Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Grecia”

”5*, Mic Dejun”

Kassandra Bay Resort Spa Vassilias Beach Skiathos scoicăscoicăscoicăscoicăscoică

Grecia Grecia (Skiathos)
Avion din București și Cluj-Napoca

[wptab name=’Hotel‘]

Kassandra Bay Resort Spa Vassilias Beach Skiathos 5* | Site Oficial
Adresa | Vasilias Beach, 37002 Skiathos, Grecia Grecia
Localizare | Hotelul se află pe plaja Megalos Vassilias, cunoscută şi sub numele de „Plaja Regelui”, denumire dată de faptul că, în locul în care se află astăzi hotelul, exista în trecut unul dintre palatele regelui Filip al Macedoniei.
Facilități | 2 Piscine exterioare, Piscină pentru copii, Prosoape gratuite, Restaurant mediteranean, Restaurant tip bufet în aer liber – disponibilitate doar pentru cină, Barul la piscină Pelagos, Cină A la cart, Amvrosia – Zona servire mic dejun, Tenis de masă, Facilităţi sporturi de plajă, Închiriere bărci, Loc de joacă pentru copii interior, Centru fitness, Lounge, Terasă, Internet corner, Room service 12h, Grădină, Sală de conferinţă, Parcare, Asistenţă medicală
Camere | confortabile, în diferite stiluri decorative, majoritatea având vedere la Marea Egee, oferind astfel oaspeţilor peisaje unice şi spectaculoase. Acestea sunt dotate cu TV, minibar, aer condiţionat, uscător de păr, prosoape şi papuci pentru piscină, telefon, balcon sau terasă, casetă de valori, acces internet gratuit.
Prezentare oficială | Kassandra Bay Resort Spa Vassilias Beach Skiathos

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Kassandra Bay Resort Spa Vassilias Beach Skiathos
Zbor din București/Cluj-Napoca 09 septembrie 2017
Adult în cameră Double GV *813 €

* Tarifele afișate sunt valabile la momentul publicării pe site, fiind parte din anumite oferte speciale. La cerere se pot realiza oferte si pentru alte intervale și tipuri de cameră.
 
Servicii incluse:
• Cazare 7 nopţi;
• Masa: Mic Dejun;
• Transport avion;
• Taxa de aeroport;
• Transfer aeroport – hotel – aeroport;
 
Nu sunt incluse:
• Taxele de intrare la obiectivele turistice;
• Alte taxe și cheltuieli personale;
• Programe opționale;
• Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno.
 

Informații zbor București/Cluj-Napoca – Skiathos – București/Cluj-Napoca 2017
Plecări în fiecare zi de Sâmbătă în perioada 27.05 – 16.09.2017
* Orarul de zbor poate suferi modificări.
Varianta exactă va fi disponibilă cu câteva zile înainte de plecare.

[/wptab]

[wptab name=’Activități Skiathos‘]

Activitati Skiathos

 

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.

1. Turul insulei cu vaporașul | Pe insulă există mai mult de 66 de plaje pentru care nu există acces cu mașina. Această mini-croazieră în jurul insulei vă dă prilejul să fotografiați și să înotati în locuri pe care nu le putem admira de pe uscat. Veti putea vizita Pestera Fonissa, Kastro (unde putem admira castelul), Katigiorgis, un sat pitoresc din zona Pelion. În continuare vom vizita insula Tsougrias, care este poziționata chiar vis-a-vis de portul Skiathos, unde ne vom opri o ora pentru înot. Portul Skiathos
2. Turul insulei cu autocarul | Pe tot parcursul drumului veți putea admira pădurile verzi care se îmbină în mod armonios cu albastrul mării. Prima oprire va fi Agios Taxiarchis, o frumoasă capelă cu o priveliște superbă, pe sub care trece un izvor natural, una dintre cele mai bune ape din Skiathos. Apoi vom pleca către Mănăstirea Panagia Evangelistria, o mănăstire de importanță istorică în Grecia, care a jucat un rol semnificativ în revoluția de la 1821. Tot acolo a luat naștere drapelul Greciei. De asemenea, nu vom rata Koukounaries, zona de pe insulă cu cele mai multe plaje și hoteluri. Mănăstirea Panagia Evangelistria
3. Skopelos – Alonissos | O plimbare în apele albastre ale Sporadelor ne va duce pe insula Alonissos, renumită pentru Parcul Marin care adapostește foci, și spre Skopelos, unde a fost filmat muzicalul “Mamma Mia”, film ce a avut un real succes pe plan internațional. Vom putea intra în biserica Sf. Ioan, unde au fost filmate scene din acest muzical.
4. Mamma Mia | O suberbă și romantică excursie în locurile unde s-a filmat muzicalul “Mamma Mia” este ceea ce nu trebuie să lipsească din vacanța ta.
5. Muzică sub lumina lunii | În această excursie, puteți admira asfințitul în Skiathos, savurând vinul tradițional al insulei, pe ritmurile muzicii lui Zorba. Nu ratați să faceți fotografii apusului de soare pe frumoasa și unica insula Skiathos – o adevarată “rivală” pentru Santorini.

[/wptab]

[wptab name=’Am vizitat!’]

ALTCO Tour 25x14

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | Kassandra Bay Resort Spa Vassilias Beach Skiathos 5*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.

[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Kassandra Bay Resort Spa Vassilias Beach Skiathos nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Kassandra Bay Resort Spa Vassilias Beach Skiathos. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]