Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Portugalia”

”4*, Mic Dejun”

Hotel Vila Gale Marina Vilamoura Algarve Portugalia scoicăscoicăscoicăscoică

Portugalia Portugalia (Algarve)

Hotel Vila Gale Marina Vilamoura Algarve Portugalia 4* | Site oficial
Adresa | Avenida da Marina, 8125-401 Vilamoura, Algarve, Portugalia Portugalia
Localizare | este situat în staţiunea cosmopolită Vilamoura, la 5 minute de port – zona cea mai animată, cu multe restaurante, terase, baruri, magazine.
Facilități | 2 restaurante, 2 baruri, terenuri de tenis, 2 piscine exterioare, sală de jocuri, loc de joacă pentru copii, centru spa cu acces gratuit la piscină interioară, saună, baie turcească şi sală gimnastică, internet wireless gratuit, shuttle bus gratuit pentru jucătorii de golf la principalele terenuri de golf din zonă (Victoria, Old Course, Pinhal, Millenium, Lagună), parcare exterioară gratuită, garaj cu plată.
Camere | aer condiţionat, internet wireless gratuit, seif (cu plată), minibar, uscător de păr, balcon, TV satelit. Hotelul dispune de 229 camere standard (cu vedere spre piscină şi portul din Vilamoura şi 14 suite senior pentru maxim 4 persoane (2 adulţi şi 2 copii sau 3 adulţi şi 1 copil) formate dintr-un dormitor cu uşa şi living cu canapea extensibilă.
Prezentare oficială | Hotel Vila Gale Marina Vilamoura Algarve Portugalia

Hotel Vila Gale Marina Vilamoura Algarve Portugalia 4* – Tarife 2017
Plecare 03.09.2017 București
Adult în cameră Twin room *949 €

* Tarifele afișate sunt valabile la momentul publicării pe site, fiind parte din anumite oferte speciale. La cerere se pot realiza oferte si pentru alte intervale (plecări) și tipuri de cameră.
 
Servicii incluse:
• Cazare 7 nopţi;
• Masa: Mic Dejun;
• Transport avion;
• Taxa de aeroport;
• Transfer aeroport – hotel – aeroport;
 
Nu sunt incluse:
• Taxele de intrare la obiectivele turistice;
• Alte taxe și cheltuieli personale;
• Programe opționale;
• Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno;
 

Informații zbor București – Lisabona – Faro (FAO) – Lisabona – București 2017
Plecări în fiecare zi de Duminică în intervalul 02.07.2017 – 10.09.2017 din București
* Orarul de zbor poate suferi modificări.
Varianta exactă va fi disponibilă cu câteva zile înainte de plecare.


Activitati Portugalia

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.

