Kaprun Salzburg nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Hotel Toni Kaprun Salzburg. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]