Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Grecia”

”3* Demipensiune”

Mendi Halkidiki Beach Hotel scoicăscoicăscoică

Grecia Grecia (Kalandra)

[wptab name=’Hotel‘]

Mendi Halkidiki Beach Hotel 3* | Site oficial
Adresa | Kalandra, 63077, Halkidiki, Grecia Grecia
Localizare | situat în Kalandra, Halkidiki. Acesta este cunoscut a fi un loc minunat recunoscut pentru plajele de nisip şi pinii de un verde închis.
Facilități | bar, restaurant, mini-market, magazin de souveniruri, piscină exterioară, plajă privată, bar pe plajă, rent-a-car, sală de conferinţe, grădină, cafenea, biliard, mini golf, masă de tenis, teren de tenis, posibilitatea de practicare a sporturilor natuice şi parcare.
Camere | spaţioase au balcoane şi o vedere minunată a plajei, sunt dotate cu frigider şi TV prin satelit baie, uscător de par, aer condiţionat, telefon. Camerele de la parter care se bucură de acces direct la grădina plină de culoare are loc de două până la patru persoane, sunt de asemenea echipate cu frigider, şi o bucătărie.
Prezentare oficială | Mendi Halkidiki Beach Hotel

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Mendi Halkidiki Beach Hotel 3*
Pentru acest hotel tarifele sunt doar la cerere.

[/wptab]

[wptab name=’Activități Halkidiki‘]
Activitati Halkidiki

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.

1. Thessaloniki, capitala Macedoniei | Salonic, al doilea oraş ca mărime al Greciei concurând ca frumuseţe cu Atena şi Kavala. Se vizitează Biserica Sf. Dumitru, iar apoi putem admira zidurile cetăţii Salonic, Arcul lui Galeriu, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bulevardul Expoziţiei, Portul şi Faleza într-un tur panoramic din autocar. Finalizăm cu o oprire la Turnul Alb – simbolul oraşului. Arcul lui Galerius
2. Excursie la Petralona | Vă invităm să vizitaţi faimoasa peşteră unde au fost descoperite relicve ale omului din Neanderthal, dovedind existenţa unei aşezări preistorice. Admirăm frumoasele stalactite şi stalagmite precum şi urmele primelor vetre de foc făcute de om. Ne vom continua călătoria cu vizitarea oraşelor Nea Moudania şi Afitos unde vom avea timp liber pentru cumpărături şi pentru a servi o cafea tradiţională grecească.
3. Croazieră la Muntele Athos | Ne vom deplasa spre Ouranopolis de unde ne vom îmbarca pe vapor pentru a admira cele mai frumoase mânăstiri bizantine de pe Muntele Sfânt. Primul şi cel mai dezvoltat centru monahal de pe teritoriul Greciei, Muntele Athos poate fi văzut în croaziera pe care o veţi face de-a lungul braţului. Republica monahală cuprinde astăzi şase categorii de aşezăminte monastice: mănăstirile, schiturile, chiliile, colibele, bordeiele şi sihăstriile. Mănăstirile sunt în număr de 20, dintre ele 17 sunt greceşti, una rusească, una sârbească şi una bulgărească. Afitos
4. Excursie la Meteora, loc de ascetism si rugăciune | Descoperiţi mânăstirile deosebite, veritabile muzee bizantine, situate „între cer şi pământ”, în vârful unor stânci gigantice, în formă de turnuri, unice în Europa. Trecerea prin oraşele Larissa, Kalambaka şi Valea Tembi, vizitarea a două dintre mănăstirile complexului, vă vor îmbogăţi spiritual şi cultural.
5. Seara grecească, o petrecere 100% a la grec | Program artistic tradiţional grecesc, unde veţi putea savura mâncărurile şi băuturile specifice acestei ţări şi, mai mult decât atât, veţi putea învăţa câţiva paşi din dansurile tradiţionale: sirtaki şi zorba.
6. Excursie la Waterland | Parc acvatic situat la 18 km de Salonic, recomandat tuturor vârstelor. Aici, veţi găsi tobogane cu apă, de diferite grade de dificultate, piscine cu valuri artificiale şi hidromasaj, bar şi cofetărie şi multă, multă distracţie.

[/wptab]

[wptab name=’Am vizitat!’]

ALTCO Tour 25x14 08 iulie 2014 | ”Am avut cazare cu demipensiune; mâncarea a fost de proastă calitate, puţin diversificată şi prezentată urât – la tavernă, contra cost, mâncarea era mai bună, deşi era servită de acelaşi bucătar; camera spaţioasă cu vedere la grădină, curată şi liniştită (se putea dormi noaptea) cu baia destul de mică; pe plaja cu nisip, pietre şi intrare lină în mare, şezlongurile erau 6 €/persoană/zi; personalul hotelului slab pregătit. Singurul lucru plăcut a fost grădina hotelului, frumos amenajată.”; Adrian, Timișoara; ALTCO Tour ID 58.

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | Mendi Halkidiki Beach Hotel 3*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.

[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Mendi Halkidiki Beach Hotel nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Mendi Halkidiki Beach Hotel. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]