1. Algarve – Coasta de Vest | Descoperim frumuseţilor coastei de vest din Algarve poate începe cu Silves, fosta capitală a zonei Algarve, unde se poate vizita Castelul. Acesta se află cocoţat pe un deal şi se bucură de o privelişte fantastică asupra oraşului! Următoarea destinaţie – Sagres, unde se pot vizită Fortăreaţa şi Capul Sf. Vincent, situat în punctul cel mai sud-vestic al zonei Algarve. Iar în Lagos nu trebuie ratate obiectivele impresionante, precum Castelul Guvernatorului, Fortăreaţa, Biserica Sf Antoniu şi Muzeul.
2. Lisabona | Lisabona este capitala şi cel mai vibrant oraş al Portugaliei. Metropola portugheză vă va fascina cu siguranţă! Odată ce treceţi de Podul „25 Aprilie”, casele albe cu acoperişuri roşii se vor zări pe întinderile deluroase. Portugalia Lisabona Cartier Belem Piata Afonso de Albuquerque
În Belem vom descoperi monumente pline de istorie: Turnul, Mănăstirea Jeronimos, sculptură închinată Marilor Descoperiri Portugheze; faimosul cartier Alfama, unde stilurile român şi arab stau drept mărturie a influenţelor celor două civilizaţii ce au dominat Lisabona în trecut.
3. Piața Olhao | Olhao este cel mai mare port pescăresc din Algarve, datorându-şi influenţă arhitecturală maură legăturilor comerciale cu Africa. Piața este împărţită în 2 clădiri alăturate şi situate în fața plajei. Varietatea de peşte proaspăt şi fructe de mare, dar şi de legume şi fructe locale atrage vizitatorii curioşi să încerce gustul proaspăt al preparatelor specifice. Lângă piaţă se regăsesc multe restaurante ce vă vor încânta simţurile cu desăvârşire!
4. Cabo Da Roca | cel mai vestic punct al Portugaliei şi Europei continentale despre care poetul portughez Luis de Camoes scria: “În acest loc se termină Pământul şi începe Marea”.Portugalia Cabo da Roca cel mai vestic punct al Europei continentale
5. Sintra | declarată de UNESCO Patrimoniu Universal. Sintra a fost reşedinţa de vară a Regilor Portugaliei şi adăposteşte monumente de importanţă istorică, exemple clasice ale arhitecturii portugheze. Se poate vizita Palatul Pena.
6. Obidos | pe vremuri “Cadoul de Nuntă” al regelui Dinis adresat reginei Isabel în ziua nunţii lor, oraşul medieval Obidos, este fără îndoială una din cele mai interesante aşezări fortificate din Portugalia. Este poate cea mai romantică aşezare prin aspectul medieval bine conservat, străzile întortocheate, cu influenţe romantice, pieţele şi castelul masiv.
7. Orăşelul pescăresc Nazare | aşezat pe malul oceanului, renumit pentru plajele lungi de nisip (considerate că fiind printre cele mai bune din Portugalia) dar şi datorită costumelor tradiţionale purtate de pescari. Femeile sunt tradiţional îmbrăcate în negru, poartă broboade tradiţionale şi şorţuri brodate peste cele şapte fuste de flane în culori diferite. Multe dintre ele se îmbracă şi astăzi aşa.
8. Mănăstirea Batalha | mândria naţională a Portugaliei, una dintre cele mai bine păstrate şi bine realizate structuri aparţinătoare stilului gotic târziu din ţară. Stilul acesteia păstrează însă şi multe Portugalia Pelerinaj Biserica Sanctuarul Fatimaelemente manueliene. Mănăstirea este impresionantă prin mulţimea de portaluri, creneluri, stocaturi, turnuleţe, spire şi contraforţi.
9. Fatima | oraş faimos pentru o serie de viziuni religioase (apariţiile Fecioarei Maria) ce au avut loc aici, în anul 1917. Devenită un celebru loc de pelerinaj, în lumea romano – catolică, Biserica a ajuns să fie cunoscută în întreagă lume, ajungând în cele din urmă să fie considerată drept una din cele mai mari Mănăstiri Romano – Catolice din lume.
10. Tomar – oraşul cavalerilor | cartierul general al Cavalerilor Templieri în Portugalia în Secolul al XII-lea. Vechiul oraş este o încântare: case văruite în alb se armonizează cu străzile pavate, flori care se revarsă pe garduri şi parfumează aerul, sălcii care decorează malurile râului Nabao şi poteci şerpuind pe pantele împădurite ale dealurilor. Reţeaua de alei antice adăposteşte cea mai veche sinagogă care a rezistat în timp. Dintre obiectivele turistice cele mai importante merită vizitate: Castelul şi Mănăstirea Ordinului lui Hristos, fosta reşedinţa a pPortugalia Porto Oraşul Invincibiluternicilor Cavaleri Templieri din Portugalia.
11. Estoril | numit şi Riviera Portugheză, Estoril încântă turiştii cu multitudinea grădinilor grandioase, varietatea terenurilor de golf, plajele cu nisip, combinaţia unică de deal şi litoral, cu o climă excelenţă, cu un peisaj unic şi vestigii culturale valoroase.
12. Porto, Oraşul Invincibil | ne cucereşte la prima vedere prin peisajul pitoresc, pieţele rustice, sau vechile case de comerţ construite pe fostele ruine romane; scările în zig – zag, străzile înguste, casele vopsite simplu, şi avem şansă în orice moment să ne întâlnim cu Tripeiros, locuitorii care încă mai păstrează vechile tradiţii ale oraşului. Odată ajunşi în Porto trebuie să încercaţi TripPortugalia Muzica Fado Seara Fadoas à Moda do Porto, Bacalhau à Gomes de Sá (mâncăruri locale cu peşte-cod în special), Francesinha (snack popular în Porto cu diverse tipuri de carne şi legume), celebrul vin de Porto şi Pastel de Nata (tarte cu ou). Obiective turistice: Palatului Bursei, Magnifică Biserică Gotică St. Francisco şi Crama Vila Nova Gaia, unde puteţi face o oprire cu degustare de vin.
13. Seară Fado | în timpul cinei veţi asculta Fado – muzica tradiţională portugheză. Comparat adesea cu muzică Gospel datorită liniei melodice puternice, Fado este cântat la lumina lumânărilor şi acompaniat de sunetul mistic al chitării portugheze. Versurile cântecelor Fado sunt de inima albastră şi únele vorbesc despre dragoste pierdută sau pasiuni interzise, dar sunt deopotrivă şi vesele atunci când vorbesc despre luptele cu tauri, un vin bun sau despre cei mai buni prieteni.

