Răspunsuri la întrebări frecvente ALTCO Tour

Întrebări

și

Răspunsuri

1

Sunt de încredere recenziile publicate la rubrica ”Am vizitat” ?

Toate recenziile de pe acest site sunt publicate în urma consultării persoanelor care au fost la fața locului prin intermediul serviciilor oferite de compania noastră – ALTCO Tour. Vă recomandăm totuși ca părerile pe care le considerați prea subiective să le verificați și din alte surse – cea mai ”exactă” fiind chiar site-ul oficial al hotelului respectiv.

2

Hotelul la care vreau să merg nu este pe site. Mă puteți ajuta?

Sigur că da. Ne-ar fi imposibil să avem pe site toate hotelurile din întreaga lume, însă dacă doriți să mergeți la un anumit hotel tot ce trebuie să faceți e să ne contactați telefonic sau prin email și veți primi oferta dorită.

3

Există avantaje dacă achiziționez o vacanță din timp?

În general orice produs achiziționat din timp are mai multe avantaje. Enumerăm două dintre cele mai importante aspecte: ai parte de cele mai bune tarife – dacă rezervările sunt făcute cu câteva luni înaintea plecării, reducerile pot ajunge și la 30-40% (în anumite cazuri și mai mult) din tariful de bază; un al doilea avantaj este disponibilitatea camerelor/locurilor – cu cât rezervi mai din timp, cu atât ai de unde alege în ce tip de cameră și mai ales în ce perioadă să fii cazat.

4

Asigurarea medicală pentru vacanțe/călătorii este obligatorie?

Ca și răspuns exact la întrebare: aceste asigurări medicale nu sunt obligatorii însă sunt recomandate, oferind asisitență specializată 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Când vorbim de turism și de asigurări medicale trebuie să ținem cont de două aspecte: o asigurare care vă acoperă contravaloarea pachetului turistic din momentul rezervării în agenție și până în prima zi în care faceți cazarea la hotel, aceasta poartă denumirea de asigurare storno și se activează doar în cazuri excepționale, conform condițiilor companiei asiguratoare; un al doilea tip de asigurări sunt asigurările medicale propriu zise care sunt valabile pe toată durata călătoriei și la fel ca la cele storno, si acestea se activează în anumite condiții. Anumite companii de asigurare au pachete personalizate astfel încât asigurarea storno să includă și asigurarea medicală propriu-zisă.

5

Tarifele publicate pe site sunt cele corecte?

Acestea au rol informativ. Tarifele din industria turistică sunt extrem de dinamice, iar cele afișate pe site au fost valabile la data publicării lor, de obicei la început de sezon turistic sau în momentul în care a fost conceput un itinerar, o ofertă, în mare parte având un rol informativ. La data la care dumneavoastră doriți să plecați în vacanță tariful poate varia, de la unul standard și până la reduceri sau la diverse oferte speciale. Pentru a cunoaște atât disponibilitatea locurilor de cazare la hotel cât și tariful exact contactați-ne prin email sau telefon.

6

Cum fac o rezervare?

Primul pas este să ne trimiteți un formular/email completat cu toate detaliile necesare încheierii unei rezervări (destinatia, perioada, nume hotel, tip masa, transport, nume turisti, etc). După verificarea locurilor disponibile și a tarifului vom completa un contract de prestări servicii turistice și vom emite o factură fiscală.

7

Cum plătesc o vacanță?

După completarea și semnarea de ambele părți a contractului de prestări servicii turistice se va emite o factură fiscală care poate fi plătită prin intermediul unui ordin de plată prin bancă, sau transfer bancar direct în contul nostru, care este afișat pe factură. Plata poate fi facută în mai multe tranșe sau integral în funcție de oferta aleasă.