Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Grecia”

”5*, All Inclusive”

Istion Club Hotel Spa Nea Potidea Kassandra Halkidiki scoicăscoicăscoicăscoicăscoică

Grecia Grecia (Halkidiki)

[wptab name=’Hotel‘]

Istion Club Hotel Spa Nea Potidea Kassandra Halkidiki 5* | Site oficial
Adresa | Potidea Chalkidiki P.O. Box 39, 63200 N.Moudania, Halkidiki, Grecia Grecia
Localizare | Istion Club este un hotel nou care se află pe plajă în staţiunea Potidea în Halkidiki, oferind clienţilor săi luxul perfect şi relaxare totală. Hotelul se află la jumătate de ora de Aeroportul Macedonia şi la 45 minute de Salonic.
Facilități | un restaurant principal, o tavernă grecească, un restaurant italian, un bar la piscină, un centru Spa, sporturi nautice, scufundări, un teren de tenis, un internet cafe, wireless în spaţiile publice, servicii de spălătorie, închirieri de maşini şi parcare. Pentru copii hotelul va oferă o piscină special amenajată, un loc de joacă şi un mini club (4-12 ani). Restaurantul Grecesc Inias va invită să gustat mâncărurile bucătăriei greceasti şi Restaurantul Italian Al Mare este un a-la-carte special pentru prietenii bucătăriei italiene. Hotelul dispune şi de un bar principal denumit Eros unde puteţi să va savuraţi o cafea sau un cocktail pe o muzică relaxantă cât şi un bar la piscină, Barchetta care va oferă recoritoare şi cafea.
Camere | duble, spaţioase (25 mp) şi foarte confortabile, oferindu-vă mai multe facilităţi precum telefonie internaţională, TV satelit cu ecran TFT, mini bar, halate de baie, paturi de lux, servicii de după-amiază, uscător de păr şi seif electronic.
Prezentare oficială | Istion Club Hotel Spa Nea Potidea Kassandra Halkidiki

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecare București Cluj-Napoca Timișoara Iași
Data 08 Septembrie 2017 08 Septembrie 2017 08 Septembrie 2017 08 Septembrie 2017
Adult în cameră Standard GV *648 € *683 € *648 € *677 €

* Tarifele afișate sunt valabile la momentul publicării pe site, fiind parte din anumite oferte speciale. La cerere se pot realiza oferte si pentru alte intervale și tipuri de cameră.
** Pentru plecări din alte localități (Craiova, Arad, Ploieşti, Oradea, Slatina, Piteşti, Orșova, Drobeta Turnu Severin, Buzău, Câmpina, Deva, Lugoj, Caransebeş, Reşiţa, Râmnicu Vâlcea, Focşani, Brăila, Brașov, Sinaia, Galaţi, Baia Mare, Satu Mare, Sibiu, Bacău, Târgu Mureș, Bistrița, Sighișoara, Constanţa, Suceava, Piatra Neamț, Turda, Luduș, Iernut, Sebeş, Alba Iulia), tarifele se oferă doar la cerere.
 
Servicii incluse:
• Bilet autocar cursă charter: București/Cluj/Timișoara/Iași – Halkidiki – București/Cluj/Timișoara/Iași;
• Însoţitor de grup din partea agenţiei (la autocar) şi asistenţă turistică;
• 7 nopți cazare;
• Masa: All Inclusive;
 
Nu sunt incluse:
• Taxele de intrare la obiectivele turistice;
• Alte taxe și cheltuieli personale;
• Programe opționale;
• Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno.

[/wptab]

[wptab name=’Activități Halkidiki‘]
Activitati Halkidiki

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.

1. Thessaloniki, capitala Macedoniei | Salonic, al doilea oraş ca mărime al Greciei concurând ca frumuseţe cu Atena şi Kavala. Se vizitează Biserica Sf. Dumitru, iar apoi putem admira zidurile cetăţii Salonic, Arcul lui Galeriu, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bulevardul Expoziţiei, Portul şi Faleza într-un tur panoramic din autocar. Finalizăm cu o oprire la Turnul Alb – simbolul oraşului. Arcul lui Galerius
2. Excursie la Petralona | Vă invităm să vizitaţi faimoasa peşteră unde au fost descoperite relicve ale omului din Neanderthal, dovedind existenţa unei aşezări preistorice. Admirăm frumoasele stalactite şi stalagmite precum şi urmele primelor vetre de foc făcute de om. Ne vom continua călătoria cu vizitarea oraşelor Nea Moudania şi Afitos unde vom avea timp liber pentru cumpărături şi pentru a servi o cafea tradiţională grecească.
3. Croazieră la Muntele Athos | Ne vom deplasa spre Ouranopolis de unde ne vom îmbarca pe vapor pentru a admira cele mai frumoase mânăstiri bizantine de pe Muntele Sfânt. Primul şi cel mai dezvoltat centru monahal de pe teritoriul Greciei, Muntele Athos poate fi văzut în croaziera pe care o veţi face de-a lungul braţului. Republica monahală cuprinde astăzi şase categorii de aşezăminte monastice: mănăstirile, schiturile, chiliile, colibele, bordeiele şi sihăstriile. Mănăstirile sunt în număr de 20, dintre ele 17 sunt greceşti, una rusească, una sârbească şi una bulgărească. Afitos
4. Excursie la Meteora, loc de ascetism si rugăciune | Descoperiţi mânăstirile deosebite, veritabile muzee bizantine, situate „între cer şi pământ”, în vârful unor stânci gigantice, în formă de turnuri, unice în Europa. Trecerea prin oraşele Larissa, Kalambaka şi Valea Tembi, vizitarea a două dintre mănăstirile complexului, vă vor îmbogăţi spiritual şi cultural.
5. Seara grecească, o petrecere 100% a la grec | Program artistic tradiţional grecesc, unde veţi putea savura mâncărurile şi băuturile specifice acestei ţări şi, mai mult decât atât, veţi putea învăţa câţiva paşi din dansurile tradiţionale: sirtaki şi zorba.
6. Excursie la Waterland | Parc acvatic situat la 18 km de Salonic, recomandat tuturor vârstelor. Aici, veţi găsi tobogane cu apă, de diferite grade de dificultate, piscine cu valuri artificiale şi hidromasaj, bar şi cofetărie şi multă, multă distracţie.

[/wptab]

[wptab name=’Am vizitat!’]

ALTCO Tour 25x14

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | Istion Club Hotel Spa Nea Potidea Kassandra Halkidiki 5*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.

[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Istion Club Hotel Spa Nea Potidea Kassandra Halkidiki nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Istion Club Hotel Spa Nea Potidea Kassandra Halkidiki. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]