• Documente necesare călătoriei: paşaport valabil cel puţin 6 luni de la dată întoarcerii în ţară sau carte de identitate valabilă. Copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
• Conform reglementărilor în vigoare, minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră.
• Agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu.
• Tarifele sunt în euro / persoană / sejur. Infanţii (copiii între 0-2 ani neîmpliniţi) NU plătesc taxele de aeroport
• Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuită de oficialităţile de resort din Portugalia. Că atare, facilităţile comune şi cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale
• Descrierile hotelurilor cuprinse în acest material sunt valabile la dată tipăririi ofertei; în consecinţă, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru eventualele neconcordanţe în privinţa facilităţilor hotelului sau ale camerei. Pentru acurateţea informaţiei, va rugăm verificaţi pagină de internet a hotelului ales
• Distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţia hotelului, asistat de reprezentant
• Pentru anumite facilităţi din hotel sau din camera, hotelierul poate solicită taxe suplimentare, precum şi o garanţie cash sau carte de credit personală (minibar/frigider, seif, prosoape la plajă, aer condiţionat etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să va informeze cu exactitate asupra lor
• Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificările orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare. Datorită faptului că zborul este de tip charter, acesta nu se supune regulilor impuse curselor de linie
• Agenţia îşi rezervă dreptul de a modifică suma aferentă taxelor de aeroport, în situaţia în care această măsură este impusă de compania aeriană
• În situaţia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinată de activitatea hotelierilor, înainte sau după începerea călătoriei, agenţia este obligată să ofere o altă varianta de hotel în aceeaşi zona sau într-o zona cât mai apropiată, la aceeaşi categorie sau de o categorie superioară fără să modifice preţul
• Excursiile opţionale se efectuează la faţă locului cu agenţii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru Agenţia ALTCO Tour sau ai partenerilor noștri. Preţurile excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor ce pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, această datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz ghid local
Prezentul document constituie anexă la contractul de prestări servicii.

ALTCO Tour 25x14

Verifică disponibilitate | Hotel Vila Gale Marina Vilamoura Algarve Portugalia 4*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Hotel Vila Gale Marina Vilamoura Algarve Portugalia nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Hotel Vila Gale Marina Vilamoura Algarve Portugalia. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!